Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler hanımlar
Biz evimize döndük. Ya çocuğun peşinde koşmaktan helak oldum yemin ederim cocuk büyütmek ne zor iş ya 2 ve üstü cocuk sahibi olanlar siz nasıl yetisiyorsunuz? Ben çok beceriksizim galiba bu konuda
Bugün tartıldınız mı kontrol amaçlı?

Hosgeldiniz kaptanım. Bence 2 ve üstü çocuğun avantajı çocuklar beraber oynarken sana kendin yada işler için birazcık vakit dogmasi:)
Bide sarildilar ini Görünce ki mutluluk :)
Kesinlikle çok zor. Bence annelik kendini eleştiren insanlar güzel anneler dir. ..

O yaşlarda zor tabiki ama her geçen süre biraz daha rahatlıycaksın,çocuğu tek bırakmayın oluyosa yapın bi kardeş onun içinde sizin içinde iyi olur.

Merhabalar hanımlar nasılsınız bayram da hiç dikkat etmedim +dayım haliyle ama toparlanicam Allahın izniyle güzel bi detoks yapalım mi hanımlar ne dersiniz kabak ya da ayran ya da sizlerden de varsa etkili tarifler yapalım bence. Bayram a memlekete de gidemedim ben üzüldüm biraz haliyle o fa yememi etkiledi

Gunaydinlar ve geçmiş bayramınız kutlu olsun hanımlar :)
Oglum çok daha iyi:)
Kilom da 64.4
Kilona da oglusuna da cok sevindim :)
Dogru haklısın 2 tane olunca birbirleriyle oynayabilirler ama gercekten gözüm hiç kesmiyor 2.yi
Son sözüne de bayıldım
Sonuç tabiki arti duzeltecegim insaallah
Artık bayram da bitti düzeltme zamanı :)
O yaşlarda zor tabiki ama her geçen süre biraz daha rahatlıycaksın,çocuğu tek bırakmayın oluyosa yapın bi kardeş onun içinde sizin içinde iyi olur.
Herkes ama herkes böyle diyor ama gerçekten 2. bir cocuga hazır değilim su an.. Sonrasında ne olur fikrim değişir mi göreceğiz :)
Haydi bence de takım olarak toparlanın artılar eksilere, eksiler daha da eksiye dönüşsün güzel bildirimler gelsin cumaya. Önümüzde 1 hafta var neredeyse bence yaparsınız

İnşallah yarın sabah az çıkarım artı beklemiyorum zira en son artı gelmiştim
Zaten

5 yaş var benimkilerin arasında,daha az olabilirdi ama benimde gözüm kesmemişti.üstelik çalışmadığım halde.annen yardımcı olabiliyoken olsun tabi önce tezini bitirsonrası allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…