- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.181
Başarılı bir menü böyle devam su ve adımlar da güzelKahvaltıyı geç yapıyorum 11 gibi.
Akşam yemeğinide 16/17 arası yedim. Ana öğünleri iki öğun şeklinde yiyiyorm.
+Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin birkaç dilim peynir ( dilimler minik minik kesilmişti) ve salata( 1 dal yeşil soğan birkkaç dal maydonaz 1 tane domates z.yağı ve nar ekşili) 2 kupa şekersiz çay
+Akşam yemegi iki kaşık bulgur pilavı 3 kaşık türlü 2 bardak ayran.
+12.00 gibi 1 kase kiraz yedim
+15.00 gibi 5 tane ceviz ve 1 kurabiye yedim
3 litre suyu mu içtim. 10000 bin adımı attım. Gece yatmadan belki 1 kasede yoğurt yerim:) ilk günüm ya sanırım biraz çok yedim
Güzel yalnız son yemek çok erken olmuş acıkırsan 1 kase yoğurt yiyebilirsinBugun yediklerim. Herhalde bu saatten sonra da yemem
Kahvalti:08.00
1 haslanmis yumurta
4zeytin
Domates salatalik 2 dilim ekmek
10.00
1 erik 1 kurabiye
Ogle yemegi13.30
Kisir bol salata(salata sinirsiz yiyebiliyorum dimi cunku baya yedim)
1 bardak ayran.
15.30
Meyve.3 dilim karpuz 2 tane erik
17.00
Dondurmaya dayanamam dedim 1 top dondurma
Artik su icicem
Sporumu yapicam sabah biraz yaptim simdi
Bebisi uyutayim leslie(bunuda burda öğrendim) yapicam.
Sağlıklı şeyler al kaptanımarkadaşlar adanadan kuzenim gelmiş süpriz yaptı güya eşimi gönderdim çocuklar yok gezecektim ama şimdi misafir ağırlayacağımevde de kimse yok diye alışveriş yapmmıştım hemen alışverişe gidiyorum
Bir sorum olacaktı Hergün en az 10 bin adım atmaya çalışıyorum tek seferde mi yürümeliyim. Yoksa parça parça yürüyüp toplamda 10 bin yapmam sıkıntı olur mu?Başarılı bir menü böyle devam su ve adımlar da güzel
Tek seferde olursa muhteşem ama ben gün içinde tamamlıyorumBir sorum olacaktı Hergün en az 10 bin adım atmaya çalışıyorum tek seferde mi yürümeliyim. Yoksa parça parça yürüyüp toplamda 10 bin yapmam sıkıntı olur mu?
Meyve aldım bir de cips misafir içinSağlıklı şeyler al kaptanım
Akasam yemeği yemediniz mi nasıl dayancaksinizBugun yediklerim. Herhalde bu saatten sonra da yemem
Kahvalti:08.00
1 haslanmis yumurta
4zeytin
Domates salatalik 2 dilim ekmek
10.00
1 erik 1 kurabiye
Ogle yemegi13.30
Kisir bol salata(salata sinirsiz yiyebiliyorum dimi cunku baya yedim)
1 bardak ayran.
15.30
Meyve.3 dilim karpuz 2 tane erik
17.00
Dondurmaya dayanamam dedim 1 top dondurma
Artik su icicem
Sporumu yapicam sabah biraz yaptim simdi
Bebisi uyutayim leslie(bunuda burda öğrendim) yapicam.
Teşekkür ederim kaptanımm.ceren e mutlu yıllar şimdiden tatlım bu arada aman tartıdan uzak kalma ben kaldım da ne oldu hadi hep birlikte başlıyoruz tekrardan
Ben parça parça olmasında bi sakınca olduğunu düşünmüyorum. Yalnız bi yerde okumuştum sabah erken saatlerde spor yapmak çok etkiliymiş kilo vermede. sabah egzersizle metabolizma hızlanıyo ve akşama kadar yağ yakmaya devam ediyormuşuz.Bir sorum olacaktı Hergün en az 10 bin adım atmaya çalışıyorum tek seferde mi yürümeliyim. Yoksa parça parça yürüyüp toplamda 10 bin yapmam sıkıntı olur mu?
