Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin kaptanım valla bizim takım iyice boşvermiş o yüzden sıkı bir el atmak lazım sık sık bekleriz
Hosbuldum kaptanım ♥
Bugün takımı toplar gelirim dün sohbet edemedik burda
Yardım edebileceğim birsey olursa hep buralardayım toparlarız inşallah takımı hep birlikte

kızlar zamanında başvurmuştum ama düzenli kullanamamıştım ürün incelemede XLS nutrition ve onun hapını göndermişlerdi kk dan bana bugün itibari ile başladım bakalım işe yarayacak mı düzenli olarak kullanınca ne kadar kg verebileceğim

iyi aksamlar arkadaslar
takım arkadaslarımla sizleri ziyarete geldik nasılsınız
Hoşgeldiiin :)
Tabi ben senin geldiğini çok geç dördüm ama neyse
Evet bence de tutulsa süper olur ama ben gerçekten yapamıyorum vaktim yok buna. Zaten kaptanlığı da bu yüzden kaptaniçeme geri devrediyorum :) Artık o çeker sizin kulağınızdan.
Olsun kaptanicem sen de az buz şeyler yaşamadın. Elimden geldiğince destek olmak istedim ama gercekten elimden bu gelebiliyor
İnsallah şu tezi yazıp hocaya teslim edersem bi tık daha rahatlayacağım, o zaman liste tutmaya da yardımcı olmaya calısırım.

Arkadaşlar bu arada paylaşım alanına da yazdım az önce ben resmi olarak kaptanlığı toplight kaptaniceme devrediyorum. Gördügünüz üzere takımla ilgilenecek vaktim oldukca kısıtlandı bu tez yüzünden. Tabi ki yine geleceğim arada ama kaptanınız artık o olacak :) Sizleri de bilgilendireyim dedim

kuzum sen bu işi çok güzel götürüyordun ama doktora tezin olunca bişey diyemedim hayırlısı ile şu tezini ver beraber götürürüz

arkadaşlar ne zamandır ordeğim söylüyordu ama takıma giremeyince bir türlü farketmiyordum gerçekten 25 gündür hiç uğrayan yok dün kazen e söyledim yeni üye gönderimi konusunda inşallah yeni üyeler gelir de biraz canlanırız

Olumlamalarımı diyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…