- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #308.941
Evet izne ayrılayim, ara iyi gelir inşallahOna belki kaptaniçem karar verir artık :) Onu ikna et sen
İzin hakkın var, ben yine bildirimsiz kalacaksın diye dedim, üst üste 3 kere bildirim olmazsa diskalifiye durumu oluyor çünkü. Eğer sen istersen izne ayırayım, devam etmek istersen edebilirsin tabi ki
Canım bende oldum şimdi gel bu metabolizma hızını yarından itibaren kullanalım ikimiz, bu hafta iyi bi sonuç gelsin ne dersinmorordek kaptanım akşam yemeği öncesi 72.2 geldim
Bende aynı teklifle size gelecektim.... Ben haftaya cumada ki bildirimden sonra birinciliğe oynamak istiyorum.... En azından deniyecem... Ne dersinCanım bende oldum şimdi gel bu metabolizma hızını yarından itibaren kullanalım ikimiz, bu hafta iyi bi sonuç gelsin ne dersin
Canım sen akşamları daha az çıkıyorsan perşembe akşamları da tartılsana. Ben su an gördüğüm için bildirimi ekleyemiyorum maalesef.morordek kaptanım akşam yemeği öncesi 72.2 geldim
Listelerde değişiklik süresi sona erdi ama izin durumlarını sonradan bildirebiliyoruz sanırım.
Olsun yağmur olmadanda yürüyüş iyi gelir ferahlatır,çocuğu bırak babasına yürü bu hafta hem sana hem takıma iyi gelsinGeldim kaptanım. Yine yeni yeniden depresyondaydim. Eşimle de atistik bikacgun. Aslında bikere adamgibi kavga etsek sorun kalmicak ta birbirimizi uzmeyelim derken çocuğun yanında konuşmayalım derken uzadıkça uzuyor. Hatta burda bi haftadır sağanak yağmur var baktım aşırı sinirliyim çocuğun yanında kavga etmek ağlamak istemedim yağmur deli gibi yağıyor du çıkayım islanayim içim sogusun dedim dışarı adimimi attım yağmur durdu 1 saat gezdim yagmadi eve geldim tekrar yağmaya başladı hani sansiminda böyle olduğu bi donemdeyim. Hicbirsey dikkat edemedim hatta su bile icmemisim dogruduzgun
Bluuee cum senin hedefin yakınmış zaten izne ayrılıp kilo alıcağına hedefine ulaşıp mezun olsan bu hafta, derslerde bitti, olmazmı
Bende aynı teklifle size gelecektim.... Ben haftaya cumada ki bildirimden sonra birinciliğe oynamak istiyorum.... En azından deniyecem... Ne dersin
Valla canım birincilik hevesim var ne yalan söylim.... Heves iştebirincilik senin olsun gülüm ben kilo vermeye razıyım,arkandayım,sen yaparsın istersen
neden olmasınValla canım birincilik hevesim var ne yalan söylim.... Heves işte
Ahaha o kadar geriye dönük kilonu baz alamam da malum sabah ödemi oluyor ya sende, o yüzden bi önceki akşamki kilona bakalım diye demiştimKaptanım ona bakarsan pazar akşamı 71. 1 çıkmıştım
Teşekkür ederim kaptanım evet 18 inde 1 yasina bastı minik kuzum kocaman adam oldu zaman cok hizli akiyo vallahi hafta ici çalışınca yapamadım tabiki hafta sonuna bıraktımEylüle kadar Allah kerim diyorum Esra'cım
Kolay gelsin canım :)
Oğlunun doğum günü mü geldi? Mutlu yaşları olsun miniğin
Ah ah sen depresyona girince fena sonuçlar geliyor ama
Neyse önce depresyonun geçer umarım ki.. Ve umarım yarın da güzel bir bildirim gelir
Ahaha ya ne tatlı :)
Teşekkür ederim canım benim çok şükür. Amin teşekkür ederim hadi hep beraber gazlayalim kızlar valla 2019 bize başka bi güzel gelsin uğur getirsinN Nurumcan94 1.1 güzel vermişsin canım maşallah, oğluşuna da hayırlı bir ömür dilerim.hadi bu haftada güzel eksi gel 4 kişi kalıyoruz.
Esra cım tamam ptesi itibariyle başlıyoruz uyuyor mu sanatoplight İstersen sen listeye gir belki iyi gelir sana bu motivasyon. morordek Şeyma’cım ben Eylül’e kadar bekleyeceğim. Eylül’de listeye alırsan çok çok sevinirim. Ancak bu yaz döneminde de diyet yapacağım. Şahnur’cum birbirimizi takip edebiliriz ne dersin? Kimse menü paylaşmıyor mu artık? İstersen gün gün menülerimizi takip edelim Şahnur’cum. Buna varım. :) Benim için de çok iyi olur. Özellikle uygulayalım dediğin bir liste varsa ona da uyarım.
Esra cım tamam ptesi itibariyle başlıyoruz uyuyor mu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?