Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet sende o zaman listeye girmesen bile takıma gelip menünü yazacaksın cezalara dahil olacaksın :)

Olur kaptan! cezam neyse çekerim Şu an hemen mazeret bildireyim. Bugün doğum günüm olması sebebi ile aşırı yoğun bir gün geçirdim. Bu sebeple bütün gün bakamadım. Ama bundan sonra elbette katılırım. Ayrıca tartılacağım dedim ancak bu sabah regl oldum. Dolayısıyla böylesine ödemli iken hiiiççç kendimi üzmeyeyim deyip tartılmadım. Bir kaç gün sonra normale döner bünyem. Tartılıp kilomu yazarım.

Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara inşallah

100 yarim mekik
20 ser adet bolgesel hareketler (bacak)
Simdi kahvalti hazirliyorum.
1 haslanmis yumurta
5 adet zeytin
Peyniri bir turlu ayarlayamiyorum 5 lokmalik
Ve domates salatalik
Sekersiz cay
Kahvalti basariyla yapildi menu disina cikilmadi.2tane kayisi yedim.taze olan.
Su konusunda hicc sikintim yok simdiden 4 bardak ictim bile

parkbyull bana bi el at gözünü seveyim. Verdiğim kiloların çoğunu geri aldım çok mutsuzum. Sen nasıl yaptın. Nasıl tekrar motive oldun. Bi boşvermişlik var her daim. Offf kurtarın beniiii
hoşgeldin canım uzun süreli diyetlerde illaki bir depresyon dönemine giriliyor belki bir kaç defa mühim olan yolunda istikrarlı olmak..şu var diyet dersen olmuyor bu iş..sağlıklı beslenme de yeni felsefem de ben beyinden itibaren değiştirdim kendimi

100 yarim mekik
20 ser adet bolgesel hareketler (bacak)
Simdi kahvalti hazirliyorum.
1 haslanmis yumurta
5 adet zeytin
Peyniri bir turlu ayarlayamiyorum 5 lokmalik
Ve domates salatalik
Sekersiz cay
bu kahvaltını bir çay bardağı cevizle domatesin üstüne döktüğün zeytinyağı ile taçlandır..faydalı yağlar yağ yakımında çok etkilidir.

mutlu yıllara esracım

arkadaşlar diyet gruplarına katılmak isteyen yeni arkadaşlarımız var öncelikle hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum.
Ben 5. takımın eski kaptanlarındandım dün itibari ile yeniden kaptan oldum sağolsun morordek kaptanım canını dişine takarak bu tez hazırladığı zor günlerde bile takımı idare etti şimdi yardım zamanı

günaydın kızlar aranıza katılmak istiyorum ilk sayfada yazan kuralları okudum kabul ettim. Önümde 11 gün var bu süre içerisinde en az 3 kilo vermek istiyorum. Daha önceden kontrolsüz diyet ve uzun süre aç kalmam sonucu bi rahatsızlık geçirdim o yüzden uzun süre açlığa dayanamıyorum tavsiyeleriniz varsa tok tutucu yiyecekler konusunda tavsiyelerinize açığım.

Bu sabah tartıldığımda kilom 70,6. Çalışıyorum gün içerisinde mutlaka girip konuya mesaj atmaya çalışacağım gerçi bugün istifamı vereceğim sanırım bi müddet bi çalışma hayatım olmayacağı için kolaylıkla yazabilir diyetimi sporumu uygulayabilirim diye düşünüyorum :) ayrıca bana şans diler misiniz bugün 5 yıllık iş yerimden evlilik sebebiyle ayrılmak istediğime dair dilekçe vereceğim gerginim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…