- 15 Temmuz 2013
- 4.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.853
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.081
evet sende o zaman listeye girmesen bile takıma gelip menünü yazacaksın cezalara dahil olacaksın :)
Hoşgeldin canımBen de şartları kabul ediyorum. 2.5 ay once ikinci doğumumu yaptım. Hamilelik kilolarimi verdim, emzirdigim icin cok zorlamadan daha aktif olarak kilo vermeye calisiyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara inşallahOlur kaptan!cezam neyse çekerim Şu an hemen mazeret bildireyim. Bugün doğum günüm olması sebebi ile aşırı yoğun bir gün geçirdim. Bu sebeple bütün gün bakamadım. Ama bundan sonra elbette katılırım. Ayrıca tartılacağım dedim ancak bu sabah regl oldum. Dolayısıyla böylesine ödemli iken hiiiççç kendimi üzmeyeyim deyip tartılmadım. Bir kaç gün sonra normale döner bünyem. Tartılıp kilomu yazarım.
Kahvalti basariyla yapildi menu disina cikilmadi.2tane kayisi yedim.taze olan.100 yarim mekik
20 ser adet bolgesel hareketler (bacak)
Simdi kahvalti hazirliyorum.
1 haslanmis yumurta
5 adet zeytin
Peyniri bir turlu ayarlayamiyorum 5 lokmalik
Ve domates salatalik
Sekersiz cay
hoşgeldin canım uzun süreli diyetlerde illaki bir depresyon dönemine giriliyor belki bir kaç defa mühim olan yolunda istikrarlı olmak..şu var diyet dersen olmuyor bu iş..sağlıklı beslenme de yeni felsefem de ben beyinden itibaren değiştirdim kendimiparkbyull bana bi el at gözünü seveyim. Verdiğim kiloların çoğunu geri aldım çok mutsuzum. Sen nasıl yaptın. Nasıl tekrar motive oldun. Bi boşvermişlik var her daim. Offf kurtarın beniiii
bu kahvaltını bir çay bardağı cevizle domatesin üstüne döktüğün zeytinyağı ile taçlandır..faydalı yağlar yağ yakımında çok etkilidir.100 yarim mekik
20 ser adet bolgesel hareketler (bacak)
Simdi kahvalti hazirliyorum.
1 haslanmis yumurta
5 adet zeytin
Peyniri bir turlu ayarlayamiyorum 5 lokmalik
Ve domates salatalik
Sekersiz cay
cepten deneyeceğim şimdi işe geldim burdan link atmak kolay :)Kaptanım link atmak cook kolay,
Sitenin en altında atac tusu var ona basın kopyalanıyor sonra istediğiniz yere yapıstırın
mutlu yıllara esracımOlur kaptan!cezam neyse çekerim Şu an hemen mazeret bildireyim. Bugün doğum günüm olması sebebi ile aşırı yoğun bir gün geçirdim. Bu sebeple bütün gün bakamadım. Ama bundan sonra elbette katılırım. Ayrıca tartılacağım dedim ancak bu sabah regl oldum. Dolayısıyla böylesine ödemli iken hiiiççç kendimi üzmeyeyim deyip tartılmadım. Bir kaç gün sonra normale döner bünyem. Tartılıp kilomu yazarım.
Himm tesekkur ederim yemeklerimde sadece zeytin yagi kullanirim.verdigin bilgi icin tesekkur ederimbu kahvaltını bir çay bardağı cevizle domatesin üstüne döktüğün zeytinyağı ile taçlandır..faydalı yağlar yağ yakımında çok etkilidir.
Günaydın kaptanım kolay gelsin atınca haber verirsin :)))cepten deneyeceğim şimdi işe geldim burdan link atmak kolay :)
günaydınlargünaydın :)
maşallah sabah sabah 100 mekik gayet güzelSabah sabah bir 100 yarim mekik ile baslayayim.dha sonra kahvaltimi hazirlayayim.
Kizlar bu arada ben emzirdigim icin vitamin hapi aliyorum umarim kilo vermeme zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?