Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çokmgeçmiş olsun canım zehirlenme gibi belirtilerin var sanki , valla ben maşallah demiştim anlamam,biraz vitaminli ye üşüttüysen rabbim şifalar versin
ya ben çok meyve tüketiyorum aslına bakarsan fazla fazla hemde...dünün önceki akşamında köfteci yusuftan yemiştim ama sanmıyorum..

ya ben çok meyve tüketiyorum aslına bakarsan fazla fazla hemde...dünün önceki akşamında köfteci yusuftan yemiştim ama sanmıyorum..
Et in sindirimide 24 saati bıluyo galiba sen daha iyi biliyon üşütmüşte olabilirsin
Biz sütten zehirlenmiştik kamyon çarpmış gibi oluyosun

Et in sindirimide 24 saati bıluyo galiba sen daha iyi biliyon üşütmüşte olabilirsin
Biz sütten zehirlenmiştik kamyon çarpmış gibi oluyosun
valla olabilir o günün öncesi de sabah içim yandı diye bol kayısı ile kahvaltı yapmıştım pis bir şeyde olmuş olabilir şu an düne göre daha iyiyim ama ayağa kalktıkça vücut yere iniyor ...

Kaptanim sabahtan beri çocuklarla karne paşindeyim kusura bakma
3 gündür artı geliyorum sebebini henüz çözemedim magnezyum kalsiyum takviyesine başladım o olabilirmi bilmiyorum
77.7 daha fazlasınıda gördüm.
Neyse sadece 200 gr. Zaten bu hafta ortalamamız eksilerde.. Artık haftaya herkesin güzel bildirimlerle gelmesini bekliyorummm

İyi haftasonları hayırlı geceler hanımlar kimse yazmamış. @parkbyull nasıl oldun.

@mo

Kızlar ankara ya dönüyoruz eve geçmeden bahçeye gidip çilek ve marul almıştık onları dikeceğiz yol yorgunluğu üzerine bahçe işi Allah yardımcım olsun

Tatlım sağlık bakanlığı obezite merkezleri yaz Google amcaya çıkar
Baktım canım öyle çıkmıyo ondan link istedim
Şimdi buldum bişey shm.gov.tr sanırım orası. İstanbul da da bayağı varmış ilgilenlere duyurulur

günaydın canlarım
günaydın kaptaniçelerim
hadi pazartesi bildirimi yapayım 62,7
kaptanın seyir defterinden; sevgili günlük çöldeki bahtsız bedeviyi aramayı bırakın zira bulundu yazın ortasında üşüten ciğerlerini bitiren ayakta durmakta zorlanan o bedevi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…