Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana uyar Şahnur’cum. Öyleyse Pazartesi tartılıp ölçüleri alıyoruz.
canım dünün yorgunluğuı ile sabahleyin tartılamadım ve ölçü alamadım benim için bu yarın olsun olur mu dün çünkü sabah 7 de merinden geldim 10 a kadar uyuyup öğlen bahçeye gittim çapa yaptım ot topladım tabii bu kadar yorgunluğu bünye kaldıramadı haşatım çıkmış

günaydın leydisin centilminin pazartesi ile 5. takımın camını kapısını açıyorum hadi temizliğe gelin bir havalandıralım buraları..

artık başlayın bakalım bu kışa sağlıklı fit hatunlar olarak girelim ;( gerçi ben girdim bile

kaptaniçelerim; morordek toplight nasılsınız..
güncel kilom 62,7..

müsaadenizle ben bir yaz okulu kaydı yapıp geleyim şu okulu 2,5 yılda bitirme şansım açıldı

şekerim ben senden önce açtım kapıları:)
a yaz okulu kaydı açıköğretimde mi açılmış yoksa başka sen başka okulda da okuyormuydun
bu arada helal olsun sana tebrik ederim tatlım

şekerim ben senden önce açtım kapıları:)
a yaz okulu kaydı açıköğretimde mi açılmış yoksa başka sen başka okulda da okuyormuydun
bu arada helal olsun sana tebrik ederim tatlım
açık öğretimde açıldı kaptanım anadolu ünide sadece osmanlı türkçesinden kalmıştım onla beraber üst yıldan 4 ders seçtim ödedim şimdi açılırsa eylülde sınavlar var...aöf de tarih lisanstayım kaptanım sağolasın
sen kapıları açtında gelen giden yok sopala bunları

Günaydınlaaar

evet hanımlar takım yönetimi dısında kimseden ses soluk yok yine, biz mi verelim sizin yerinize kiloları :)

Sen herkesin yerine kilo veriyorsun zaten masallah
Anadolu AOF'te yaz okulu acılmıs di mi, bizde yok ama olsa da kaydolmazdım vallahi, tez zaten canıma okuyor. Hatta seneye kayıt yapmasam mı bile diyorum ama neyse o zamana kadar tez derdinden kurtulacagım zaten

*** 5. Takım 627. Etap ***

Nurumcan94 (88.2/87.1/1.1/%1.25)
Hmavidag (64.3/64.6/-0.3/%-0.47)
Leyl-i-fer (77.7/77.6/0.1/%0.13)
melita09 (72.3/72.6/-0.3/%-0.41)
bluuee (60.3/60.5/-0.2/%-0.17) geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi 2'ye bölündü.izne ayrıldı

5. Takım Ortalaması: %0.066

evet kızlar malum ördeğimi takımla ilgilenemiyor tezi var diye ama özellikle listede olan arkadaşlar sizler nerelerdesiniz

3. notamızı aldık ya cuma günü
Umarım tur bitmeden önce sildiririz hepsini.

bunlar fazladan altın bilezik ben yüksek lisansa başvurmadım o yüzden rahatım birde mezuniyetten sonra kpss ile atanırsan meb formasyon veriyor 35 ten sonra öğretmen mi olsam modundayım

Ben de tartılmayı unuttum ama bugün sp yapacağım. Yarın sabah tartılıp İsveç diyetine başlamayı düşünüyorum. En azından 3 gün kendimi deneyeceğim İsveç diyetinde.

Ptesi.kilom 77.8 kaptanlarım (adetim)
Selamlar herkese
Şimdiye kadar 10da rutin kahvaltımı yapıp 13.30 da nescafe ve hurmamı yiyorum
Arkadaşlarada duyurulur

Ptesi.kilom 77.8 kaptanlarım (adetim)
Selamlar herkese
Şimdiye kadar 10da rutin kahvaltımı yapıp 13.30 da nescafe ve hurmamı yiyorum
Arkadaşlarada duyurulur
tatlım bol bol ödem atıcı çay iç detoks tarzı kiraz sapı vs ödem gider 200 gr artıdasın bu hemen gider ve eksiye geçersin
bu hafta toparlamamız lazım

@melita09 tatlım seninde geçen hafta kötü idi ne olur kızlar 3 hafta içinde derece alamazsak ve 1 nota daha alırsak ceza alacağız
bu arada ördeğim çok yoğun olduğu için sizlerle ben ilgileneceğim tam olarak yeni arkadaşları tanımıyorum ama gruba gelip yazarlarsa tanışacağız

tatlım bol bol ödem atıcı çay iç detoks tarzı kiraz sapı vs ödem gider 200 gr artıdasın bu hemen gider ve eksiye geçersin
bu hafta toparlamamız lazım
İçmemmi o yüzden bu kadar yoksa en az +bir
İnşallah cumaya yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…