- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.041
Sakın aşağı çekme motivasyonunu. Yapacaksın bak yazdım burayaBeceremiyorummm
Valla bırakırsak o hatalar bizede gözüküyo söyliyimmm.evet nur işe başladı bizi ihmal ediyooo@Nurumcan94 nerelerde. Çalışmaya başladı sanırım. Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam. Benim yaptığım hataları kimse yapmasın. Azmini hiç yitirme
Tabiiki ilk sayfadaki takım kurallarını okuduktan sonra okudum kabul ettim demeniz gerekiyorBenide alırmısınız aranıza
Hoşgeldin canım. 1.sayfada kurallar var onları okuman gerekiyor. Sonra da okudum kabul ettim diye buraya yazarsan bizimlesin. Bi de bizlere kendini tanıtırsan seviniriz.Benide alırmısınız aranıza
Hoşgeldin Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettim demeniz gerekiyor, sonra kendini biraz tanıtabilirsinBen geldim kizlar. Birilerinin bana kizmasi lazim. En buyuk korkum esimin yaninda dombili dombili dolasmak.
Emziren anneyim.3.5 aylik bebegim.
Kilom 72 aksam tartildim.(simdi)
Nasil.kilo vermem gerektigini bilmiyorum.
10kilo fazlam var. Hedefim 62.
Tamam canım hepberaber yaparız akşamları tenhadır biraz hanımlar çalışıyor çocuklu malum.yarın kaptanım ve yardımcısı seni daha çok bilgilendirir, kendinden bahsedebilirsinOkudum kabul ettim.
deneme suresi varmis yanlis okumadi isem. 2hafta.
Basarmaya calisacagim
Tamam canim. Tesekkur ederim.Tamam canım hepberaber yaparız akşamları tenhadır biraz hanımlar çalışıyor çocuklu malum.yarın kaptanım ve yardımcısı seni daha çok bilgilendirir, kendinden bahsedebilirsin
Hoşgeldin canımOkudum kabul ettim.
deneme suresi varmis yanlis okumadi isem. 2hafta.
Basarmaya calisacagim
Tesekkur ederim.Hoşgeldin canım
Nee kilo mu almışım kim dediFazla uzağa gitme,zaten kilo almışsın veremezsin sonra
Buralardayım elimden geldiğince canım, sadece kaptanlığı beceremez olmuştum :)morordek kuzum sensiz olmaz. Bırakma bizleriii. Tez işlerinde Allah yardımcın olsun.
Estağfurullah ne demek becerememekNee kilo mu almışım kim dedi
Buralardayım elimden geldiğince canım, sadece kaptanlığı beceremez olmuştum :)
Canım takıma giremesen de motive olursun ben de 8 kg aldım 1 aydaİyi akşamlar herkese.
@toplight cım bildirim göndermişsin. Ben mart başı izne ayrılmıştım. O günden sonra feci şekilde kilo aldım. Bunalımlı dönemlerimde iyice saldım. Çıktığım kiloya inmem mümkün değil şu anda. Ayrılalı 6 ay da dolmadı o yüzden takıma giremiyorum sanırım.
Canım sağolasıntoplight cım bu arada başın sağolsun. Babanın mekanı cennet olsun. Ben kaçırmışım son mesajlarda gördüm.
Cepten link atamıyorum ben deHadi kardelen bize üye çağır
Toplight yok kaxende akşamı bulmuş bildirim yollamaya
Benide alırmısınız aranıza
Hoşgeldiniz kızlar yarın sabah yoğun bir şekilde görüşürüz yorgunluktan ölüyorum akşam işten geldiğimden beri uğraşıyorum sizler kendinizi tanıtırsanız sevinirizBen geldim kizlar. Birilerinin bana kizmasi lazim. En buyuk korkum esimin yaninda dombili dombili dolasmak.
Emziren anneyim.3.5 aylik bebegim.
Kilom 72 aksam tartildim.(simdi)
Nasil.kilo vermem gerektigini bilmiyorum.
10kilo fazlam var. Hedefim 62.
Saçmalama canım benim o yoğunluğunda bile ilgilenin takımlaNee kilo mu almışım kim dedi
Buralardayım elimden geldiğince canım, sadece kaptanlığı beceremez olmuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?