Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek Kaptanım şu saat oldu dünki rakamdan aşağı düşemedim,üstü oldum ama altını göremedim kusura bakma.tamamen biyolojik yeme içmeyle alakası fifty fifty.kahvaltı yok öğlen yok su kahve meyve.dün limonlu karanfilli su yapıp bardak bardak içtim iftar sonrası,iftarda da sahurdada kendime göre az yedim,kaç kere dışarı çıktım kısa kısa, e bide temizlik yapıyorum bayram için,haftasonu 10_15 kişilik iftar misafirim var.
Olmayınca olmuyo yani...

Tamam canım sağlık olsun +700 olarak yazıyorum

Hayirli aksamlar hepinize morordek kaptanim hulya mesaj atti bana oğlusunu hastaneye yatirmislar internet pek cekmedigi icin girememis sayfaya. Sabah 9 da mesaj atmis bana benim de internetim olmadığı icin yeni gordum

Hayirli aksamlar hepinize morordek kaptanim hulya mesaj atti bana oğlusunu hastaneye yatirmislar internet pek cekmedigi icin girememis sayfaya. Sabah 9 da mesaj atmis bana benim de internetim olmadığı icin yeni gordum
Ciddi bir durum değildir inşallah yoksa bildirim yapardı mutlaka detay vermiş mi?

Hmavidag çok geçmiş olsun oglusuna, umarım ciddi bir durum değildir haber vermeye çalış lutfen
Kaptanim şimdi çok daha iyi hem viral hem enfeksiyon. 2 gundur hastanede serum buhar ilaçlar mahvoldu çocuğum ama çok şükür eve getirdik damar yolu çıktığı için çok mutlu ve cok daha iyi. Allah kimseye gostermesin ya

Hmavidag 100 gr bile eksi gelsen notadan kurtuluyoruz, lütfen bildirim yap
Kaptanim akşam yemeginden önce tartıldım 64.9 du 4 gecedir falan uyumuyorum günde en fazla bi saat. Bugünde çıkış yapacağımız için evde gücüm olsun diye yeyin icmis tim. Hala ekleme Şansın varsa bence 63.9 yada 64.0 diye ekleme yapabilirsin

Çok çok geçmiş olsun Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
Hülyacım maalesef artık ekleme yapamıyorum. Olsun hiç önemli değil, sonuçta oglusunla uğraşıyormuşsun. Bayramdan sonra derece yapar sildiririz notamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…