Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzum sen nazara geliyon bence bi kurşun döktür

kızlar geçen ctesi bahçede bir yavru kedi bulduk annesini bulamadık. normalde ben kedileri köpekleri sadece uzaktan severim yakından hiç sevmem hele eve sokmam oğlanlar 2 senedir eve kedi köpek alalım derdinde ben şiddetle karşı çıkıyordum ancak gecen annesini buılamadığımız muhtemelen 3 haftalık bir dişi kediyi evlat edindik
şimdi minik bir bebeğimiz oldu evin içinde bakalım becerebilecekmiyiz

veterinere götürüp iç dış parazitini yaptırmayı unutma kaptaniçem,sen gerçi bizden iyi bilirsin

Güle güle büyütün bebişinizi ne güzel bide kızın olmuş iştebenimde 2 oğlum bide dişi kuşum var.kızım yani

He ikide balığım

hatunlar gelemediniz mi kendinize daha az buçuk okudumda nasıl kendinize gelemiyorsunuz bir türlü anlamıyorum 62,9 oldum ben yaaaaaa

Yaaa parkycm çok tebrik ederim. Sen benden daha kiloluydun. Sen o kiloları bir bir verirken ben üstüne 4 kg aldım. Utanıyorum söylemeye ama koptum gittim resmen. Şeymacım beni ne zaman ekstrem durumdan takıma alabilirsin? Lakin gayet ekstrem durumdayım Bu sezon kararlıyım! Daha önce de yapmıştım zaten şimdi neden yapamayayım

teşekkür ederim canım senden vereceksin yeter ki inan

Esra'cım bilmem ki ne zaman alayım :)
Gercekten azimli olduguna beni inandırırsan alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…