- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.741
Tartıya çıkana kadar iyiydim burdaki tartı fazla çıkarıyomuşNasılsınız hanımlar? Bayram nasıl geçiyor?
Insallah tartı fazla cikariyordur da sen kilo almamışsındırTartıya çıkana kadar iyiydim burdaki tartı fazla çıkarıyomuş
İnşallah ama hepimiz fazla çıkıyoruz evdekilerle o ümit vericiInsallah tartı fazla cikariyordur da sen kilo almamışsındır
Oo süper o zaman tartı değişiminden demek kiİnşallah ama hepimiz fazla çıkıyoruz evdekilerle o ümit verici
Tartıldın mı? Ne sonuç çıktı?Tartilmaktan korkuyorum valla bakalim yarın ne çıkacak
Hosgeldiniz kaptanım. Bence 2 ve üstü çocuğun avantajı çocuklar beraber oynarken sana kendin yada işler için birazcık vakit dogmasi:)Iyi geceler hanımlar
Biz evimize döndük. Ya çocuğun peşinde koşmaktan helak oldum yemin ederimcocuk büyütmek ne zor iş ya 2 ve üstü cocuk sahibi olanlar siz nasıl yetisiyorsunuz? Ben çok beceriksizim galiba bu konuda
Bugün tartıldınız mı kontrol amaçlı?
Sonuç tabiki artiOo süper o zaman tartı değişiminden demek ki
Tartıldın mı? Ne sonuç çıktı?
O yaşlarda zor tabiki ama her geçen süre biraz daha rahatlıycaksın,çocuğu tek bırakmayın oluyosa yapın bi kardeş onun içinde sizin içinde iyi olur.Iyi geceler hanımlar
Biz evimize döndük. Ya çocuğun peşinde koşmaktan helak oldum yemin ederimcocuk büyütmek ne zor iş ya 2 ve üstü cocuk sahibi olanlar siz nasıl yetisiyorsunuz? Ben çok beceriksizim galiba bu konuda
Bugün tartıldınız mı kontrol amaçlı?
Kilona da oglusuna da cok sevindim :)Gunaydinlar ve geçmiş bayramınız kutlu olsun hanımlar :)
Oglum çok daha iyi:)
Kilom da 64.4
Dogru haklısın 2 tane olunca birbirleriyle oynayabilirler ama gercekten gözüm hiç kesmiyor 2.yiHosgeldiniz kaptanım. Bence 2 ve üstü çocuğun avantajı çocuklar beraber oynarken sana kendin yada işler için birazcık vakit dogmasi:)
Bide sarildilar ini Görünce ki mutluluk :)
Kesinlikle çok zor. Bence annelik kendini eleştiren insanlar güzel anneler dir. ..
Artık bayram da bitti düzeltme zamanı :)Sonuç tabiki artiduzeltecegim insaallah
Herkes ama herkes böyle diyor ama gerçekten 2. bir cocuga hazır değilim su an.. Sonrasında ne olur fikrim değişir mi göreceğiz :)O yaşlarda zor tabiki ama her geçen süre biraz daha rahatlıycaksın,çocuğu tek bırakmayın oluyosa yapın bi kardeş onun içinde sizin içinde iyi olur.
Haydi bence de takım olarak toparlanın artılar eksilere, eksiler daha da eksiye dönüşsün güzel bildirimler gelsin cumaya. Önümüzde 1 hafta var neredeyse bence yaparsınızMerhabalar hanımlar nasılsınız bayram da hiç dikkat etmedim +dayım haliyle ama toparlanicam Allahın izniyle güzel bi detoks yapalım mi hanımlar ne dersiniz kabak ya da ayran ya da sizlerden de varsa etkili tarifler yapalım bence. Bayram a memlekete de gidemedim ben üzüldüm biraz haliyle o fa yememi etkiledi
İnşallah yarın sabah az çıkarım artı beklemiyorum zira en son artı gelmiştimKilona da oglusuna da cok sevindim :)
Dogru haklısın 2 tane olunca birbirleriyle oynayabilirler ama gercekten gözüm hiç kesmiyor 2.yi
Son sözüne de bayıldım ❤
Artık bayram da bitti düzeltme zamanı :)
Herkes ama herkes böyle diyor ama gerçekten 2. bir cocuga hazır değilim su an.. Sonrasında ne olur fikrim değişir mi göreceğiz :)
Haydi bence de takım olarak toparlanın artılar eksilere, eksiler daha da eksiye dönüşsün güzel bildirimler gelsin cumaya. Önümüzde 1 hafta var neredeyse bence yaparsınız
5 yaş var benimkilerin arasında,daha az olabilirdi ama benimde gözüm kesmemişti.üstelik çalışmadığım halde.annen yardımcı olabiliyoken olsun tabi önce tezini bitirKilona da oglusuna da cok sevindim :)
Dogru haklısın 2 tane olunca birbirleriyle oynayabilirler ama gercekten gözüm hiç kesmiyor 2.yi
Son sözüne de bayıldım ❤
Artık bayram da bitti düzeltme zamanı :)
Herkes ama herkes böyle diyor ama gerçekten 2. bir cocuga hazır değilim su an.. Sonrasında ne olur fikrim değişir mi göreceğiz :)
Haydi bence de takım olarak toparlanın artılar eksilere, eksiler daha da eksiye dönüşsün güzel bildirimler gelsin cumaya. Önümüzde 1 hafta var neredeyse bence yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?