- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.761
İşte korumada da bu yüzden korkuyorum, 3 günlük bayramı bile artısız geçiremiyoruzMerhabalar hanımlar nasılsınız bayram da hiç dikkat etmedim +dayım haliyle ama toparlanicam Allahın izniyle güzel bi detoks yapalım mi hanımlar ne dersiniz kabak ya da ayran ya da sizlerden de varsa etkili tarifler yapalım bence. Bayram a memlekete de gidemedim ben üzüldüm biraz haliyle o fa yememi etkiledi
Aynen öyle koruma hakikaten zor be yaa Allah kolaylık versin bi verelim de inşallah beyin obezligini de yeneriz. Hem kayinvalidemler vardı hem eşimin izni yoktu hemde biletler çok pahalıydıİşte korumada da bu yüzden korkuyorum, 3 günlük bayramı bile artısız geçiremiyoruz
Neden gidemedin?
Yapalım canım ben zencefil zerdeçal limonlu su yaparım bayadir yapmadım iyi gelir toparlanma ve kilo vermede hızlanma vakti artik:)Merhabalar hanımlar nasılsınız bayram da hiç dikkat etmedim +dayım haliyle ama toparlanicam Allahın izniyle güzel bi detoks yapalım mi hanımlar ne dersiniz kabak ya da ayran ya da sizlerden de varsa etkili tarifler yapalım bence. Bayram a memlekete de gidemedim ben üzüldüm biraz haliyle o fa yememi etkiledi
Aynen öyle koruma hakikaten zor be yaa Allah kolaylık versin bi verelim de inşallah beyin obezligini de yeneriz. Hem kayinvalidemler vardı hem eşimin izni yoktu hemde biletler çok pahalıydı
Kilona da oglusuna da cok sevindim :)
Dogru haklısın 2 tane olunca birbirleriyle oynayabilirler ama gercekten gözüm hiç kesmiyor 2.yi
Son sözüne de bayıldım ❤
Artık bayram da bitti düzeltme zamanı :)
Herkes ama herkes böyle diyor ama gerçekten 2. bir cocuga hazır değilim su an.. Sonrasında ne olur fikrim değişir mi göreceğiz :)
Haydi bence de takım olarak toparlanın artılar eksilere, eksiler daha da eksiye dönüşsün güzel bildirimler gelsin cumaya. Önümüzde 1 hafta var neredeyse bence yaparsınız
Evet sen artı çıkma hakkını geçen hafta kullanmıştın o yüzden eksi gelmen lazımİnşallah yarın sabah az çıkarım artı beklemiyorum zira en son artı gelmiştim
Zaten
Annem olmasa napardım zaten bilmiyordum, kariyeri falan bi kenara bırakmak gerekirdi ama şu an öyle bi lüksüm de yok aslında çalışmam gerekiyor. Aynen şu anda öncelik tezimde, sonra da hayırlısıyla kalıcı bir işe gireyim de5 yaş var benimkilerin arasında,daha az olabilirdi ama benimde gözüm kesmemişti.üstelik çalışmadığım halde.annen yardımcı olabiliyoken olsun tabi önce tezini bitirsonrası allah bilir.
Canım kaptanım benimde gözüm kesmiyor esim başladı ikna cabalarinada :)
Çok cocuklu aileden geliyorum da o yüzden az olsun öz olsun ilgilenebilirim herseyiyle ilgilenebilirim istiyorum. Hem bizim kafa sağlam olmalı ki çocuklar mutlu olsun dimi :)
tatlım il dışındaydım döndüm mezun oldum ama sizden mezun olmadım
Olma zaten biz sensiz naparıztatlım il dışındaydım döndüm mezun oldum ama sizden mezun olmadım
sağol kaptanım mor kepim nirdeeSon 2 aylık bireysel liste hazırlanmış arkadaşlar, aşağıya linkini bıraktım:
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
Liste birincisiparkbyull olmuş, tebrikler canım benim. Gerçekten kesinlikle hak ettiğin bir birincilik
Bayramda kimi gördüysem 7_8 kilo vermişti bana kimse zayıflamışsın demedi yaaa
Nerdesin canım göründün ama yazmadın iyimisin ben 2 gündür yeşil çaya yüklendim biraz,çocuklar evde ya detoks zor olur bana, anca içecekler le, şu evdeki çikolatalar da bi bitse iyi olucak, soğan kürü yapmış bi yakınım belki onu denerim sen naptın?Merhabalar hanımlar nasılsınız bayram da hiç dikkat etmedim +dayım haliyle ama toparlanicam Allahın izniyle güzel bi detoks yapalım mi hanımlar ne dersiniz kabak ya da ayran ya da sizlerden de varsa etkili tarifler yapalım bence. Bayram a memlekete de gidemedim ben üzüldüm biraz haliyle o fa yememi etkiledi
TEŞEKKÜR EDERİM SERİYE BAĞLAMIŞSINHayırlı sabahlar kizlarher zaman ki gibi internetim yok arada esimden bağlanıyorum firsat buldukca bu ara yogunum baya bakalim. Kilom artidayim hala sisim sanki. 63.3 toparlicam insaallah cumaya kadar. Bu arada parkbyull tebrikler birinci olmuşsun darısı basimiza dicem de cok zor tekrar gorusuruz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?