Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla hanımlar kendinize gelin ben hasta halimle dikkat ediyorum havalar ısındı insanın yemeğe takati olmaz kilo aldım da aldım e aldın nere kadar alacaksın ,hadi silkelenin pazartesi bomba gibi düşün şu sayfaya..iyi hafta sonları

Evet izne ayrılayim, ara iyi gelir inşallah morordek

Canım bende oldum şimdi gel bu metabolizma hızını yarından itibaren kullanalım ikimiz, bu hafta iyi bi sonuç gelsin ne dersin
Bende aynı teklifle size gelecektim.... Ben haftaya cumada ki bildirimden sonra birinciliğe oynamak istiyorum.... En azından deniyecem... Ne dersin

Olsun yağmur olmadanda yürüyüş iyi gelir ferahlatır,çocuğu bırak babasına yürü bu hafta hem sana hem takıma iyi gelsin

Bende aynı teklifle size gelecektim.... Ben haftaya cumada ki bildirimden sonra birinciliğe oynamak istiyorum.... En azından deniyecem... Ne dersin
birincilik senin olsun gülüm ben kilo vermeye razıyım,arkandayım,sen yaparsın istersen

Teşekkür ederim kaptanım evet 18 inde 1 yasina bastı minik kuzum kocaman adam oldu zaman cok hizli akiyo vallahi hafta ici çalışınca yapamadım tabiki hafta sonuna bıraktım

N Nurumcan94 1.1 güzel vermişsin canım maşallah, oğluşuna da hayırlı bir ömür dilerim.hadi bu haftada güzel eksi gel 4 kişi kalıyoruz.
Teşekkür ederim canım benim çok şükür. Amin teşekkür ederim hadi hep beraber gazlayalim kızlar valla 2019 bize başka bi güzel gelsin uğur getirsin

Selam kızlar dün çok yoğundum yazamadım bile bu sabah mersine geldim küçük oğlumu bıraktım bu akşam Ankaraya dönüyorum ve hızlı bir şekilde aranıza geliyorum
Sonuç ne durumda bilmiyorum sonuç listelerine bakmadım daha ama ptesi itibariyle hepimiz sıkıyönetime giriyoruz ona göre

Esra cım tamam ptesi itibariyle başlıyoruz uyuyor mu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…