- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.101
canım menünü akşam topluca yazarsan yorumlamamız daha doğru olurSimdi adim adiyorum.bir tane siyah erik ve 1 kucuk kurabiye yedim.emzirince saldiriyorum sekere.1 kurabiye yeterli sanirim
11 günde 3 kilo biraz sağlıksız olur tatlım ancak yoğun ödem varsa o gidergünaydın kızlar aranıza katılmak istiyorum ilk sayfada yazan kuralları okudum kabul ettim. Önümde 11 gün var bu süre içerisinde en az 3 kilo vermek istiyorum. Daha önceden kontrolsüz diyet ve uzun süre aç kalmam sonucu bi rahatsızlık geçirdim o yüzden uzun süre açlığa dayanamıyorum tavsiyeleriniz varsa tok tutucu yiyecekler konusunda tavsiyelerinize açığım.
Bu sabah tartıldığımda kilom 70,6. Çalışıyorum gün içerisinde mutlaka girip konuya mesaj atmaya çalışacağım gerçi bugün istifamı vereceğim sanırım bi müddet bi çalışma hayatım olmayacağı için kolaylıkla yazabilir diyetimi sporumu uygulayabilirim diye düşünüyorum :) ayrıca bana şans diler misiniz bugün 5 yıllık iş yerimden evlilik sebebiyle ayrılmak istediğime dair dilekçe vereceğim gerginim çok
10000 adıma tamamlamaya çalış gerçi evde küçük bebek olunca biraz zor amaGunde 6000 bin adim atmayi düşünüyorum.gunluk bu adimi tamamlayacagim
Dogru tamam..genelde gun icerisinde karar veriyorum ama aksamdan yapmaya çalışacağımcanım menünü akşam topluca yazarsan yorumlamamız daha doğru olur
yoo bu akşam mesela yeme işi bittikten sonra yazarsın sabah şunu yedim öğleyin bunu ara öğünde bunu diyeDogru tamam..genelde gun icerisinde karar veriyorum ama aksamdan yapmaya çalışacağım
Evde atmaya calisiyorum.ev isi disinda. 6 bin bile benim icin süper.tamamlamaknicin acigorum erik dalini basliyorum gobecikleri atmaya10000 adıma tamamlamaya çalış gerçi evde küçük bebek olunca biraz zor ama
Ayy anladim.yoo bu akşam mesela yeme işi bittikten sonra yazarsın sabah şunu yedim öğleyin bunu ara öğünde bunu diye
11 günde 3 kilo biraz sağlıksız olur tatlım ancak yoğun ödem varsa o gider
kolay gelsin evlilik için ayrılıyorsan evlendikten sonra çalışmayacakmısın? çalışan bir bayan olarak sana tavsiyem mutlaka ekonomik özgürlüğün olsun
Öncelikle bol şans =)günaydın kızlar aranıza katılmak istiyorum ilk sayfada yazan kuralları okudum kabul ettim. Önümde 11 gün var bu süre içerisinde en az 3 kilo vermek istiyorum. Daha önceden kontrolsüz diyet ve uzun süre aç kalmam sonucu bi rahatsızlık geçirdim o yüzden uzun süre açlığa dayanamıyorum tavsiyeleriniz varsa tok tutucu yiyecekler konusunda tavsiyelerinize açığım.
Bu sabah tartıldığımda kilom 70,6. Çalışıyorum gün içerisinde mutlaka girip konuya mesaj atmaya çalışacağım gerçi bugün istifamı vereceğim sanırım bi müddet bi çalışma hayatım olmayacağı için kolaylıkla yazabilir diyetimi sporumu uygulayabilirim diye düşünüyorum :) ayrıca bana şans diler misiniz bugün 5 yıllık iş yerimden evlilik sebebiyle ayrılmak istediğime dair dilekçe vereceğim gerginim çok
Öncelikle bol şans =)
11 günde 3 kilo vermek biraz zor ve sağlıksız degil mi? Bence maksimum 2 verilebilir 11 günde o bile çok gerci. Neden bu kadat hızlı vermek istiyosun ozel degilse eğer?
Sağol tatlım benimBecerememek değil ördeğim sen elinden geleni yapıyorsun her zaman. Onca işinin arasında yaptın hem de. Senin hakkın ödenmez
Burdan menü verilmiyor, herkes kendince menü belirliyor. Akşam yediklerinizi topluca buraya yazıyorsunuz ve biz de yorumluyoruz, yanlış bir şey varsa uyarıyoruz :)Kızlar merhaba menüleri herkes kendi mi belirliyor yoksa günlük burdan mı veriliyor
Ooo çok güzel hareket etmek lazım bir de emzirdiğin için bol bol su içmelisinEvde atmaya calisiyorum.ev isi disinda. 6 bin bile benim icin süper.tamamlamaknicin acigorum erik dalini basliyorum gobecikleri atmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?