- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.001
enerjimi sömüren yerin dibine çeken çok kaptaniçem ama direniyorum ,teşekkür ederim bu iltifatın canlandırdı beniparky cim sen muhteşem bir yaşam koçusun biliyorsun dimi
Hosbuldum kaptanım ♥hoşgeldin kaptanım valla bizim takım iyice boşvermiş o yüzden sıkı bir el atmak lazım sık sık bekleriz
tatlım enerjini sömürenlerden uzak duracaksın ben 47 yaşımda öğrendim bunu biraz geç oldu ama olduenerjimi sömüren yerin dibine çeken çok kaptaniçem ama direniyorum ,teşekkür ederim bu iltifatın canlandırdı beni
seviniriz tatlım akşamları pek giremesem de gündüz buralardayım bekleriz her zaman sohbeteHosbuldum kaptanım ♥
Bugün takımı toplar gelirim dün sohbet edemedik burda
Yardım edebileceğim birsey olursa hep buralardayım toparlarız inşallah takımı hep birlikte
gelirim her zamanseviniriz tatlım akşamları pek giremesem de gündüz buralardayım bekleriz her zaman sohbete
hala öğrenmemeye direniyor bu kafam kaptanımtatlım enerjini sömürenlerden uzak duracaksın ben 47 yaşımda öğrendim bunu biraz geç oldu ama oldu
Hoşgeldiiin :)iyi aksamlar arkadaslar
takım arkadaslarımla sizleri ziyarete geldik nasılsınız
Evet bence de tutulsa süper olur ama ben gerçekten yapamıyorum vaktim yok buna. Zaten kaptanlığı da bu yüzden kaptaniçeme geri devrediyorum :) Artık o çeker sizin kulağınızdan.Aslında kaptanım eskiden kaçamaklara,artılara ceza gelirdi çünkü spor puanlaması vardı iyi oluyodu,artık tutulmayınca herkes saldı sanırım Hâlbuki bu kiloları kendimiz için veriyoruz.sen yoğunsun diye senden de bekleyemedik tabi bunu.diyceksinki siz tutaydınız kendi adıma menüleri bile deftere yazıp atarken telefondan spor listesi yapmak ne kadar zor olsa gerek.tekrar tutulursa belki yenilerden çıkar motivasyon yakalanır diye düşündüm nacizane.
Olsun kaptanicem sen de az buz şeyler yaşamadın. Elimden geldiğince destek olmak istedim ama gercekten elimden bu gelebiliyorordeğim izninle el atıyorum takıma bu şekilde sessiz sedasız olmayacak cezalar gelecek şimdilik benim zaman problemim yok elimden geldiğince ilgileneyim bu arada senin tezin bu takımdan daha önemli hayatım sen tezine odaklan ve sakın kendini suçlu hissetme senin durumu nu biliyorum babamı kaybetmeseydim ben takıma çok daha önce el atacaktım
Hosbuldum kaptanım ♥Hoşgeldiiin :)
Tabi ben senin geldiğini çok geç dördüm ama neyse
canım muhteşem ötesisin yaa ne diyeyim gelin halinden çok daha zayıfsın maşallah sanabuyrun önceler sonralar 104 ten 62-63 e
gelin da gaza artık
Eki Görüntüle 2282029 Eki Görüntüle 2282030 Eki Görüntüle 2282031 Eki Görüntüle 2282032 Eki Görüntüle 2282033
kuzum sen bu işi çok güzel götürüyordun ama doktora tezin olunca bişey diyemedim hayırlısı ile şu tezini ver beraber götürürüzArkadaşlar bu arada paylaşım alanına da yazdım az önce ben resmi olarak kaptanlığıtoplight kaptaniceme devrediyorum. Gördügünüz üzere takımla ilgilenecek vaktim oldukca kısıtlandı bu tez yüzünden. Tabi ki yine geleceğim arada ama kaptanınız artık o olacak :) Sizleri de bilgilendireyim dedim
gelinlik için diyet yapmıştım zar zor 94 olmuştumcanım muhteşem ötesisin yaa ne diyeyim gelin halinden çok daha zayıfsın maşallah sana
canım nereledesin cumadan beri ilk mesajın menüler yok günlük 5 mesaj yokWuuuuwwwwwwww... Maaaşallah
evet haklısın kaptanım sıkı bir yönetime gecersek iyi olacak .....menü ve spor paylaşımı yapılıp liste tutulmazsa toparlayamayız.....listelerin cezbedici bir yanı varcanım nereledesin cumadan beri ilk mesajın menüler yok günlük 5 mesaj yok
Olumlamalarımı diyonhayır motivasyonumun düşmesine fırsat vermiyorum ki bazen salıyorum kendimi ama maksimum bir hafta , o bir hafta da alacağım kilo maksimum 2 kilo sonra tekrar yoluma giriyorum ..ama bol bol motivasyon sayfalarında dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?