Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esra canım ikimizde ektrem durumdan listeye girelim bari

Yaaa işte kolay olmuyo...bende almamak için çabalıyorum...ramazan da ver, bayramda alma,şimdi nolduki acep gitmiyo
Vazgeçmemek lazım daha yol uzuuun

Yaaa işte kolay olmuyo...bende almamak için çabalıyorum...ramazan da ver, bayramda alma,şimdi nolduki acep gitmiyo
Vazgeçmemek lazım daha yol uzuuun

Sorma leylicim canım çıktı resmen o son 2 kiloyu verene kadar gece bile kalkıp 1 lt su içmiştim 61’e düştüm 68’den nihayetinde ama şu an 67’yim. Her şey 1 yaz tatilinde oldu! yeniden başlayacağım çok kararlıyım bu sene sporu da ekleyeceğim hayatıma.

esra canım ikimizde ektrem durumdan listeye girelim bari

Ah Şahnur’cum ya. Hem çok özledim sizleri hem de gerçekten kararlıyım. Ne güzel gittiğimiz bir dönem vardı hep birlikte. Birbirimize destek oluyorduk. Yine yaparız bence... Birlikte girelim ve sıkı başlayalım. Ben varım, başaracağız!
Ama şu yaz dönemi beni dağıtıyor, düzeni olmuyor insanın. Ben şu anda kendimce dikkat ediyorum sıkı diyet yapmasamda. Ama Eylül için söz verelim bence birbirimize... Temmuz-Ağustos’u hafif geçirip Eylül’de listeye girelim ne dersin Şahnur? Sana nasıl uygun olur?

Günaydınlar
Evet hanımlar nerdesiniz? Cumaya az kaldı. İyice yazmaz oldunuz
@Leyl-i-fer sen yine arada yazıyorsun da diğerleri koptu gitti
N Nurumcan94 B bluuee melita09 Hmavidag
Geldim kaptanım. Yine yeni yeniden depresyondaydim. Eşimle de atistik bikacgun. Aslında bikere adamgibi kavga etsek sorun kalmicak ta birbirimizi uzmeyelim derken çocuğun yanında konuşmayalım derken uzadıkça uzuyor. Hatta burda bi haftadır sağanak yağmur var baktım aşırı sinirliyim çocuğun yanında kavga etmek ağlamak istemedim yağmur deli gibi yağıyor du çıkayım islanayim içim sogusun dedim dışarı adimimi attım yağmur durdu 1 saat gezdim yagmadi eve geldim tekrar yağmaya başladı hani sansiminda böyle olduğu bi donemdeyim. Hicbirsey dikkat edemedim hatta su bile icmemisim dogruduzgun

günaydınlar
dün veterinere gittik 10 gün daha evde yalnız kalamaz bebek daha kediniz dedi eşim dün yurtdışına gidince mecburen işe getirdim bi süre işyerinde beraberiz

ben eylül e kadar en az 10 kg vermem lazım esr cım 1 ayda 8 kilo aldığım için b,r an önce gider diye düşünüyorum

günaydın leydisin centilminin ufak ufak sesler çıkmaya başlamış menü paylaşan yok daha..
umarım kilolar eksidir yarın görücüüüüüz ..
güncel kilom 62,6 hala vermeye değil korumaya çalışıyorum çünkü iyileşemedim daha..
bir dökülün bakalım ortaya endamınızı görelim öpüyorum

Yarın güzel bi eksiyle devam ediyorum inşallah menü paylaşımına dikkat etmesemde menülerime dikkat ediyorum. Dün diyetosyendeydim menülerim değişti haftaya daha bi bomba geliyorum inşallah çok kararliyim ağustos sonuna eylül başına 75 ile gireceğim insallahhhhhhhhhh

ayyy valla seni iyice kıskanıom canım benim yaaa

Gerçekten azimliyim ama yaz dönemi istemem zaten çok dağınığım. Beni Eylül gibi alabilirsen çok sevinirim.❤
Eylüle kadar Allah kerim diyorum Esra'cım
Burdayım kizcelerrr çok yoğunum ya oğluma doğum günü yapicam onlarla uğraşıyorum iş ev çocuk derken zormus bu işler alışma cabalari
Kolay gelsin canım :)
Oğlunun doğum günü mü geldi? Mutlu yaşları olsun miniğin
Ah ah sen depresyona girince fena sonuçlar geliyor ama
Neyse önce depresyonun geçer umarım ki.. Ve umarım yarın da güzel bir bildirim gelir
günaydınlar
dün veterinere gittik 10 gün daha evde yalnız kalamaz bebek daha kediniz dedi eşim dün yurtdışına gidince mecburen işe getirdim bi süre işyerinde beraberiz
Ahaha ya ne tatlı :)

parkbyull çıkmadan sana bişey sorucam bilgilerini paylaşırsan sevinirim vücuttaki toksik maddeler nasıl olur,atılır,atmak için napmalı,atamaxsak nolur vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…