- 8 Eylül 2016
- 103.366
- 438.275
- 898
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.061
Kaptanım link atmak cook kolay,Cepten link atamıyorum ben de
Tabiiki ilk sayfadaki takım kurallarını okuduktan sonra okudum kabul ettim demeniz gerekiyor
Hoşgeldin canım. 1.sayfada kurallar var onları okuman gerekiyor. Sonra da okudum kabul ettim diye buraya yazarsan bizimlesin. Bi de bizlere kendini tanıtırsan seviniriz.
Olmuş:))YaptımCuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:seaBahAR Takım kaptanı: @toplight, @emnis Gönüllerin kaptanı: @morordek :KK200: Kaptan Yardımcıları : @yarimuhendis & @hzlsel & @kollontai "Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur. Kararların...www.kadinlarkulubu.com
Ama geç oldu galiba
Z zipzip
Dogru anlatamamisim sanirim
Yok ya ben anlamamışım acemilikDogru anlatamamisim sanirim
Bende tesaduf kesfetmistim onu üstteki linkten kopya yapıyordum:)))Yok ya ben anlamamışım acemilik
Canimmmmm ah sorma çalışmaya başladım yoğun bi tempodayım elim boş değil eskisi gibi yazamıyorum. Inşallah ya ama bu aralar bi dikkat ediyorum bi yiyorum o moddayim yerimde sayiyorumN Nurumcan94 nerelerde. Çalışmaya başladı sanırım. Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam. Benim yaptığım hataları kimse yapmasın. Azmini hiç yitirme
Tamam canım ben de buralardayım öyleyse. İnşallah olacak bu defa.Canım takıma giremesen de motive olursun ben de 8 kg aldım 1 ayda
Becerememek değil ördeğim sen elinden geleni yapıyorsun her zaman. Onca işinin arasında yaptın hem de. Senin hakkın ödenmezNee kilo mu almışım kim dedi
Buralardayım elimden geldiğince canım, sadece kaptanlığı beceremez olmuştum :)
O yerinde saymalar çok tehlikeli canım dikkatli ol. Yoldan çıkıyor insan sonra. Bir an evvel toparlanmaya bak. İlk başladığından bu yana çok iyi yol aldın aynen devamCanimmmmm ah sorma çalışmaya başladım yoğun bi tempodayım elim boş değil eskisi gibi yazamıyorum. Inşallah ya ama bu aralar bi dikkat ediyorum bi yiyorum o moddayim yerimde sayiyorum
Hoşgeldin canımBen de katılmak istiyorum172 boy 71 kilo sayılırım. Bir haftadır diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum. Engin fikirlerinize, planlarınıza, gazlanmaya ihtiyacım var. Umarım başarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?