Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte korumada da bu yüzden korkuyorum, 3 günlük bayramı bile artısız geçiremiyoruz
Neden gidemedin?

İşte korumada da bu yüzden korkuyorum, 3 günlük bayramı bile artısız geçiremiyoruz
Neden gidemedin?
Aynen öyle koruma hakikaten zor be yaa Allah kolaylık versin bi verelim de inşallah beyin obezligini de yeneriz. Hem kayinvalidemler vardı hem eşimin izni yoktu hemde biletler çok pahalıydı

Yapalım canım ben zencefil zerdeçal limonlu su yaparım bayadir yapmadım iyi gelir toparlanma ve kilo vermede hızlanma vakti artik:)
Bizde gidemedik hicbiyere çocuğum iyice toparlarsın diye .esimin kiler gönül koydu az da duygu sömürüsü. Benimkiler kustu direk. Bende baslarim bayramınız dedim :)
Aynen öyle koruma hakikaten zor be yaa Allah kolaylık versin bi verelim de inşallah beyin obezligini de yeneriz. Hem kayinvalidemler vardı hem eşimin izni yoktu hemde biletler çok pahalıydı

Canım kaptanım benimde gözüm kesmiyor esim başladı ikna cabalarinada :)
Çok cocuklu aileden geliyorum da o yüzden az olsun öz olsun ilgilenebilirim herseyiyle ilgilenebilirim istiyorum. Hem bizim kafa sağlam olmalı ki çocuklar mutlu olsun dimi :)

Günaydınlar, ben pazar mesaisine geldim. Malum 1 hafta tatil olunca teze hiç bakamadım ama maalesef tez bayram dinlemiyor ben de bugun okula geldim calısmaya
Haydi bakalım yeni haftaya baslayacagız yarın. Herkesten bildirim istiyorum durumumuzu görelim ona göre önümüze bakalım

İnşallah yarın sabah az çıkarım artı beklemiyorum zira en son artı gelmiştim
Zaten
Evet sen artı çıkma hakkını geçen hafta kullanmıştın o yüzden eksi gelmen lazım
5 yaş var benimkilerin arasında,daha az olabilirdi ama benimde gözüm kesmemişti.üstelik çalışmadığım halde.annen yardımcı olabiliyoken olsun tabi önce tezini bitirsonrası allah bilir.
Annem olmasa napardım zaten bilmiyordum, kariyeri falan bi kenara bırakmak gerekirdi ama şu an öyle bi lüksüm de yok aslında çalışmam gerekiyor. Aynen şu anda öncelik tezimde, sonra da hayırlısıyla kalıcı bir işe gireyim de

Sen de benim kafadansın :) Erkeklere göre hayat güzel tabi, asıl yük annenin omuzlarında maalesef. O yüzden onlara çocuk istemek kolay, erkek olsam ben de isterdim
Ben de tam aksi tek çocuğum. O yüzden mutlaka kardeşi olsun, kardeş olmadan olmaz argümanlarına savunmam da hazır aslında, ben olduysam o da olur, neden olmasın Az olsun öz olsun bence de

Son 2 aylık bireysel liste hazırlanmış arkadaşlar, aşağıya linkini bıraktım:

Liste birincisi parkbyull olmuş, tebrikler canım benim. Gerçekten kesinlikle hak ettiğin bir birincilik

günaydın bebeklerim geçmiş bayramınız kutlu mutlu olmuştur inbşaallah umarım iyisinizdir umarım totoyu göbeğe salmadan tatili bitirmişsinizdir..63,3 ile geçtiğimiz hafta ikinci kez mezun olduğum takımım bugün güncel kilom 63,1...

hadi bakalım gelin bir 9 günlük rapor verin

Hadi canlanın hanımlar nerdesiniz?ramazan bitti,sporlar başlayabilir,menüler gelsin,hedeflerinize ulaştınızmı yoksa!yada bıktınızmı parkbyull kaç senede verdi bu kiloları bakın,ama başardı dimi gayret biraz, bende olumsuz etkileniyorum bu durumdan ve vazgeçmek istemiyorum geri dönün

sağol kaptanım mor kepim nirdee

Bayramda kimi gördüysem 7_8 kilo vermişti bana kimse zayıflamışsın demedi yaaa

Nerdesin canım göründün ama yazmadın iyimisin ben 2 gündür yeşil çaya yüklendim biraz,çocuklar evde ya detoks zor olur bana, anca içecekler le, şu evdeki çikolatalar da bi bitse iyi olucak, soğan kürü yapmış bi yakınım belki onu denerim sen naptın?

Hayırlı sabahlar kizlar her zaman ki gibi internetim yok arada esimden bağlanıyorum firsat buldukca bu ara yogunum baya bakalim. Kilom artidayim hala sisim sanki. 63.3 toparlicam insaallah cumaya kadar. Bu arada parkbyull tebrikler birinci olmuşsun darısı basimiza dicem de cok zor tekrar gorusuruz kizlar

Hayırlı sabahlar kizlar her zaman ki gibi internetim yok arada esimden bağlanıyorum firsat buldukca bu ara yogunum baya bakalim. Kilom artidayim hala sisim sanki. 63.3 toparlicam insaallah cumaya kadar. Bu arada parkbyull tebrikler birinci olmuşsun darısı basimiza dicem de cok zor tekrar gorusuruz kizlar

TEŞEKKÜR EDERİM SERİYE BAĞLAMIŞSIN
lütfen o bayram ödemlerinizi atın gelin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…