- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.781
Aynen öyle canım kaptanım. Tek çocuklar simarik bencil olur diye bi kalıp ta var mesela. Be ne tek çocuklar gördüm paylaşımcı merhametli Terbiyeli. Ne çok kardeşler gördüm aç gözlü yalancı. Olay çocuk sayısında değil anne babanın ilgilenebilme kapasitesinde.:)Evet sen artı çıkma hakkını geçen hafta kullanmıştın o yüzden eksi gelmen lazım
Annem olmasa napardım zaten bilmiyordum, kariyeri falan bi kenara bırakmak gerekirdi ama şu an öyle bi lüksüm de yok aslında çalışmam gerekiyor. Aynen şu anda öncelik tezimde, sonra da hayırlısıyla kalıcı bir işe gireyim de
Sen de benim kafadansın :) Erkeklere göre hayat güzel tabi, asıl yük annenin omuzlarında maalesef. O yüzden onlara çocuk istemek kolay, erkek olsam ben de isterdim
Ben de tam aksi tek çocuğum. O yüzden mutlaka kardeşi olsun, kardeş olmadan olmaz argümanlarına savunmam da hazır aslında, ben olduysam o da olur, neden olmasınAz olsun öz olsun bence de
Burdayım canım iyiyim şükür ise başladım yine. Bende bugün başlıyorum sabah güzel kahvaltı yapamadım ama olsun öğle de hastane de ne varsa onu yedim midem fena evdeyken iyiydi yaaNerdesin canım göründün ama yazmadın iyimisin ben 2 gündür yeşil çaya yüklendim biraz,çocuklar evde ya detoks zor olur bana, anca içecekler le, şu evdeki çikolatalar da bi bitse iyi olucak, soğan kürü yapmış bi yakınım belki onu denerim sen naptın?
Yemeğini bigün önceden hazırla canım ve dışarda olmanin kosusturmasindan yararlan iyidir çalışmak işleyen demir isildarBurdayım canım iyiyim şükür ise başladım yine. Bende bugün başlıyorum sabah güzel kahvaltı yapamadım ama olsun öğle de hastane de ne varsa onu yedim midem fena evdeyken iyiydi yaa
Tamam cumaya kadar eksi olacak inanıyorum
Kazen'e söyle Kazen'esağol kaptanım mor kepim nirdee
Çok çok haklısın. Tek çocuk şımarıklığına ben de inanmak istemiyorum (kendimi şımarık olarak görmüyorum niyeyseAynen öyle canım kaptanım. Tek çocuklar simarik bencil olur diye bi kalıp ta var mesela. Be ne tek çocuklar gördüm paylaşımcı merhametli Terbiyeli. Ne çok kardeşler gördüm aç gözlü yalancı. Olay çocuk sayısında değil anne babanın ilgilenebilme kapasitesinde.:)
Kaptanim ben sabah tartilmak unuttum ya :)
Akrep kaptanım hosgeldin nasılsın iyi misin?Merhaba
Katılmak isteyenler beklerim yarışa
Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz
@Elmasyuzuk nasılsın? Grupta baktım yine masallahın var. Ben ketojenik beslenmeye başladım. Bu sabah 51.9 kg gördüm. 10 sene önce bu rakamı görmüştüm. Yağ oranım %25 oldu şükürler olsun. % 20 olana kadar bu şekilde beslenmeye devam edeceğim.if ile ketoyu beraber yapıyorum.www.kadinlarkulubu.com
Dün leslie yaptım bugün temizlikHatunlar artık spor da olsun grubumuzda. En az spor yapan (yapmayan:) kişi olarak bunu söylemeye utaniyordum kaldırdım popisi yarım saat spor yaptım hadi baslayalim:)
Bende inanıyorumTamam cumaya kadar eksi olacak inanıyorum
Kazen'e söyle Kazen'e
Çok çok haklısın. Tek çocuk şımarıklığına ben de inanmak istemiyorum (kendimi şımarık olarak görmüyorum niyeyse).
Aklına gelince bi tartıl da durum kontolü yapalım :)
Akrep kaptanım hosgeldin nasılsın iyi misin?
Ah ah bu hiç iyi değilyüzüm yok ses etmeye kaptanım
Yaa sen nasıl tıkır-tıkır veriyosun parkcim yaaaahatunlar gelemediniz mi kendinize daha az buçuk okudumda nasıl kendinize gelemiyorsunuz bir türlü anlamıyorum 62,9 oldum ben yaaaaaa
bol su 18:30 dan sonra yememekYaa sen nasıl tıkır-tıkır veriyosun parkcim yaaaa
bu arada 24. olmuşum kaptanımmmmmAh ah bu hiç iyi değil
Cumaya daha var, lütfen elinden geleni yapmaya calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?