Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başarılı bir menü böyle devam su ve adımlar da güzel

Güzel yalnız son yemek çok erken olmuş acıkırsan 1 kase yoğurt yiyebilirsin

Sağlıklı şeyler al kaptanım

Ben kalori takibi yaptığım için mümkün olduğunca buraya kalorilerini de yazacağım.

Kahvaltı (12.30)(310 kalori):
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri (5 yemek kaşığı)
Domates salatalık
3 dilim Karpuz

Öğle (16.00) (185 kalori):
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz

Ara (52 kalori):
Yarım protein bar

Akşam (19.30) (460 kalori):
4 yemek kaşığı Tavuk sote
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek
2 yemek kasigi yoğurt

Aksam yemeğinden sonra biraz da dut yedim ve fazla kaçırdım sanırım. Onu yemeden once 1000 kaloriydi. 1200 u gecmemisimdir umarım dutlarla.
Aksam yemegim gec oluyor ama gec yatıyorum zaten o yuzden sıkıntı olacagini sanmıyorum. Suyu da yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım

Akasam yemeği yemediniz mi nasıl dayancaksiniz ben duramiyorum öyle. Ama bence guzel bi menu olmuş genel olarak

Bir sorum olacaktı Hergün en az 10 bin adım atmaya çalışıyorum tek seferde mi yürümeliyim. Yoksa parça parça yürüyüp toplamda 10 bin yapmam sıkıntı olur mu?
Ben parça parça olmasında bi sakınca olduğunu düşünmüyorum. Yalnız bi yerde okumuştum sabah erken saatlerde spor yapmak çok etkiliymiş kilo vermede. sabah egzersizle metabolizma hızlanıyo ve akşama kadar yağ yakmaya devam ediyormuşuz.

Bir sorum olacaktı Hergün en az 10 bin adım atmaya çalışıyorum tek seferde mi yürümeliyim. Yoksa parça parça yürüyüp toplamda 10 bin yapmam sıkıntı olur mu?
10000 ve üzeri yapanlar var bu sizin tamamen vaktinize sağlığınıza bağlı ben yürüyemiyorum

Geçmiş olsun canım. Bende kan sulandiriciya ara verdim adetim uzadı vücut alıştı iyice diye. Sağ bacagimda büyük bi varis var ilacı biraktigimdan beri sağ bacagim özellikle dizim pert. Dün tekrar başladım o yüzden. Fizik tedavi çok önemli herseye de faydası olur bence
Olsun yağmur olmadanda yürüyüş iyi gelir ferahlatır,çocuğu bırak babasına yürü bu hafta hem sana hem takıma iyi gelsin
2 günde bir yürümeye çalışıyorum dizimde açılsın diye. İnşallah arttiririm canim
Teşekkür ederim kaptanım evet 18 inde 1 yasina bastı minik kuzum kocaman adam oldu zaman cok hizli akiyo vallahi hafta ici çalışınca yapamadım tabiki hafta sonuna bıraktım
Doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versin
Ben yine tartılamadım ya ptesi tartıları sıkıntı benim için ama hafta sony doğum günü yaptım yedim

@Hmavidag canım sende durumlar ne alemde geçen hafta kötü idi bu hafta toparlaman lazım
Hala pek iyi değil kaptanım. Bide ay sonu evde bişey de kalmadı. Özel derslerden alacaklar kaldı baya çünkü.
Ben bicok nedenden dolayi p.tesi toparlanacak gibiyim. Menü bildirimleri ve mesajlara p.tesi başlasam olurmu.
Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Doğum günün kutlu olsun canım seni gordum çok mutlu oldum.kızın nasıl oldu. Börülcen nasıl oldu
Nice mutlu güzel yaşları olsun canım. Benim oğlum da 3 yaşında birden bi başladı konuşmaya maşallah hiç susmuyor artık. Hiç stres yapma. Geç konuşanlar konusamadiklar zamanı fazlasıyla telafi ediyorlar.
Ah ah bu durum benide mahvediyor
Hmavidag nasıl oldun pek sesin çıkmıyo iyimisin?
Canim benim okuyorum anca bitirip yazayım diyorum maşallah takım canlanmis bitiremedim:)

Çok teşekkürler leylicim

Çok teşekkür ederim hmavidag. Ben de seni gördüğüme çok mutlu oldum. Kızım toparlandı artık çok şükür. Börülcem de baya iyi oldu onun için de her şey yolunda Artık önümüzdeki sene umarım hastalıksız, ameliyatsız geçer.... Sen nasılsın, nasıl gidiyot? Diyet ne alemde, kilolar verildi mi?

Harika bir paylasim.kalorilerini paylasman da ayri guzel. Her zaman yap bunu bize de bilgi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…