10000 ve üzeri yapanlar var bu sizin tamamen vaktinize sağlığınıza bağlı ben yürüyemiyorumBir sorum olacaktı Hergün en az 10 bin adım atmaya çalışıyorum tek seferde mi yürümeliyim. Yoksa parça parça yürüyüp toplamda 10 bin yapmam sıkıntı olur mu?
Geçmiş olsun canım. Bende kan sulandiriciya ara verdim adetim uzadı vücut alıştı iyice diye. Sağ bacagimda büyük bi varis var ilacı biraktigimdan beri sağ bacagim özellikle dizim pert. Dün tekrar başladım o yüzden. Fizik tedavi çok önemli herseye de faydası olur benceİnşallah canım inşallah hep beraber verelim biraz yavaşladık ama yola devam
bunların çoğunu kullanıyorum ben ya ama düzenli değil sağol istediğin kadar genişletebilirsin.
galiba öylede oluyo ramazanın yarısından beri bacak ağrılarım arttı 2 doktor gezdim,hem ilaca başladım hem fizik tedavi ye kiloya ne etkisi olucak görücez i,sağol
2 günde bir yürümeye çalışıyorum dizimde açılsın diye. İnşallah arttiririm canimOlsun yağmur olmadanda yürüyüş iyi gelir ferahlatır,çocuğu bırak babasına yürü bu hafta hem sana hem takıma iyi gelsin
Doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versinTeşekkür ederim kaptanım evet 18 inde 1 yasina bastı minik kuzum kocaman adam oldu zaman cok hizli akiyo vallahi hafta ici çalışınca yapamadım tabiki hafta sonuna bıraktım
Ben yine tartılamadım ya ptesi tartıları sıkıntı benim için ama hafta sony doğum günü yaptım yedim
Hala pek iyi değil kaptanım. Bide ay sonu evde bişey de kalmadı. Özel derslerden alacaklar kaldı baya çünkü.@Hmavidag canım sende durumlar ne alemde geçen hafta kötü idi bu hafta toparlaman lazım
Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.Kaptanicem kimsenin hicbir mazereti yok miskinlikten başka.. Takım bayadır bu durumda maalesef.. Kaç kere etiketleyip uyardım. Geçen hafta bir Allah'ın kulu menü yazmadı. Menü yazsalar da kimse yorum yapmıyor zaten (@parkbyull hariç tabi ki, onu etiketlediklerinde gayet güzel yorumluyor sağolsun, öneride de bulunuyor). Eskiden herkes birbirinin menüsüne yorum yazardı, böylelikle de motive olunurdu ama işte bu motivasyon yok bir süredir. Ben de kendimi suçluyorum ister istemez, ben ilgilenemedigimden mi böyle oluyor diye.. Doğal olarak da cuma günü herkes kilo almıs geliyor. Kısır döngüye girdik yani anlayacagın
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...Arkadaşlar bu arada paylaşım alanına da yazdım az önce ben resmi olarak kaptanlığıtoplight kaptaniceme devrediyorum. Gördügünüz üzere takımla ilgilenecek vaktim oldukca kısıtlandı bu tez yüzünden. Tabi ki yine geleceğim arada ama kaptanınız artık o olacak :) Sizleri de bilgilendireyim dedim
Doğum günün kutlu olsun canım seni gordum çok mutlu oldum.kızın nasıl oldu. Börülcen nasıl olduOlur kaptan!cezam neyse çekerim Şu an hemen mazeret bildireyim. Bugün doğum günüm olması sebebi ile aşırı yoğun bir gün geçirdim. Bu sebeple bütün gün bakamadım. Ama bundan sonra elbette katılırım. Ayrıca tartılacağım dedim ancak bu sabah regl oldum. Dolayısıyla böylesine ödemli iken hiiiççç kendimi üzmeyeyim deyip tartılmadım. Bir kaç gün sonra normale döner bünyem. Tartılıp kilomu yazarım.
Nice mutlu güzel yaşları olsun canım. Benim oğlum da 3 yaşında birden bi başladı konuşmaya maşallah hiç susmuyor artık. Hiç stres yapma. Geç konuşanlar konusamadiklar zamanı fazlasıyla telafi ediyorlar.Sağol canım benim. İnşallah hallolacak.
15 temmuza az kaldı inşallah sorunsuz halledersin tezi, Sonra da önüne hayırlı kapılar açılır.
