Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar kızlar araya bayram girdi bu dönemde 1 ay içinde 8 kg alarak 2. Oğlumun doğum sonrası kiloya çıkritım tartı da 81 i gördüm
Sağlık bakanlığı obezite merkezleri açmış ptesi başladım şimdi check UP yapılıyor bir araştırın arkadaşlar çok kapsamlı bir merkez ankara da 1 tane var ilk öğrencilerinden olacağım tek şart bki nin 30 üzeri olması bir araştırın tavsiye ediyorum

Ayy takım hala toparlanamamıs
Ya ben bugun tabi pazartesi sendromu ile pek bakamadım. Baya yogun gecti..
Eveeet nerdesiniz hanımlar?
melita09 B bluuee sizden hala ses yok, merak etmeye başladım iyice..
Ben burdayım hiç yazamadım, çok yoğun günler geçiriyorum kusura bakmayın. Ama yedigime ictigime dikkat etmeye çalışıyorum

Bende burdayım kızlar hatta menü yazicam
Sabah
1 bardak su
1 yumurta
2 ince dilim peynir
2 ceviz
1 dilim ekmek
1 bardak kayısı suyu şekersiz

Ara
Yarim muz

Öğle
1 tabak domatesli bulgur çorbası
1 bardak ayran
1 bardak su

Ara
1 bardak süt
2 ince dilim karpuz

Akşam
1 tabak tarhana çorbası
1 salatalık
1 kucuk kase yoğurt

Ara
1 küçük avuç tuzsuz çekirdek

2.5 litre su morordek parkbyull Leyl-i-fer

Merhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..

Çok geçmiş olsun parkcim yaa Rabbim şifa versin üşüttün mü emin misin kahve falan mi çarpıntı yapiyo yoksa

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bugün bursaya geliyorum yapabileceğim bişey varsa uğrayayım

ben öğleden sonra bursaya gitmek için yola çıkacağım gidene kadar listeyi toparlayayım

*** 5. Takım 626. Etap ***

Nurumcan94 (87.8/88,2/-0,4/%0,23) 2'ye bölündü
Hmavidag (65///%) 3'e bölündü
Leyl-i-fer (77.5/) 2'ye bölündü
elacicegim23 (62.8/) 2'ye bölündü
melita09 (71.8/) 2'ye bölündü
bluuee (60.3///%) 2'ye bölündü

5. Takım Ortalaması: %

Cok gecmis olsun dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canim

Çok geçmiş olsun canım
Eline sağlık kaptanicem
Performans da yapılmamıs en son galiba. Ben simdi onu da halledecegim PC başına geçmişken
Kizlar benim kilom 62.5 bu ara cok yoğun geciyor morordek kaptanim izne ayrilmak istiyorum koye gidecegim telefon az çekiyor vede tarti yok 2 3 haftaligina izne ayrilmak istiyorum
Tamam elacicegim izinli yazarım seni
Kaptanım kilom 64.3 :)
morordek
Harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…