Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

parkbyull çıkmadan sana bişey sorucam bilgilerini paylaşırsan sevinirim vücuttaki toksik maddeler nasıl olur,atılır,atmak için napmalı,atamaxsak nolur vs
vücuttaki toksit maddeler ,detoks (maydanoz , soğan, kereviz kürü)
hacamat , sülük tedavisi
vücuttaki ağır metali atabilen sadece tahin
bol su
terleme (spor)

canım...
ha bir de zencefil ve zerdeçal da vücuttaki iltihap ve mikroptan kurtarır..
ben dünden beri zerdeçal çayı yapıp içiyorum bulursam kereviz sapı da alacağım onun suyu da faydalı..

bu arada toksit maddeler vücuttan atılmadıklarında en başta bağırsak duvarında birikip kalınlaşmaya sebep olup emilimi azaltırlar bu da d ve b vitamini ferritin gibi değerlerin düşmesine sebep olur anlatması uzun bu özetin özeti

İnşallah kaptanim
parkbyull çıkmadan sana bişey sorucam bilgilerini paylaşırsan sevinirim vücuttaki toksik maddeler nasıl olur,atılır,atmak için napmalı,atamaxsak nolur vs
Canım parky e ek olarak omega 3 ve kırmızı meyve sebzeler de atar. Toksin maddeler ve kötü radikaller yağda depolanir nekadar yağ okadar toksin yani. Kilo verdikçe de kanimizda yogunlastik hasta eder bizi

Bu gidisle yine nota alacağız. Bir nota daha alırsak maalesef cezalı duruma düsüyoruz.. Takım olarak derece yapmamız lazım ama öyle bir motivasyon kimsede yok gibi

İnşallah canım inşallah hep beraber verelim biraz yavaşladık ama yola devam
bunların çoğunu kullanıyorum ben ya ama düzenli değil sağol istediğin kadar genişletebilirsin.
galiba öylede oluyo ramazanın yarısından beri bacak ağrılarım arttı 2 doktor gezdim,hem ilaca başladım hem fizik tedavi ye kiloya ne etkisi olucak görücez i,sağol

ben eylül e kadar en az 10 kg vermem lazım esr cım 1 ayda 8 kilo aldığım için b,r an önce gider diye düşünüyorum

Başlayalım diyorsan ben de başlarım Şahnur. Atlarsan atlarım! Eylül’ü beklemeden vermek benim için de daha iyi ancak araya 1 haftalık tatiller girince zor oluyor. Neyse artık 2 ayda 1 haftalık toleransım da olur herhalde

ben eylül e kadar en az 10 kg vermem lazım esr cım 1 ayda 8 kilo aldığım için b,r an önce gider diye düşünüyorum

Yalnız nasıl bir şey bu. Ben de 1 ayda aldım aldığım kiloyu ve hemen yerleşti! Offf... Vakit kaybetmeden girelim o zaman. Tabii Şeyma’cım ikna olduysa Bak Şeyma Şahnur yaparsa yaparım, hemen başlarım geri kalamam

toplight İstersen sen listeye gir belki iyi gelir sana bu motivasyon. morordek Şeyma’cım ben Eylül’e kadar bekleyeceğim. Eylül’de listeye alırsan çok çok sevinirim. Ancak bu yaz döneminde de diyet yapacağım. Şahnur’cum birbirimizi takip edebiliriz ne dersin? Kimse menü paylaşmıyor mu artık? İstersen gün gün menülerimizi takip edelim Şahnur’cum. Buna varım. :) Benim için de çok iyi olur. Özellikle uygulayalım dediğin bir liste varsa ona da uyarım.

Ona belki kaptaniçem karar verir artık :) Onu ikna et sen
Bildirim yapacağım da kilo aldım maalesef , izne ayrilabiliyorsam ayirsaniz kaptanim morordek . Kilo bildirimim 60.5
İzin hakkın var, ben yine bildirimsiz kalacaksın diye dedim, üst üste 3 kere bildirim olmazsa diskalifiye durumu oluyor çünkü. Eğer sen istersen izne ayırayım, devam etmek istersen edebilirsin tabi ki

Yazın diyet yapmak daha avantajlı olabilir. Daha kolay su içilebilir ve hareket artırılabilir. Yaza formda girmek isteği motivasyonu artırabilir. Günler uzun olduğu için kişiler daha uzun süre aktivite içindeler bu da olumlu bir durum kilo vermek için. Yaz sebzeleri ve meyveleri de içerik olarak sudan zengindir, ayrıca güneş ışığının da motivasyonu artırıcı etkisinden de bahsetmeliyiz. Damak zevkimizin daha yatkın olunduğu yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan, kırmızı et ağırlıklı menülerden ve şerbetli tatlılardan ister istemez uzak duruyoruz yazın ağır geliyor. Fazla ısı ve nem bu tür besinlerin tüketilmesini ve hazmını, sindirilmesini zorlaştırıyor, dolayısıyla beslenme uzmanları olarak önerdiğimiz sebze ve beyaz et, tam tahıl ağırlıklı sağlıklı menülerin tüketilmesi kolaylaşıyor. Ayrıca, yaz mevsiminde ısı ve nem yüzünden artan susama yani dehidratasyondan dolayı sıvı, posa, vitamin açığını en iyi karşılayabildiğimiz besinler olan meyvelerin daha istenilerek tüketildiği görüyoruz.

Sonuçta, kalori yoğunluğu ve vücut yağına dönüşme olasılığı daha düşük besinler tüketilmekte, kilo kontrolü/kilo kaybı daha başarılı olmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…