Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiiki ilk sayfadaki takım kurallarını okuduktan sonra okudum kabul ettim demeniz gerekiyor
Hoşgeldin canım. 1.sayfada kurallar var onları okuman gerekiyor. Sonra da okudum kabul ettim diye buraya yazarsan bizimlesin. Bi de bizlere kendini tanıtırsan seviniriz.

Hoş bulduk
Okudum kuralları kabul ettim
Başlangıç kilom 56 kgdur
Cuma günü güncel kilomu paylaşıyor olacağım inşallah
95liyim muhasebeciyim 8 aylık evliyim hedefim 49 kilo olmak inşallah olurum

Yaptım
Ama geç oldu galiba
Z zipzip

Olmuş:))
Daha yazan var cagirabilirsin:))

Hanımlar hepiniz hoşgeldiniz ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demeniz gerekiyor. Daha sonra kendinizden bahsedebilşrsiniz bu kiloları hep birlikte azimli ve kararlu olduğumuz müddetçe verebiliriz unutmayın yarın görüşmek üzere

Oyy oyy maşallah taze kanlar gelmiş aramıza hepiniz hoşgeldiniz gruba can gelsin hareket gelsin ben kendi adıma konuşayım burayı epey ihmal ettim ama diyeti bıraktım denmez diyetisyen e gidiyorum zaten ama burdan destek ve motivasyon aliyodum şimdi ne veriyorum ki bende alayım. Inşallah herkes istediği hedeflediği kilolara iner. Hepinize başarılar diliyorum benim cokkk uzun yolum var hep birlikte başaralım kıslar

N Nurumcan94 nerelerde. Çalışmaya başladı sanırım. Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam. Benim yaptığım hataları kimse yapmasın. Azmini hiç yitirme
Canimmmmm ah sorma çalışmaya başladım yoğun bi tempodayım elim boş değil eskisi gibi yazamıyorum. Inşallah ya ama bu aralar bi dikkat ediyorum bi yiyorum o moddayim yerimde sayiyorum

Canimmmmm ah sorma çalışmaya başladım yoğun bi tempodayım elim boş değil eskisi gibi yazamıyorum. Inşallah ya ama bu aralar bi dikkat ediyorum bi yiyorum o moddayim yerimde sayiyorum
O yerinde saymalar çok tehlikeli canım dikkatli ol. Yoldan çıkıyor insan sonra. Bir an evvel toparlanmaya bak. İlk başladığından bu yana çok iyi yol aldın aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…