- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.021
Harikaaa.yalnız bazılarında sen olduğuna inanmak zor,doğumgünü gibi.kaç kiloydun orda ya,ay ben de öylemi görünüyorum acababuyrun önceler sonralar 104 ten 62-63 e
gelin da gaza artık
Eki Görüntüle 2282029 Eki Görüntüle 2282030 Eki Görüntüle 2282031 Eki Görüntüle 2282032 Eki Görüntüle 2282033
Tamam kaptanım bugünün menüsünü yarın atarım uygunsa, öyle yapıyodumkızlar paylaşım alanından da bakarsanız henüz seabahar onaylamadı ama 2 kaptan referans verdi bizde ne yapıyoruz hemen günlük menüleri yazıyoruz hergün 5 mesaj yazıyoruz yazmayanlara ilk sayfadaki cezai kurallar işleyecek
Fazla uzağa gitme,zaten kilo almışsın veremezsin sonraArkadaşlar bu arada paylaşım alanına da yazdım az önce ben resmi olarak kaptanlığıtoplight kaptaniceme devrediyorum. Gördügünüz üzere takımla ilgilenecek vaktim oldukca kısıtlandı bu tez yüzünden. Tabi ki yine geleceğim arada ama kaptanınız artık o olacak :) Sizleri de bilgilendireyim dedim
hazır burdayken dünün menüsünü de atsanTamam kaptanım bugünün menüsünü yarın atarım uygunsa, öyle yapıyodum
yok ya before after sayfalarOlumlamalarımı diyon
hepsi yüzde yüz organik parkbyullHarikaaa.yalnız bazılarında sen olduğuna inanmak zor,doğumgünü gibi.kaç kiloydun orda ya,ay ben de öylemi görünüyorum acaba
Sağol canım çağırdım ama link paylaşmayı bilmiyorum vede kaç kişi çağırabiliriz peşpeşe
linke gerek yok canımSağol canım çağırdım ama link paylaşmayı bilmiyorum vede kaç kişi çağırabiliriz peşpeşe
BeceremiyorummmLeyl-i-fer sen nasılsın. Sen bu işi başaracaksın bak söyliim. Kimseler yokken sen girmişsin yazmışsın. Helal olsun. Azimle devam et böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?