- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.721
Çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin,çocuk hastaysa kendini unutuyo onla bi bütün oluyo anne.Kaptanim şimdi çok daha iyi hem viral hem enfeksiyon. 2 gundur hastanede serum buhar ilaçlar mahvoldu çocuğum ama çok şükür eve getirdik damar yolu çıktığı için çok mutlu ve cok daha iyi. Allah kimseye gostermesin ya
Ben burdayım leylifercimHerkes bayram hazırlığımı yapıyo?
Evet canımHerkes bayram hazırlığımı yapıyo?
Amin canimInsallah canim Allah kimseye vermesin cok zor sinavdi
Suan her istediği yapıldığı için azcık zorlarsa alırız valla:)Hayırlı olsun nerden mezun oldu? :)
Ahaha bu çocukların kafası farklı çalışıyor vallaeh bi yılan alırsınız artık çocuğa
Amin canım çok teşekkürler. Aynen bayramdan sonra hallederiz bizÇok çok geçmiş olsunAllah yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
Hülyacım maalesef artık ekleme yapamıyorum. Olsun hiç önemli değil, sonuçta oglusunla uğraşıyormuşsun. Bayramdan sonra derece yapar sildiririz notamızı ❤
Öyle canım valla. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin,çocuk hastaysa kendini unutuyo onla bi bütün oluyo anne.
Çok sağol canimHmavidag çok geçmiş olsun canım
Amin canım. Evet daha iyiyiz. Evde nebulator e bagliyoruz 3 saatte bir. En çok o yoruyor çocuğumu. Ama evde ve koşup oyun oynayabiliyor birde hastaneye gitmemek için meyve yiyor ondan baya mutluyuz:)Hmavidag çok geçmiş olsun canım daha iyisinizdir inşallah Allahım evlatlarımıza şifalar versin insallah
Ben bayramda evdeyim oğlum da toparlaniyor bol bol muhabbet ederiz kaptanım benimHanımlar Günaydın
Dün gece misafirlerimiz vardı. Uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlarımız geldi, gece 2:30'da falan uyuduk. Sabah da tabi oglus erkenci, cok az bir uykuyla duruyorum
Hazırlanıp yola çıkacağız bayramda kv'lerin yanında olacağız. Cuma ya da cumartesi döneceğiz muhtemelen. Ordayken sıkıntıdan bol bol girebilirim ama herhalde takımda kimse olmaz, normalde bile zor giriyorsunuz
Arada canı sıkılan olursa gelsin muhabbet edelim
Oh iyi super o zaman :)Ben bayramda evdeyim oğlum da toparlaniyor bol bol muhabbet ederiz kaptanım benim
Hayırlı yolculuklar canım bende 1. Gün gider pazar gelirim kısmetse, akşamları girmeye çalışırım.sabah oğlumun sınavı vardı akşama da misafirim var yarında var,bende uykusuzummm,şimdiden iyi bayramlar herkeseHanımlar Günaydın
Dün gece misafirlerimiz vardı. Uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlarımız geldi, gece 2:30'da falan uyuduk. Sabah da tabi oglus erkenci, cok az bir uykuyla duruyorum
Hazırlanıp yola çıkacağız bayramda kv'lerin yanında olacağız. Cuma ya da cumartesi döneceğiz muhtemelen. Ordayken sıkıntıdan bol bol girebilirim ama herhalde takımda kimse olmaz, normalde bile zor giriyorsunuz
Arada canı sıkılan olursa gelsin muhabbet edelim
Cok kolay gelsin sana da :)Hayırlı yolculuklar canım bende 1. Gün gider pazar gelirim kısmetse, akşamları girmeye çalışırım.sabah oğlumun sınavı vardı akşama da misafirim var yarında var,bende uykusuzummm,şimdiden iyi bayramlar herkese
Ben burdayım kaptanım, hangi şehire gittin?
Bugün tukkani kimse açmamış
Tamam bi sessizlik bekliyordum da bu kadar değil
Sinop'tayım şu an
Cuma günü liste hazirlanmayacak ama bence kontrol amaçlı tartılalım derimHepinize hayirli geceler kizlar kac gundur coook yogunum internetim de yok bugun geldi biraz. Bayram temizligi tatli borek sutlac sarma derken yeni bittibu arada kaptanim ben iftardan once tartıldım 62.1 2 gun daha oruc olsaydim kesin 61 görürdüm. Bide cuma gunu tartilmayacak miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?