- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.801
Suan ayni kilodayızhatunlar gelemediniz mi kendinize daha az buçuk okudumda nasıl kendinize gelemiyorsunuz bir türlü anlamıyorum 62,9 oldum ben yaaaaaa
yok bea daha aşağı çektik kiloyu valla billa almadım bak kaptanımdemek ki kilo aldın da yeniden takıma girip kilo verdin. cezalısın :)))
Ne kıymetli kepmiş arkadaş vermeye kıyamadılar bi türlüyok bea daha aşağı çektik kiloyu valla billa almadım bak kaptanımmorordek şahit sen benim taçlı kepi ver
Tebriklerbu arada 24. olmuşum kaptanımmmmm
Evet süper gidiyorsun maşallahmorordek kaptanım bugün 64.7 idi sindirim sorunum a ragmen:) cumaya 63.9 gelsem ne güzel olur. Metabolizmam hizlaniyor farkediyorum daha enerjigim:)
ben senin menüleri seviyorum sabah patlıcanlı omlet yiyemezdim amaİyi akşamlar uzun zaman sonra menü bildirim
Limonlu su
Kahve
Sabah : patlıcanlı omlet
Kibrit kutusu Ezine
5 zeytin
Yarım salatalık
Çeyrek domates
Az Cecil
Öğle kahve
5 mercimek köftesi
Aksam : 1 tabak Yoğurtlu kabak
2 yk patlıcan yemeği
Su 2lt
Spor :) 6 dk sabah esneme egzersizi
1mil leslie
15dk bölgesel
3×25 ip atlama
morordek parkbyull E elacicegim23 B bluuee
50 lere doğru gidicen galibagünaydın hanımlar 62,7 den bildirem mi
günlük 200 gramlık bir iniş söz konusu bu da çok su içip terleyip akşam 18:00 den sonra yememenin etkisinden kaynaklandığını düşünüyorum gün içinde de tosun gibi yemiyorum tabi sabah ve öğlen toplamda bir simit tükettim dışardan gelmiştim yarım yarım akşam da 200 gram tavuk 50 gram köfte yedim az salata eşliğinde bol su içtim dediğim gibi akşamda bir porsiyon meyve yedim..
Sen düzeltirsin, eski düzenine dön yeter, işe başlayınca düzenin değişti o kadarKızlar su an diyetisyendeyim almisimdir büyük ihtimal detoks isticem
Valla kadın tatilde yaptı oruçta tuttu bayramda geçirdi hala eksi (maşallah). İstikrar istikrar istikrar...Yaa sen nasıl tıkır-tıkır veriyosun parkcim yaaaa
Patlıcan kızarmıyomu yağlı olmazmıkiİyi akşamlar uzun zaman sonra menü bildirim
Limonlu su
Kahve
Sabah : patlıcanlı omlet
Kibrit kutusu Ezine
5 zeytin
Yarım salatalık
Çeyrek domates
Az Cecil
Öğle kahve
5 mercimek köftesi
Aksam : 1 tabak Yoğurtlu kabak
2 yk patlıcan yemeği
Su 2lt
Spor :) 6 dk sabah esneme egzersizi
1mil leslie
15dk bölgesel
3×25 ip atlama
morordek parkbyull E elacicegim23 B bluuee
niyet 5850 lere doğru gidicen galiba
ramazanda pide yemeyince ekmeğe alışmadımSelamlar hanımlar
Dün yürüyüş yaptım, akşam bacak ağrısından uyuyamadım hamlamışım resmen, menülerimi de düzeltmeye çalışıyorum, ramazanda pide yiye yiye ekmeğe fena alışmışım, sizler ne alemdesiniz?
İnsallah cumaya kadar olabildigince gider Nurumcancım1 kg almışım kızlar 1 hafta çorba Detoksu yapicam
Bende senin menüleri seviyorum canım. Patlıcanlı omlet ödül benim icin:)ben senin menüleri seviyorum sabah patlıcanlı omlet yiyemezdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?