Cerenin yarın doğum günü. Umut gibi bizimki de ele avuca sığmıyor. Umut cümle kuruyor mu canım ya. Bizimki kelimelerle anlatıyo hala. Cemre 1,5 yaşında 3 kelimelik cümleler kurardı. Ceren 2 kelimeyi bile bi araya getirmiyor. Ne söylense anlıyo yapıyo ama...
Ah ah bu durum benide mahvediyorEskiden hergün 1 saat mutlaka yürürdüm. Üstüne ilave bazı günler ip atlardım bazı günler bölgesel egzersiz, leslie. Son zamanlarda bıraktım hayatımın yanlışını yaptım. İçinde bulunduğum sıkıntılı durumları bahane ettim saldım iyice. Verdiğim kiloları aldım ne yazıkki.
Sil baştan başlamak gerek bazen... Başlıyorum kimse tutmasın beni
Canim benim okuyorum anca bitirip yazayım diyorum maşallah takım canlanmis bitiremedim:)Hmavidag nasıl oldun pek sesin çıkmıyo iyimisin?
mutlu yaşlar canım.
sabah sporu ne güzel, evet menüleri toplu şekilde hergün paylaşuyoruz, vitaminler iştah açıyo ama yememek senin elinde bende ara ara kullanıyorum.
detoks dışında bi seçenek görünmüyor 11 gün için,lakin tatilde geri alacağın muhakkak bence dikkatli yemelisin bundan sonra
makarnayı 2 kaşığa indir önce sonra ayda yılda bir yersin,ekmeğe de sayı belirle o sayıyı geçme acıktıkça su iç
şeker den olabilir.
Yazın en güzel oyalayıcı şey su.aromalandırın suyu limon,tarçın, salatalık,nane,bitki çayları gibi
Geçmiş olsun canım. Bende kan sulandiriciya ara verdim adetim uzadı vücut alıştı iyice diye. Sağ bacagimda büyük bi varis var ilacı biraktigimdan beri sağ bacagim özellikle dizim pert. Dün tekrar başladım o yüzden. Fizik tedavi çok önemli herseye de faydası olur bence
2 günde bir yürümeye çalışıyorum dizimde açılsın diye. İnşallah arttiririm canim
Doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versin
Hala pek iyi değil kaptanım. Bide ay sonu evde bişey de kalmadı. Özel derslerden alacaklar kaldı baya çünkü.
Ben bicok nedenden dolayi p.tesi toparlanacak gibiyim. Menü bildirimleri ve mesajlara p.tesi başlasam olurmu.
Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Doğum günün kutlu olsun canım seni gordum çok mutlu oldum.kızın nasıl oldu. Börülcen nasıl oldu
Nice mutlu güzel yaşları olsun canım. Benim oğlum da 3 yaşında birden bi başladı konuşmaya maşallah hiç susmuyor artık. Hiç stres yapma. Geç konuşanlar konusamadiklar zamanı fazlasıyla telafi ediyorlar.
Ah ah bu durum benide mahvediyor
Canim benim okuyorum anca bitirip yazayım diyorum maşallah takım canlanmis bitiremedim:)
Harika bir paylasim.kalorilerini paylasman da ayri guzel. Her zaman yap bunu bize de bilgi olur.Ben kalori takibi yaptığım için mümkün olduğunca buraya kalorilerini de yazacağım.
Kahvaltı (12.30)(310 kalori):
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri (5 yemek kaşığı)
Domates salatalık
3 dilim Karpuz
Öğle (16.00) (185 kalori):
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz
Ara (52 kalori):
Yarım protein bar
Akşam (19.30) (460 kalori):
4 yemek kaşığı Tavuk sote
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek
2 yemek kasigi yoğurt
Aksam yemeğinden sonra biraz da dut yedim ve fazla kaçırdım sanırım. Onu yemeden once 1000 kaloriydi. 1200 u gecmemisimdir umarım dutlarla.
Aksam yemegim gec oluyor ama gec yatıyorum zaten o yuzden sıkıntı olacagini sanmıyorum. Suyu da yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım
Aksam yemedim. Bebegimde huysuzlaninca o yatinca bende 9 gibi uyumusum. Erken uyumak yemek konusunda iyi oldu.Akasam yemeği yemediniz mi nasıl dayancaksinizben duramiyorum öyle. Ama bence guzel bi menu olmuş genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?