- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.921
vücuttaki toksit maddeler ,detoks (maydanoz , soğan, kereviz kürü)parkbyull çıkmadan sana bişey sorucam bilgilerini paylaşırsan sevinirim vücuttaki toksik maddeler nasıl olur,atılır,atmak için napmalı,atamaxsak nolur vs
İnşallah kaptanimEylüle kadar Allah kerim diyorum Esra'cım
Kolay gelsin canım :)
Oğlunun doğum günü mü geldi? Mutlu yaşları olsun miniğin
Ah ah sen depresyona girince fena sonuçlar geliyor ama
Neyse önce depresyonun geçer umarım ki.. Ve umarım yarın da güzel bir bildirim gelir
Ahaha ya ne tatlı :)
Canım parky e ek olarak omega 3 ve kırmızı meyve sebzeler de atar. Toksin maddeler ve kötü radikaller yağda depolanir nekadar yağ okadar toksin yani. Kilo verdikçe de kanimizda yogunlastik hasta eder biziparkbyull çıkmadan sana bişey sorucam bilgilerini paylaşırsan sevinirim vücuttaki toksik maddeler nasıl olur,atılır,atmak için napmalı,atamaxsak nolur vs
Harikasın nurumcannnKızlar güncel kilo:87.1
hasta oldum 72,6
İnşallah canım inşallah hep beraber verelim biraz yavaşladık ama yola devamYarın güzel bi eksiyle devam ediyorum inşallahmenü paylaşımına dikkat etmesemde menülerime dikkat ediyorum. Dün diyetosyendeydim menülerim değişti haftaya daha bi bomba geliyorum inşallah çok kararliyim ağustos sonuna eylül başına 75 ile gireceğim insallahhhhhhhhhh
bunların çoğunu kullanıyorum ben ya ama düzenli değil sağol istediğin kadar genişletebilirsin.vücuttaki toksit maddeler ,detoks (maydanoz , soğan, kereviz kürü)
hacamat , sülük tedavisi
vücuttaki ağır metali atabilen sadece tahin
bol su
terleme (spor)
canım...
ha bir de zencefil ve zerdeçal da vücuttaki iltihap ve mikroptan kurtarır..
ben dünden beri zerdeçal çayı yapıp içiyorum bulursam kereviz sapı da alacağım onun suyu da faydalı..
bu arada toksit maddeler vücuttan atılmadıklarında en başta bağırsak duvarında birikip kalınlaşmaya sebep olup emilimi azaltırlar bu da d ve b vitamini ferritin gibi değerlerin düşmesine sebep olur anlatması uzun bu özetin özeti
galiba öylede oluyo ramazanın yarısından beri bacak ağrılarım arttı 2 doktor gezdim,hem ilaca başladım hem fizik tedavi ye kiloya ne etkisi olucak görücez i,sağolİnşallah kaptanim
Canım parky e ek olarak omega 3 ve kırmızı meyve sebzeler de atar. Toksin maddeler ve kötü radikaller yağda depolanir nekadar yağ okadar toksin yani. Kilo verdikçe de kanimizda yogunlastik hasta eder bizi
Napmak lazım kaptanımBu gidisle yine nota alacağız. Bir nota daha alırsak maalesef cezalı duruma düsüyoruz.. Takım olarak derece yapmamız lazım ama öyle bir motivasyon kimsede yok gibi
Kilo vermek lazım, çok netNapmak lazım kaptanım
ben eylül e kadar en az 10 kg vermem lazım esr cım 1 ayda 8 kilo aldığım için b,r an önce gider diye düşünüyorum
ben eylül e kadar en az 10 kg vermem lazım esr cım 1 ayda 8 kilo aldığım için b,r an önce gider diye düşünüyorum
Bildirim yapacağım da kilo aldım maalesef , izne ayrilabiliyorsam ayirsaniz kaptanim
Ona belki kaptaniçem karar verir artık :) Onu ikna et senYalnız nasıl bir şey bu. Ben de 1 ayda aldım aldığım kiloyu ve hemen yerleşti! Offf... Vakit kaybetmeden girelim o zaman. Tabii Şeyma’cım ikna olduysaBak Şeyma Şahnur yaparsa yaparım, hemen başlarım geri kalamam
İzin hakkın var, ben yine bildirimsiz kalacaksın diye dedim, üst üste 3 kere bildirim olmazsa diskalifiye durumu oluyor çünkü. Eğer sen istersen izne ayırayım, devam etmek istersen edebilirsin tabi kiBildirim yapacağım da kilo aldım maalesef , izne ayrilabiliyorsam ayirsaniz kaptanimmorordek . Kilo bildirimim 60.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?