- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.881
kuzum sen nazara geliyon bence bi kurşun döktürgünaydın canlarım
günaydın kaptaniçelerim
hadi pazartesi bildirimi yapayım 62,7
kaptanın seyir defterinden; sevgili günlük çöldeki bahtsız bedeviyi aramayı bırakın zira bulunduyazın ortasında üşüten ciğerlerini bitiren ayakta durmakta zorlanan o bedevi benim
Annemde diyor önce o instagram sayfanı kapat Konya'da herkes seni konuşuyor diyor malum bizim memleket etine buduna şu an direniyorum ...Allah büyükkuzum sen nazara geliyon bence bi kurşun döktür
aa konuşmuşmuyduk seninle daha önce konyalı olduğunuAnnemde diyor önce o instagram sayfanı kapat Konya'da herkes seni konuşuyor diyor malum bizim memleket etine buduna şu an direniyorum ...Allah büyük
yok kaptaniçem konuşmadık bende babadan ılgın anadan sarayönlüyümaa konuşmuşmuyduk seninle daha önce konyalı olduğunu
ben de ermenekliyim
sağolsun hala başsağlığına gelen arkadaşlar var onlarla ilgileniyorumGünaydın kaptanım kahvaltı yapıyorum
Peynir Salatalık domates yumurta 2 dilim ekmekle
Sen nasılsın
veterinere götürüp iç dış parazitini yaptırmayı unutma kaptaniçem,sen gerçi bizden iyi bilirsinkızlar geçen ctesi bahçede bir yavru kedi bulduk annesini bulamadık. normalde ben kedileri köpekleri sadece uzaktan severim yakından hiç sevmem hele eve sokmamoğlanlar 2 senedir eve kedi köpek alalım derdinde ben şiddetle karşı çıkıyordum ancak gecen annesini buılamadığımız muhtemelen 3 haftalık bir dişi kediyi evlat edindik
şimdi minik bir bebeğimiz oldu evin içinde bakalım becerebilecekmiyiz
Güle güle büyütün bebişinizi ne güzel bide kızın olmuş iştekızlar geçen ctesi bahçede bir yavru kedi bulduk annesini bulamadık. normalde ben kedileri köpekleri sadece uzaktan severim yakından hiç sevmem hele eve sokmamoğlanlar 2 senedir eve kedi köpek alalım derdinde ben şiddetle karşı çıkıyordum ancak gecen annesini buılamadığımız muhtemelen 3 haftalık bir dişi kediyi evlat edindik
şimdi minik bir bebeğimiz oldu evin içinde bakalım becerebilecekmiyiz
hatunlar gelemediniz mi kendinize daha az buçuk okudumda nasıl kendinize gelemiyorsunuz bir türlü anlamıyorum 62,9 oldum ben yaaaaaa
Canım ben kedi sevmem elime de almam hiç hoşlanmadım ama o kadar savunmasız ki resmen kedi sever oldumveterinere götürüp iç dış parazitini yaptırmayı unutma kaptaniçem,sen gerçi bizden iyi bilirsin
teşekkür ederim canım senden vereceksin yeter ki inanYaaa parkycm çok tebrik ederim. Sen benden daha kiloluydun. Sen o kiloları bir bir verirken ben üstüne 4 kg aldım.Utanıyorum söylemeye ama koptum gittim resmen. Şeymacım beni ne zaman ekstrem durumdan takıma alabilirsin? Lakin gayet ekstrem durumdayım Bu sezon kararlıyım! Daha önce de yapmıştım zaten şimdi neden yapamayayım
günaydınlarGünaydınlar
Esra'cım bilmem ki ne zaman alayım :)Yaaa parkycm çok tebrik ederim. Sen benden daha kiloluydun. Sen o kiloları bir bir verirken ben üstüne 4 kg aldım.Utanıyorum söylemeye ama koptum gittim resmen. Şeymacım beni ne zaman ekstrem durumdan takıma alabilirsin? Lakin gayet ekstrem durumdayım Bu sezon kararlıyım! Daha önce de yapmıştım zaten şimdi neden yapamayayım
Orda oldugunuz hic belli olmuyor daburdayız kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?