- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.841
ciddi üşüttüm canım...Çok geçmiş olsun parkcim yaa Rabbim şifa versin üşüttün mü emin misin kahve falan mi çarpıntı yapiyo yoksa
sağol kaptaniçem benim senin için yapabileceğim bir şey varsa lütfen söylecanım geçmiş olsun dikkat et kendine bugün bursaya geliyorum yapabileceğim bişey varsa uğrayayım
teşekkür ederimCok gecmis olsun dikkat et kendine
teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canim
bence sormaEe bayramda kilo almayıp son 1 haftada mı kilo aldın? Valla tebrikler nasıl başardın :)
Kaptanim bence bundan sonra daha kolay verecegiz ben normaldede dikkat etmedigim halde yazin veriyordum her zaman O yuzden insaallah en kisa zamanda mezun olurumBu arada bu hafta da nota alacağız. Geçen sefer de almıştık, dolayısıyla 1 sarı kartımız oluyor. İlk 3'e giremezsek sarı kartımız kalacak ve üzerine 2 nota daha alırsak cezalı duruma düsecegiz. Hanımlar haydi asılın bakın yaz geldi, bayram, Ramazan da bitti. Mazeretiniz kalmamış olmalı artık
Kilo verdin diye diye nazar mi ettik seni neciddi üşüttüm canım...
sağol tatlım kayınvalideler bursa da onlara gidiyoruz pazar gün döneceğizsağol kaptaniçem benim senin için yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyle
aboooww unutmuşmuyum dur ben yapayım sen yapmaÇok geçmiş olsun canım
Eline sağlık kaptanicem
Performans da yapılmamıs en son galiba. Ben simdi onu da halledecegim PC başına geçmişken
Tamam elacicegim izinli yazarım seni
Harikasın
şu an herkes bunu söylüyor ama alakası yok üşüttüm ve enfeksiyonum var muhtemelenKilo verdin diye diye nazar mi ettik seni ne
sen yine de bir şey olursa yaz bana instadan hasta olabilirim ama sana yetişirim kaptanım.sağol tatlım kayınvalideler bursa da onlara gidiyoruz pazar gün döneceğiz
Yaptım gitti bile nolcak :)aboooww unutmuşmuyum dur ben yapayım sen yapma
Kaptanim sabahtan beri çocuklarla karne paşindeyim kusura bakma
Al bndende o kadar ben spora yazılıcam ama önce bi diz bacak ağrılarım geçsin, sende öyle yapmorordek motive olamıyorum modum düştü... En kısa zamanda düzeltecek kendimi
morordek motive olamıyorum modum düştü... En kısa zamanda düzeltecek kendimi
Çokmgeçmiş olsun canım zehirlenme gibi belirtilerin var sanki , valla ben maşallah demiştim anlamam,biraz vitaminli ye üşüttüysen rabbim şifalar versinMerhaba hanımlar ben postu deldirmek üzereydim dün hastanelik oldum şu anda çok iyi değilim elim ayağımda ciddi bir ağırlık biraz çarpıntı aşırı terleme bulantı ,dün serum yedim bugünde çok iyi değilim ama dünden iyiyim şükür sanırım çok ciddi üşüttüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?