Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar gerçi takıma pek girdiğiniz yok ama yeni üye görürseniz gruplara girmek isteyen taze kana ihtiyacımız var
takım biraz hareketlensin
bu arada morordek canım sen uzun süredir söylüyordun ama takımda yazan gerçekten kimse yok neredeyse sabahtan beri kendi kendime çalıp oynuyorum takım kurallarımızda 5 mesaj zorunluluğu vardı günde tekrar kurallara geri dönsek mi acaba
ben eski yazışmaları bilmiyorum mazeret bildirip yazamayacağını söyleyen oldu mu ona göre bir silkelenip kendimize gelelim

Kaptanicem kimsenin hicbir mazereti yok miskinlikten başka.. Takım bayadır bu durumda maalesef.. Kaç kere etiketleyip uyardım. Geçen hafta bir Allah'ın kulu menü yazmadı. Menü yazsalar da kimse yorum yapmıyor zaten ( parkbyull hariç tabi ki, onu etiketlediklerinde gayet güzel yorumluyor sağolsun, öneride de bulunuyor). Eskiden herkes birbirinin menüsüne yorum yazardı, böylelikle de motive olunurdu ama işte bu motivasyon yok bir süredir. Ben de kendimi suçluyorum ister istemez, ben ilgilenemedigimden mi böyle oluyor diye.. Doğal olarak da cuma günü herkes kilo almıs geliyor. Kısır döngüye girdik yani anlayacagın

Davet ederiz kaptanım link nasıl paylaşılıyor söylersen, yazılmıyor çünkü hem sayıca azaldık hem motivasyon düştü hem uzun süredir diyet yapan aynı kişiler kaldık herkes birbirinin menü tarzını biliyo az çok,haklısın acilen taze kan lazım lakin onlar bizden memnun kalırmı bilemedim

Aslında kaptanım eskiden kaçamaklara,artılara ceza gelirdi çünkü spor puanlaması vardı iyi oluyodu,artık tutulmayınca herkes saldı sanırım Hâlbuki bu kiloları kendimiz için veriyoruz.sen yoğunsun diye senden de bekleyemedik tabi bunu.diyceksinki siz tutaydınız kendi adıma menüleri bile deftere yazıp atarken telefondan spor listesi yapmak ne kadar zor olsa gerek.tekrar tutulursa belki yenilerden çıkar motivasyon yakalanır diye düşündüm nacizane.

İnan Şahnur’cum benim takımdan kopma sebeplerimden en büyüğü bu Sürekli konu dönmeyince motivasyon azalıyor. O zaman da kimse takip etmiyordu. Heyecanım azalınca ben de artık takip etmemeye başlamıştım. Her şey birbirini tetikliyor. Bence de bu iş için katı kurallar daha iyi işliyor. Birisi o gün yazamayacaksa bile o gün yazamayacağını bildirmeli bence.

Çok geçmiş olsun, diğer hastalarla dayanışma içinde olmak moral açısından önemli...

Takip edilmeyince motivasyonm z düşüyo, motivasyon düşünce takip etmiyoruz,sonra takımdan ayrılıp kiloları geriye alıyoruz.
Bu bile devam etmek için tek başına yeten bir sebep

parkbyull senin motivasyonun düşmedimi hiç kaç senedir yahu, nasıl kaldırdın
hayır motivasyonumun düşmesine fırsat vermiyorum ki bazen salıyorum kendimi ama maksimum bir hafta , o bir hafta da alacağım kilo maksimum 2 kilo sonra tekrar yoluma giriyorum ..ama bol bol motivasyon sayfalarında dolanıyorum

ordeğim izninle el atıyorum takıma bu şekilde sessiz sedasız olmayacak cezalar gelecek şimdilik benim zaman problemim yok elimden geldiğince ilgileneyim bu arada senin tezin bu takımdan daha önemli hayatım sen tezine odaklan ve sakın kendini suçlu hissetme senin durumu nu biliyorum babamı kaybetmeseydim ben takıma çok daha önce el atacaktım

tatlım bugün artık yeni bir gün silkelenip kendimize geliyoruz eskiye ait herşeyi unutuyoruz
evet bugünden itibaren menü yazmayanlara cezalar geliyor

evet sende o zaman listeye girmesen bile takıma gelip menünü yazacaksın cezalara dahil olacaksın :)

parky cim sen muhteşem bir yaşam koçusun biliyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…