- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.701
Nedense buna çok sevindimArkadaşlar günaydın bu arada
Size duyuruyu yapmadım sanırım. Haftaya bayram tatili oldugu icin cuma günü bildirim yapılmayacak. Etaplar birleşti. 14 Haziran cuma günü bildirim yapılıp yüzdeler 2'ye bölünecek.. Bilginiz olsun. Ama bu demek değildir ki bayramda tatlıları gömün :)
Herkesi etiketliyorum bilginiz olsun diye @Nurumcan94Hmavidag Leyl-i-fer E elacicegim23 melita09 B bluuee
Süper kilo vermişsinboyum 164 kilom 104 idi 5. takımda sürece başlarken ki kilom 96 ya da 97 idi.. şu an 63 kiloyum yaşım 32 bir de 3,5 yaşında sıpam varbu arada bu kilolar doğum kilosu değildi zira ortaokulda bile 68 kiloydum yani ben hep morbid obezdim.
Tamam canım sağlık olsun +700 olarak yazıyorummorordek Kaptanım şu saat oldu dünki rakamdan aşağı düşemedim,üstü oldum ama altını göremedim kusura bakma.tamamen biyolojik yeme içmeyle alakası fifty fifty.kahvaltı yok öğlen yok su kahve meyve.dün limonlu karanfilli su yapıp bardak bardak içtim iftar sonrası,iftarda da sahurdada kendime göre az yedim,kaç kere dışarı çıktım kısa kısa, e bide temizlik yapıyorum bayram için,haftasonu 10_15 kişilik iftar misafirim var.
Olmayınca olmuyo yani...
Yok ben öyle değilim,daha önce daha dikkatsiz yiyomuşum olay o.görüciiiiiiz
Yedikleri ni yazmaya korkanlar dimi. Bende ya çok yiyorum ya az dikkat edince gitmiyorYok ben öyle değilim,daha önce daha dikkatsiz yiyomuşum olay o.
Bide bunun yiyip te almayanları var parkycim
Dostlar başına.melita09
Daha eksi geldiysen yaz lütfenEve gidiyorum kaptanım yarınki den +gelirim ama belli olmaz hemen dönecem
Malesef aynıDaha eksi geldiysen yaz lütfen
Notadan biri bizi kurtarsın
Kaptanım ezandan çok sonra yedim.. 150 mekik. Çektim... Lavabo..... Yok gitmedi. Bende yemeğimi yedim.... Sadece bol salataCanın sagolsun
Ya ben de merak ettim hiç böyle yapmazdı
Ciddi bir durum değildir inşallah yoksa bildirim yapardı mutlakaHayirli aksamlar hepinizemorordek kaptanim hulya mesaj atti bana oğlusunu hastaneye yatirmislar internet pek cekmedigi icin girememis sayfaya. Sabah 9 da mesaj atmis bana benim de internetim olmadığı icin yeni gordum
Kaptanim şimdi çok daha iyi hem viral hem enfeksiyon. 2 gundur hastanede serum buhar ilaçlar mahvoldu çocuğum ama çok şükür eve getirdik damar yolu çıktığı için çok mutlu ve cok daha iyi. Allah kimseye gostermesin ya
Kaptanim akşam yemeginden önce tartıldım 64.9 du 4 gecedir falan uyumuyorum günde en fazla bi saat. Bugünde çıkış yapacağımız için evde gücüm olsun diye yeyin icmis tim. Hala ekleme Şansın varsa bence 63.9 yada 64.0 diye ekleme yapabilirsin
Çok çok geçmiş olsunKaptanim şimdi çok daha iyi hem viral hem enfeksiyon. 2 gundur hastanede serum buhar ilaçlar mahvoldu çocuğum ama çok şükür eve getirdik damar yolu çıktığı için çok mutlu ve cok daha iyi. Allah kimseye gostermesin ya
Hülyacım maalesef artık ekleme yapamıyorum. Olsun hiç önemli değil, sonuçta oglusunla uğraşıyormuşsun. Bayramdan sonra derece yapar sildiririz notamızıKaptanim akşam yemeginden önce tartıldım 64.9 du 4 gecedir falan uyumuyorum günde en fazla bi saat. Bugünde çıkış yapacağımız için evde gücüm olsun diye yeyin icmis tim. Hala ekleme Şansın varsa bence 63.9 yada 64.0 diye ekleme yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?