Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar kaptanlarım ve takım arkadaşlarım
Ne ka güzel cıvıl cıvıl olmuş burası maşallah diyelim ve hemen menü paylaşımı yapıp yeni arkadaşlara örnek olıyım( paylaşım açısından)yoksa benim her yediğimi yemeyin

parkbyull

mutlu yaşlar canım.
Sabah sabah bir 100 yarim mekik ile baslayayim.dha sonra kahvaltimi hazirlayayim.
Kizlar bu arada ben emzirdigim icin vitamin hapi aliyorum umarim kilo vermeme zarari olmaz
sabah sporu ne güzel, evet menüleri toplu şekilde hergün paylaşuyoruz, vitaminler iştah açıyo ama yememek senin elinde bende ara ara kullanıyorum.
detoks dışında bi seçenek görünmüyor 11 gün için,lakin tatilde geri alacağın muhakkak bence dikkatli yemelisin bundan sonra
makarnayı 2 kaşığa indir önce sonra ayda yılda bir yersin,ekmeğe de sayı belirle o sayıyı geçme acıktıkça su iç
şeker den olabilir.
Yazın en güzel oyalayıcı şey su.aromalandırın suyu limon,tarçın, salatalık,nane,bitki çayları gibi

mutlu yaşlar canım.
Sabah sabah bir 100 yarim mekik ile baslayayim.dha sonra kahvaltimi hazirlayayim.
Kizlar bu arada ben emzirdigim icin vitamin hapi aliyorum umarim kilo vermeme zarari olmaz
sabah sporu ne güzel, evet menüleri toplu şekilde hergün paylaşuyoruz, vitaminler iştah açıyo ama yememek senin elinde bende ara ara kullanıyorum.
detoks dışında bi seçenek görünmüyor 11 gün için,lakin tatilde geri alacağın muhakkak bence dikkatli yemelisin bundan sonra
makarnayı 2 kaşığa indir önce sonra ayda yılda bir yersin,ekmeğe de sayı belirle o sayıyı geçme acıktıkça su iç
şeker den olabilir.
Yazın en güzel oyalayıcı şey su.aromalandırın suyu limon,tarçın, salatalık,nane,bitki çayları gibi

inşallah.bakalım.

önceden gunluk 3 ltreydı.şimdi 1,5 lıtre tuketıyorum günlük.artık onuda artırıcam inşallah.sabah 1,5 öğle sonrası 1,5 içmeye çalışcam.kendımce dıkkat edıyorum fakat porsıyonlarım fazla.onları karınca kararınca yapmam lazım onun için geldım.cımcıklenmeye geldım.o makarnalar bıtırıyor beni.inşallah engel olcam.

Hoşgeldinizz yeni gelenlerin kuralları okuyup kabul ettim demesi gerekiyor,daha sonra kendinizi tanıtıp günlük menü ve su Spor miktarını toplu bir şekilde gün bitince bildirebilirsiniz

Sen kökten çözmüşsün işi. Keşke ben de başarabilsem onu.

Bol şans canım. Hakkında hayırlısı olsun. Düğüne az kaldı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…