Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Simdi adim adiyorum.bir tane siyah erik ve 1 kucuk kurabiye yedim.emzirince saldiriyorum sekere.1 kurabiye yeterli sanirim
Bu dönemleri iyi değerlendir canım. Hep söylenir emzirirken daha kolay kilo veriliyor. Tecrübeyle sabit. Tatlı yiyeceksen de az kalorililerden seç derim. Bi de sporu ihmal etme. Bebek uyudukça 30 dk leslie yapsan yeter.

Canımmm.. Ben de yazayım dedim ama iyiye giden bişey yok hayatımda. Sağlık olsun gerçi de.... Hiç birşey hallolmadı. Çıldıracak hallere gelsem de zaman zaman, yaşıyoruz işte öyle... Önümüzdeki sene büyük kızım anaokuluna başlayacak taşınamadık stresliyim daha da... Bi de kilo veremiyorum....
Senin durumlar ne alemde Umutcum ne yapıyo.

Yaa canım benim insallah hallolur tüm sorunlarınız bir an önce
Ben de doktora tezimle kafayı yemek üzereyim 15 Temmuz'a kadar yazıp hocaya göndermem gerek. Şu an onunla mesgulüm anlayacagın.. Bitiyor sonunda ama sonrası benim de belirsiz oldugu icin o da ekstra geriyor. Hayırlısı olsun tabi ki..
Umut 2 yaşını bitirdi, artık tam bir haylaz çocuk modunda :) Tutabilene aşk olsun Evde oldugum sürede de onunla geciyor zaman, öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz anlayacagın. Senin kızlar da iyidir umarım? Ceren de 2 yaşını doldurmus olmalı di mi Umut'la aralarında pek fark yoktu diye hatırlıyorum :)

Sağol canım benim. İnşallah hallolacak.
15 temmuza az kaldı inşallah sorunsuz halledersin tezi, Sonra da önüne hayırlı kapılar açılır.
Cerenin yarın doğum günü. Umut gibi bizimki de ele avuca sığmıyor. Umut cümle kuruyor mu canım ya. Bizimki kelimelerle anlatıyo hala. Cemre 1,5 yaşında 3 kelimelik cümleler kurardı. Ceren 2 kelimeyi bile bi araya getirmiyor. Ne söylense anlıyo yapıyo ama...

Evet canım kuruyor ama 2 yaşına yakın bir zamana kadar bizimki de hemen hemen o moddaydı, sonra ne olduysa birden açıldı :) Şimdi baya peş peşe cümleler kuruyor. Bence Ceren'de de öyle olabilir. Bir anda artıyor diye okumustum hep hatta 2 yaşına yaklaşırken hala kuramıyor diye endiseleniyordum ama gercekten de öyle oldu :) Her çocugun gelişme hızı farklı, o yüzden bence biraz daha beklenebilir, açılır illa ki :)
Bu arada simdiden dogum günü kutlu olsun prensesin

Teşekkür ederim canım.
Bakalım inşallah başlar bundan sonra.

Kızlar haftada kac gun ne gibi sporlar yapiyosunuz bana da fikir olsun
Eskiden hergün 1 saat mutlaka yürürdüm. Üstüne ilave bazı günler ip atlardım bazı günler bölgesel egzersiz, leslie. Son zamanlarda bıraktım hayatımın yanlışını yaptım. İçinde bulunduğum sıkıntılı durumları bahane ettim saldım iyice. Verdiğim kiloları aldım ne yazıkki.
Sil baştan başlamak gerek bazen... Başlıyorum kimse tutmasın beni

ceren e mutlu yıllar şimdiden tatlım bu arada aman tartıdan uzak kalma ben kaldım da ne oldu hadi hep birlikte başlıyoruz tekrardan

Bugun yediklerim. Herhalde bu saatten sonra da yemem
Kahvalti:08.00
1 haslanmis yumurta
4zeytin
Domates salatalik 2 dilim ekmek
10.00
1 erik 1 kurabiye
Ogle yemegi13.30
Kisir bol salata(salata sinirsiz yiyebiliyorum dimi cunku baya yedim)
1 bardak ayran.
15.30
Meyve.3 dilim karpuz 2 tane erik
17.00
Dondurmaya dayanamam dedim 1 top dondurma
Artik su icicem
Sporumu yapicam sabah biraz yaptim simdi
Bebisi uyutayim leslie(bunuda burda öğrendim) yapicam.

arkadaşlar adanadan kuzenim gelmiş süpriz yaptı güya eşimi gönderdim çocuklar yok gezecektim ama şimdi misafir ağırlayacağım evde de kimse yok diye alışveriş yapmmıştım hemen alışverişe gidiyorum

Kahvaltıyı geç yapıyorum 11 gibi.
Akşam yemeğinide 16/17 arası yedim. Ana öğünleri iki öğun şeklinde yiyiyorm.
+Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin birkaç dilim peynir ( dilimler minik minik kesilmişti) ve salata( 1 dal yeşil soğan birkkaç dal maydonaz 1 tane domates z.yağı ve nar ekşili) 2 kupa şekersiz çay
+Akşam yemegi iki kaşık bulgur pilavı 3 kaşık türlü 2 bardak ayran.
+12.00 gibi 1 kase kiraz yedim
+15.00 gibi 5 tane ceviz ve 1 kurabiye yedim
3 litre suyu mu içtim. 10000 bin adımı attım. Gece yatmadan belki 1 kasede yoğurt yerim:) ilk günüm ya sanırım biraz çok yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…