Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek bende katılmak istiyorum ama pazartesi mi başlayım bildirim vermeye bu sabah tartılmadım kusuratlı kilo mu bilmiyorum birde cuma ya pek birşey kalmadı
morordek bende katılmak istiyorum ama pazartesi mi başlayım bildirim vermeye bu sabah tartılmadım kusuratlı kilo mu bilmiyorum birde cuma ya pek birşey kalmadı
sen şimdi yazmaya başla tatlım yavaş yavaş moda girersin ptesiye kadar alıştırma yaparsın

daha önce hangi takımdaydın?

Öncelikle bol şans =)
11 günde 3 kilo vermek biraz zor ve sağlıksız degil mi? Bence maksimum 2 verilebilir 11 günde o bile çok gerci. Neden bu kadat hızlı vermek istiyosun ozel degilse eğer?
kesinlikle katılıyorum bu kiloları 11 günde almadık ki 11 günde 3 kg verelim sağlıklı bir diyet yapmak daha doğrusu sağlıklı beslenmek en güzeli

eşimle tatile gideceğiz onu yazmayı unutmuşum yumruta kapıya dayandı bende zayıflamaya çalışıyorum ne kadar verebilirsem kâr artık :)
o zaman senin yapacağın detoks tarzı olacak hemen verip sonrasında tatilde yiyip sonrasında tekrar sağlıklı beslenmeye geçmek mi olacak

arkadaşlar şu an için sizden net olarak şu anki kilonuzu ve hedef kilonuzu almıyorum gerçekten bu işe kararlı sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirecek arkadaşlarla yola devam etmek istiyorum. 2 gün yazıp devamında bırakmayacak kararlı olacak arkadaşlara ihtiyacım var bende sizlerle birlikte kilo verme sürecine giriyorum sağlık sebeblerinden dolayı 1-1,5 ayda 8 kg aldım onu vermem gerekiyor acil olarak devamında da ideal kiloma gelmem lazım
Benimle beraber bu zorlu ve uzun yolda olmaya varmısınız? Düzenli olarak menü bildirecek, spor yapmaya çalışacak en azından yürüyüş yapacak sağlıklı beslenecek arkadaşlara ihtiyacımız var

o zaman senin yapacağın detoks tarzı olacak hemen verip sonrasında tatilde yiyip sonrasında tekrar sağlıklı beslenmeye geçmek mi olacak

yani şuan öyle oalcak gibi görünüyor ama sornasında ideal kiloma ulaşıp o kiloda kalmak istiyorum olur da ilerleyen dönemde hamilelik olursa düşük kiloda hamile kalmak istiyorum

son yoruma ıstınaden 3 haftadır abur cubur ve şeker yemıyorum.şekerımı sadece meyvelerden alıyorum.onuda abartıyorum ve kısma yoluna gıdecem inşallah.
spor yapan bırıyım ama ara verdım ara verınce tüm vucudum ağrımaya başladı.öncesınde spora gttim.ara vermiş olsamda sporu bırakmadım hiç bir zaman.bıraktığım vakıt bel ağrılarım omuz ve boyun ağrılarım oluyor.spor yapınca ağrısız sısız hayat kalıtem oluyor.beyaz ekmek tuketmıyorum.tam buğdaylıyı abartıyorum onuda bırakma yolundayım.makarna çok yerım.bulgur keza oyle.pirinç ekmek yemem guya ama onlara denk getırıyorum.artık dıkkat etmeye başladım.inşallah sonuca varırım vararız.

eşimle tatile gideceğiz onu yazmayı unutmuşum yumruta kapıya dayandı bende zayıflamaya çalışıyorum ne kadar verebilirsem kâr artık :)
Aynen ne kadar olursa artık o zaman spor da yaparsanız farkeder aslında 11 günde. Ben zamanında diyet+pilates yapmstim. 2 haftanın sonunda arkadasm senin bacaklarin incelmiş demişti

yani şuan öyle oalcak gibi görünüyor ama sornasında ideal kiloma ulaşıp o kiloda kalmak istiyorum olur da ilerleyen dönemde hamilelik olursa düşük kiloda hamile kalmak istiyorum
kesinlikle düşük kiloda hamile kalıp hamilelikte dikkat etmek gerekiyor ben ilk hamileliğimde 30 ikincide 20 kilo aldım sonra da kilo vermeye uğraş dur işte

canım makarna yerine tam buğday ekmek yemek diyetin ilk dönemlerinde önerilir sossuz olduğu zaman ekmek yerine makarna veya çorba ile değişim yapabilirsin, peki su içme olayı nasıl sağlıklı beslenmek için suyu hayatımıza yerleştirmeliyiz ama saf su çay kahve vs sayılmaz

Aynen ne kadar olursa artık o zaman spor da yaparsanız farkeder aslında 11 günde. Ben zamanında diyet+pilates yapmstim. 2 haftanın sonunda arkadasm senin bacaklarin incelmiş demişti

spor zaten kendi çapımda yapyıorumd a biraz motivasyona ihtiyacım var oldugum yerde sayıyorum daha fazla ve daha ağır bi çalışma yapmam lazım :)

kesinlikle düşük kiloda hamile kalıp hamilelikte dikkat etmek gerekiyor ben ilk hamileliğimde 30 ikincide 20 kilo aldım sonra da kilo vermeye uğraş dur işte

ya en çok korktuğum da o hamilelikte çok kilo almak.. engel olunamıyor sanırım bizim bi akraba ilk hamileliğinde sadece 8 kilo almıştı ve ben hayran kalmıştım nasıl başardığına

Bu sabah tartildim 57.1 geldi. Hem zayıflamak hem de sağlıklı olmak istiyorum. Son zamanlarda o kadar kötü besleniyorum ki anlatamam. Hic acikmadan surekli yemek/abur cubur yiyorum. Sanki 5 dk ağzım bos dursa cezalandıracaklar gibi. Midem hep dolu ve ağır hissediyorum kendimi. Ayrıca bi kac gündür tum vucumda bi kaşıntı var. Cok fazla seker ve tuz tuketiminden olabilir mi bilmiyorum ama öyle gibi geliyo.

spor zaten kendi çapımda yapyıorumd a biraz motivasyona ihtiyacım var oldugum yerde sayıyorum daha fazla ve daha ağır bi çalışma yapmam lazım :)
birbrimiz destek olarak devam edeceğiz herkes bir diğerinin sporunu yediğini içtiğini kontrol edecek spor yapmadığı zaman mesela ceza verilecek farzedelim 45 dk yürüyüş yapacaktın yapmadım ilk başlarda 100 ip atlanacak illa ip olmasına gerek yok ipsiz ip atlayabilirsiniz jumping jack mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…