Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

11 günde 3 kilo biraz sağlıksız olur tatlım ancak yoğun ödem varsa o gider
kolay gelsin evlilik için ayrılıyorsan evlendikten sonra çalışmayacakmısın? çalışan bir bayan olarak sana tavsiyem mutlaka ekonomik özgürlüğün olsun

Kesinlikle aynı fikirdeyim bir kadının mutlaka ekonomik özgürlüğü olması gerekiyor. Çalışacağım tabi zaten çalışmaya alışık oldugum için ev bana sıkıcı gelir diye düşünüyorum. Şuan ki ayrılığım sadece yasal haklarımı alabilmek için :) bu arada 9 aylık evliyim :)

Öncelikle bol şans =)
11 günde 3 kilo vermek biraz zor ve sağlıksız degil mi? Bence maksimum 2 verilebilir 11 günde o bile çok gerci. Neden bu kadat hızlı vermek istiyosun ozel degilse eğer?

Öncelikle bol şans =)
11 günde 3 kilo vermek biraz zor ve sağlıksız degil mi? Bence maksimum 2 verilebilir 11 günde o bile çok gerci. Neden bu kadat hızlı vermek istiyosun ozel degilse eğer?

eşimle tatile gideceğiz onu yazmayı unutmuşum yumruta kapıya dayandı bende zayıflamaya çalışıyorum ne kadar verebilirsem kâr artık :)

Becerememek değil ördeğim sen elinden geleni yapıyorsun her zaman. Onca işinin arasında yaptın hem de. Senin hakkın ödenmez
Sağol tatlım benim
Bu bildirim vesilesiyle sen de dönmüs oldun aramıza :) Arada yazacak oluyordum hep unutuyordum bi şey giriyordu araya, halini hatrını soramadım senin de. Nasılsın, hallettiniz mi ev işlerinizi?
Kızlar merhaba menüleri herkes kendi mi belirliyor yoksa günlük burdan mı veriliyor
Burdan menü verilmiyor, herkes kendince menü belirliyor. Akşam yediklerinizi topluca buraya yazıyorsunuz ve biz de yorumluyoruz, yanlış bir şey varsa uyarıyoruz :)

merhabalar.daha öncede bır gruba katılmıştım.istıkrarlı değildim.şimdi istıkrarlıyım inşallah.

kg;56,3 hedefim;50 temmuz sonuna kadar. 52-53 de olur.

sabah kahvaltım ıkı haşlanmış yumurta,bır kupa sıcak su,bır kupa kahve(şekersiz),ve ek olarak 1,5 ltrelık suyum var.gun içinde yudumluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…