- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.161
Aa pardon görmedimtatlım daha önce başka bir arkadaşa yazdım gün içinde ne yediklerinizi topluca akşam ya da yarın sabah yazarsanız iyi olur böyle karışır arada menüler
Bu dönemleri iyi değerlendir canım. Hep söylenir emzirirken daha kolay kilo veriliyor. Tecrübeyle sabit. Tatlı yiyeceksen de az kalorililerden seç derim. Bi de sporu ihmal etme. Bebek uyudukça 30 dk leslie yapsan yeter.Simdi adim adiyorum.bir tane siyah erik ve 1 kucuk kurabiye yedim.emzirince saldiriyorum sekere.1 kurabiye yeterli sanirim
Canım kaç kilosun şu an,hadi seninde menüleri görelim düzeltirsin böylece
Canımmm.. Ben de yazayım dedim ama iyiye giden bişey yok hayatımda. Sağlık olsun gerçi de.... Hiç birşey hallolmadı. Çıldıracak hallere gelsem de zaman zaman, yaşıyoruz işte öyle... Önümüzdeki sene büyük kızım anaokuluna başlayacak taşınamadık stresliyim daha da... Bi de kilo veremiyorum....Sağol tatlım benim
Bu bildirim vesilesiyle sen de dönmüs oldun aramıza :) Arada yazacak oluyordum hep unutuyordum bi şey giriyordu araya, halini hatrını soramadım senin de. Nasılsın, hallettiniz mi ev işlerinizi?
Burdan menü verilmiyor, herkes kendince menü belirliyor. Akşam yediklerinizi topluca buraya yazıyorsunuz ve biz de yorumluyoruz, yanlış bir şey varsa uyarıyoruz :)
Bol şans canım. Hakkında hayırlısı olsun. Düğüne az kaldı sanırım.
Uzun süredir tartılmıyorum canım. Tartı fobisi başladı bendeCanım kaç kilosun şu an,hadi seninde menüleri görelim düzeltirsin böylece
Yaa canım benim insallah hallolur tüm sorunlarınız bir an önceCanımmm.. Ben de yazayım dedim ama iyiye giden bişey yok hayatımda. Sağlık olsun gerçi de.... Hiç birşey hallolmadı. Çıldıracak hallere gelsem de zaman zaman, yaşıyoruz işte öyle... Önümüzdeki sene büyük kızım anaokuluna başlayacak taşınamadık stresliyim daha da... Bi de kilo veremiyorum....
Senin durumlar ne alemde Umutcum ne yapıyo.
Sağol canım benim. İnşallah hallolacak.Yaa canım benim insallah hallolur tüm sorunlarınız bir an önce
Ben de doktora tezimle kafayı yemek üzereyim15 Temmuz'a kadar yazıp hocaya göndermem gerek. Şu an onunla mesgulüm anlayacagın.. Bitiyor sonunda ama sonrası benim de belirsiz oldugu icin o da ekstra geriyor. Hayırlısı olsun tabi ki..
Umut 2 yaşını bitirdi, artık tam bir haylaz çocuk modunda :) Tutabilene aşk olsunEvde oldugum sürede de onunla geciyor zaman, öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz anlayacagın. Senin kızlar da iyidir umarım? Ceren de 2 yaşını doldurmus olmalı di mi Umut'la aralarında pek fark yoktu diye hatırlıyorum :)
Evet canım kuruyor ama 2 yaşına yakın bir zamana kadar bizimki de hemen hemen o moddaydı, sonra ne olduysa birden açıldı :) Şimdi baya peş peşe cümleler kuruyor. Bence Ceren'de de öyle olabilir. Bir anda artıyor diye okumustum hep hatta 2 yaşına yaklaşırken hala kuramıyor diye endiseleniyordum ama gercekten de öyle oldu :) Her çocugun gelişme hızı farklı, o yüzden bence biraz daha beklenebilir, açılır illa ki :)Sağol canım benim. İnşallah hallolacak.
15 temmuza az kaldı inşallah sorunsuz halledersin tezi, Sonra da önüne hayırlı kapılar açılır.
Cerenin yarın doğum günü. Umut gibi bizimki de ele avuca sığmıyor. Umut cümle kuruyor mu canım ya. Bizimki kelimelerle anlatıyo hala. Cemre 1,5 yaşında 3 kelimelik cümleler kurardı. Ceren 2 kelimeyi bile bi araya getirmiyor. Ne söylense anlıyo yapıyo ama...
Ben anca yürüyüş yapabiliyorum bazen de leslieKızlar haftada kac gun ne gibi sporlar yapiyosunuz bana da fikir olsun
Teşekkür ederim canım.Evet canım kuruyor ama 2 yaşına yakın bir zamana kadar bizimki de hemen hemen o moddaydı, sonra ne olduysa birden açıldı :) Şimdi baya peş peşe cümleler kuruyor. Bence Ceren'de de öyle olabilir. Bir anda artıyor diye okumustum hep hatta 2 yaşına yaklaşırken hala kuramıyor diye endiseleniyordum ama gercekten de öyle oldu :) Her çocugun gelişme hızı farklı, o yüzden bence biraz daha beklenebilir, açılır illa ki :)
Bu arada simdiden dogum günü kutlu olsun prensesin
Bende en cok yürüyüş yapyorum ama sanki yeterince etkili degil gibi geliyo. Bi de havalar cok sıcak. Leslienin kac mil olanını yapyosnuzBen anca yürüyüş yapabiliyorum bazen de leslie
Eskiden hergün 1 saat mutlaka yürürdüm. Üstüne ilave bazı günler ip atlardım bazı günler bölgesel egzersiz, leslie. Son zamanlarda bıraktım hayatımın yanlışını yaptım. İçinde bulunduğum sıkıntılı durumları bahane ettim saldım iyice. Verdiğim kiloları aldım ne yazıkki.Kızlar haftada kac gun ne gibi sporlar yapiyosunuz bana da fikir olsun
ben de şu ara sadece yürüyüş yapabiliryorum en güzel spor aslında yürüyüş düzenli olarak yapılabilenKızlar haftada kac gun ne gibi sporlar yapiyosunuz bana da fikir olsun
ceren e mutlu yıllar şimdiden tatlım bu arada aman tartıdan uzak kalma ben kaldım da ne oldu hadi hep birlikte başlıyoruz tekrardanEskiden hergün 1 saat mutlaka yürürdüm. Üstüne ilave bazı günler ip atlardım bazı günler bölgesel egzersiz, leslie. Son zamanlarda bıraktım hayatımın yanlışını yaptım. İçinde bulunduğum sıkıntılı durumları bahane ettim saldım iyice. Verdiğim kiloları aldım ne yazıkki.
Sil baştan başlamak gerek bazen... Başlıyorum kimse tutmasın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?