- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.901
Ben de istiyorum :))kaptanım bir iki hafta sonunda kendime birincilik istiyorum......
kirazın sindirime faydası var ama şekeri de var ölçülü yemek gerekir..hayalimde bir birincilik var......birde bişey soracam bende ciddi derecede sindirim sorunu var...
parkbyull bol kiraz yemenin faydası var mı .....zararı var mı
Esra'cım bilmem ki ne zaman alayım :)
Gercekten azimli olduguna beni inandırırsan alabilirim :)
esra canım ikimizde ektrem durumdan listeye girelim bariYaaa parkycm çok tebrik ederim. Sen benden daha kiloluydun. Sen o kiloları bir bir verirken ben üstüne 4 kg aldım.Utanıyorum söylemeye ama koptum gittim resmen. Şeymacım beni ne zaman ekstrem durumdan takıma alabilirsin? Lakin gayet ekstrem durumdayım Bu sezon kararlıyım! Daha önce de yapmıştım zaten şimdi neden yapamayayım
bir ara resmini çekip ekleyeyim sizlere pek şirin oyun istiyor zilliGüle güle büyütün bebişinizi ne güzel bide kızın olmuş iştebenimde 2 oğlum bide dişi kuşum var.kızım yani
He ikide balığım
Yaaa işte kolay olmuyo...bende almamak için çabalıyorum...ramazan da ver, bayramda alma,şimdi nolduki acep gitmiyoYaaa parkycm çok tebrik ederim. Sen benden daha kiloluydun. Sen o kiloları bir bir verirken ben üstüne 4 kg aldım.Utanıyorum söylemeye ama koptum gittim resmen. Şeymacım beni ne zaman ekstrem durumdan takıma alabilirsin? Lakin gayet ekstrem durumdayım Bu sezon kararlıyım! Daha önce de yapmıştım zaten şimdi neden yapamayayım
Yaaa işte kolay olmuyo...bende almamak için çabalıyorum...ramazan da ver, bayramda alma,şimdi nolduki acep gitmiyo
Vazgeçmemek lazım daha yol uzuuun
esra canım ikimizde ektrem durumdan listeye girelim bari
Geldim kaptanım. Yine yeni yeniden depresyondaydim. Eşimle de atistik bikacgun. Aslında bikere adamgibi kavga etsek sorun kalmicak ta birbirimizi uzmeyelim derken çocuğun yanında konuşmayalım derken uzadıkça uzuyor. Hatta burda bi haftadır sağanak yağmur var baktım aşırı sinirliyim çocuğun yanında kavga etmek ağlamak istemedim yağmur deli gibi yağıyor du çıkayım islanayim içim sogusun dedim dışarı adimimi attım yağmur durdu 1 saat gezdim yagmadi eve geldim tekrar yağmaya başladı hani sansiminda böyle olduğu bi donemdeyim. Hicbirsey dikkat edemedim hatta su bile icmemisim dogruduzgun
ben eylül e kadar en az 10 kg vermem lazım esr cım 1 ayda 8 kilo aldığım için b,r an önce gider diye düşünüyorumAh Şahnur’cum ya. Hem çok özledim sizleri hem de gerçekten kararlıyım. Ne güzel gittiğimiz bir dönem vardı hep birlikte. Birbirimize destek oluyorduk. Yine yaparız bence... Birlikte girelim ve sıkı başlayalım. Ben varım, başaracağız!
Ama şu yaz dönemi beni dağıtıyor, düzeni olmuyor insanın. Ben şu anda kendimce dikkat ediyorum sıkı diyet yapmasamda. Ama Eylül için söz verelim bence birbirimize... Temmuz-Ağustos’u hafif geçirip Eylül’de listeye girelim ne dersin Şahnur? Sana nasıl uygun olur?
ayyy valla seni iyice kıskanıom canım benim yaaagünaydın leydisin centilminin ufak ufak sesler çıkmaya başlamış menü paylaşan yok daha..
umarım kilolar eksidir yarın görücüüüüüz ..
güncel kilom 62,6 hala vermeye değil korumaya çalışıyorum çünkü iyileşemedim daha..
bir dökülün bakalım ortaya endamınızı görelim öpüyorum
Eylüle kadar Allah kerim diyorum Esra'cımGerçekten azimliyim ama yaz dönemi istemem zaten çok dağınığım. Beni Eylül gibi alabilirsen çok sevinirim.❤
Kolay gelsin canım :)Burdayım kizcelerrrçok yoğunum ya oğluma doğum günü yapicam onlarla uğraşıyorum iş ev çocuk derken zormus bu işler alışma cabalari
Ah ah sen depresyona girince fena sonuçlar geliyor amaGeldim kaptanım. Yine yeni yeniden depresyondaydim. Eşimle de atistik bikacgun. Aslında bikere adamgibi kavga etsek sorun kalmicak ta birbirimizi uzmeyelim derken çocuğun yanında konuşmayalım derken uzadıkça uzuyor. Hatta burda bi haftadır sağanak yağmur var baktım aşırı sinirliyim çocuğun yanında kavga etmek ağlamak istemedim yağmur deli gibi yağıyor du çıkayım islanayim içim sogusun dedim dışarı adimimi attım yağmur durdu 1 saat gezdim yagmadi eve geldim tekrar yağmaya başladı hani sansiminda böyle olduğu bi donemdeyim. Hicbirsey dikkat edemedim hatta su bile icmemisim dogruduzgun
Ahaha ya ne tatlı :)günaydınlar
dün veterinere gittik 10 gün daha evde yalnız kalamaz bebek daha kediniz dedi eşim dün yurtdışına gidince mecburen işe getirdim bi süre işyerinde beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?