Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@Nurumcan94 nerelerde. Çalışmaya başladı sanırım. Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam. Benim yaptığım hataları kimse yapmasın. Azmini hiç yitirme
Valla bırakırsak o hatalar bizede gözüküyo söyliyimmm.evet nur işe başladı bizi ihmal ediyooo

Ben geldim kizlar. Birilerinin bana kizmasi lazim. En buyuk korkum esimin yaninda dombili dombili dolasmak.
Emziren anneyim.3.5 aylik bebegim.
Kilom 72 aksam tartildim.(simdi)
Nasil.kilo vermem gerektigini bilmiyorum.
10kilo fazlam var. Hedefim 62.

Ben geldim kizlar. Birilerinin bana kizmasi lazim. En buyuk korkum esimin yaninda dombili dombili dolasmak.
Hoşgeldin Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettim demeniz gerekiyor, sonra kendini biraz tanıtabilirsin

Okudum kabul ettim.
deneme suresi varmis yanlis okumadi isem. 2hafta.
Basarmaya calisacagim
Tamam canım hepberaber yaparız akşamları tenhadır biraz hanımlar çalışıyor çocuklu malum.yarın kaptanım ve yardımcısı seni daha çok bilgilendirir, kendinden bahsedebilirsin

Kaptanım Zipzip yazdı ama ben gene beceremedim link paylaşmayı bi el at şu işe kaçırma bu müşteriyi

Canım takıma giremesen de motive olursun ben de 8 kg aldım 1 ayda

Benide alırmısınız aranıza
Hoşgeldiniz kızlar yarın sabah yoğun bir şekilde görüşürüz yorgunluktan ölüyorum akşam işten geldiğimden beri uğraşıyorum sizler kendinizi tanıtırsanız seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…