Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin,çocuk hastaysa kendini unutuyo onla bi bütün oluyo anne.

Hanımlar Günaydın
Dün gece misafirlerimiz vardı. Uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlarımız geldi, gece 2:30'da falan uyuduk. Sabah da tabi oglus erkenci, cok az bir uykuyla duruyorum
Hazırlanıp yola çıkacağız bayramda kv'lerin yanında olacağız. Cuma ya da cumartesi döneceğiz muhtemelen. Ordayken sıkıntıdan bol bol girebilirim ama herhalde takımda kimse olmaz, normalde bile zor giriyorsunuz
Arada canı sıkılan olursa gelsin muhabbet edelim

Insallah canim Allah kimseye vermesin cok zor sinavdi
Amin canim
Hayırlı olsun nerden mezun oldu? :)

Ahaha bu çocukların kafası farklı çalışıyor valla eh bi yılan alırsınız artık çocuğa
Suan her istediği yapıldığı için azcık zorlarsa alırız valla:)
Amin canım çok teşekkürler. Aynen bayramdan sonra hallederiz biz
Çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin,çocuk hastaysa kendini unutuyo onla bi bütün oluyo anne.
Öyle canım valla. Çok teşekkür ederim
Hmavidag çok geçmiş olsun canım
Çok sağol canim
Hmavidag çok geçmiş olsun canım daha iyisinizdir inşallah Allahım evlatlarımıza şifalar versin insallah
Amin canım. Evet daha iyiyiz. Evde nebulator e bagliyoruz 3 saatte bir. En çok o yoruyor çocuğumu. Ama evde ve koşup oyun oynayabiliyor birde hastaneye gitmemek için meyve yiyor ondan baya mutluyuz:)
Ben bayramda evdeyim oğlum da toparlaniyor bol bol muhabbet ederiz kaptanım benim

Hayırlı yolculuklar canım bende 1. Gün gider pazar gelirim kısmetse, akşamları girmeye çalışırım.sabah oğlumun sınavı vardı akşama da misafirim var yarında var,bende uykusuzummm,şimdiden iyi bayramlar herkese

Diğer gruplar ptesi bildirimini bile yapmış arkadaşlar, ipin ucunu kaçırıcaz haberiniz olsun.
Kaptanım hangi saatte tartıldım hatırlamıyorum 77.2 idim,oruçluydum.

Hepinize hayirli geceler kizlar kac gundur coook yogunum internetim de yok bugun geldi biraz. Bayram temizligi tatli borek sutlac sarma derken yeni bitti bu arada kaptanim ben iftardan once tartıldım 62.1 2 gun daha oruc olsaydim kesin 61 görürdüm. Bide cuma gunu tartilmayacak miyiz

Günaydınlar ve iyi bayramlar hanımlar
Bayramınız cok guzel gecsin. Lutfen tatlı börek sarmalardan olabildiğince minimum yiyin. Bayram dönüşü kilo almış olmayalım

Ben burdayım kaptanım, hangi şehire gittin?
Bu parkbyull da tamamen mezun oldu sanki!
Sinop'tayım şu an
Parkbyull tatillerde giremez pek, iş yerindeyken bakabiliyor
Cuma günü liste hazirlanmayacak ama bence kontrol amaçlı tartılalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…