- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.821
Az yağda kavuruyorum sonuçta kozlenebilen bi sebze ya canım az yağda da kavrulabiliyorPatlıcan kızarmıyomu yağlı olmazmıki
Selamlar kaptanımHanımlar yarın tartı günü unutmadınız değil mi? Kimseden ses çıkmıyor korkutuyorsunuz beni
Ben burdayım
Çok geçmiş olsun parkcim yaa Rabbim şifa versin üşüttün mü emin misin kahve falan mi çarpıntı yapiyo yoksaMerhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bugün bursaya geliyorum yapabileceğim bişey varsa uğrayayımMerhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..
Cok gecmis olsun dikkat et kendineMerhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..
Çok geçmiş olsun canimMerhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..
Çok geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..
Eline sağlık kaptanicemben öğleden sonra bursaya gitmek için yola çıkacağım gidene kadar listeyi toparlayayım
*** 5. Takım 626. Etap ***
Nurumcan94 (87.8/88,2/-0,4/%0,23) 2'ye bölündü
Hmavidag (65///%) 3'e bölündü
Leyl-i-fer (77.5/) 2'ye bölündü
elacicegim23 (62.8/) 2'ye bölündü
melita09 (71.8/) 2'ye bölündü
bluuee (60.3///%) 2'ye bölündü
5. Takım Ortalaması: %
Tamam elacicegim izinli yazarım seniKizlar benim kilom 62.5 bu ara cok yoğun geciyormorordek kaptanim izne ayrilmak istiyorum koye gidecegim telefon az çekiyor vede tarti yok 2 3 haftaligina izne ayrilmak istiyorum
Harikasın
Ee bayramda kilo almayıp son 1 haftada mı kilo aldın? Valla tebrikler nasıl başardın :)bayramdan sonra 71,6 idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?