Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü menüm.çok fazla kaçırdım.moralim bozuk

sabah;2 haşlanmış yumurta,kahve,yeşil çay.sıcak su(kupa)
öğlen; 3 adet biber dolması
akşam;biber dolması,kabak dolması,küçüklerdi ama fazla kaçırdım.(bulgur)
yoğurt bır kase,ıkı kepçe mantar çorbası,ıkı tane fırında köfte,
bır kaç dılım kavun,bır kase üzüm,salata,iki bardak çay,ve zırt dediği yer cips yedim bir avuç kadar.
ve ılk defa bu akşam boyle oldum.normalde boyle değildim
karbonhıdrat isteği çok doğdu ve bulana kadar yedım maalesef.1,5 litrede su içtim.

Teşekkür ederim canım çok şükür 2 yaşını doldurdu. Ne söylesek anlıyo, verdiğimiz direktifleri yerine getiriyo artık konuşmasını bekliyoruz heyecanla. Büyük kızım çok erken konuştu o yüzden yadırgadım biraz. Her çocuk farklı gelişiyor. Bi an evvel ben de bülbül gibi şakıdığını görürüm inşallah.
Hülyacım inşallah sen de bir an evvel iyileşirsin. Ben de diyabetten şüpheleniyorum. Doktora gitmem gerekiyo aslında ama korkuyorum. Annem şeker hastası insülin kullanıyor. Zor bi hastalık.

Kızlar günaydın dünkü menüm
07:50 - Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 küçük sosis, 2 adet yeşil zeytin, 2 tost ekmeği dilimi çok tahıllı ekmek, bir de dilimin bir tanesine nutella sürmüştüm
12:30 - Öğlen: 1 kepçe yayla çorbası, 3 yemek kaşığı sebze graten, 5 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı, 1 kase sütlaç (sütlaçı çok seviyorum hayır diyemedim)
15:30 - Ara: 1 kupa yeşil çay
19:30 - Akşam: 1 küçük adet kızarmış tavuk pirzola, 2 dilim karpuz
21:00 - Ara: 2 dilim kesme maraş dondurma

Akşam yemeğimiz geç saate kalıyor çalıştığım için iş yerinden geç çıkıyorum eve gelene kadar saat 7 oluyor hızlıca bişiler hazırlıyorum yemek için neyse haftaya perşembe son iş günüm eve transfer olunca daha düzenli bi yeme hayatımız olur sanırım :)

spor oalrak da 1 mil leslie yaptım bir de 40 dk bölgesel çalıştım kol-bel-karın-bacak

canım bu ne demek oluyor sen bir daha gitmeyeceksin ki bitecek bu kilo derdi

tatlım öncelikle sen emziren bir annesin ama menünde protein olarak sadece sabah 1 yumurta var özellikle emzirdiğin için karbonhidrat değil protein alman lazım keşke akşam en kötü biraz yoğurt yeseydin
salatanın miktarı sorun değil ama kısır kaç kaşık yedin peynir i kahvaltıdan eksik etme et tavuk balık mutlaka menüne eklemeye çalış canım bir de su miktarını yazarsan kaç lt oldu

canım ptesi itibari ile düzenli menü ve spor paylaşımları bekliyorum senden

canım önelikle şunu sorayım sabah ekmek yazmamışsın menüye ekmek yemedin mi yoksa yazmayı mı unuttun?
akşam yemeğinde türlüyü 4-5 kaşık yiyebilirsin
fazla değil tatlım yediklerin sağlıklı beslenme için yemen gerekenler bunlar

canım protein bar dediğin ne ola ki kalorisi düşük bişey ama mümkün olduğu kadar paketli gıdalardan uzak durmak en güzeli

canım sende farkındasın sırf biber dolması olmuş yanındaözellikle akşam biraz bartmışsın akşam öğleyin olsa bu kadar olmazdımoralini bozan şey neyse bizimle paylaşabilirsin istersen

Ekmek sadece kahvaltı da 1 dilim yiyorum bazı günler hiç yemiyorum. Akşam içinde zaten çok yemeği sevmiyorum ben kahvaltı aşığıyım kahvaltı yapmayı çok severim :) Eşim olmazsa akşam yemeği hiç yapmayacağım nerdeyse ama yine de üzerime yapıştı şu 5 kilo yu veremiyorum

Karataya basla yavas yavas gıder benımde ümıdım yoktu fakat basta yavas yavas gıttı sonra kg olarak gıttı hedefıme ulastım 69 dan 59 a ındım

Çok sevindim canım. Bencede 10 yıllık hastalık hakkınızı saldiniz buda gelmesin.
2 haftadır diyet falan kalmadı. Kilo ne yapsam gitmiyor aylardır 64 65 gidip geliyorum en çok ta bu kırıyor motivasyonumu. En büyük sebeplerim de aynı hareketsiz yaşam ve geç yemek yemek. Bilgim çok fikrim çok uygulama yok.
Anliyacagin bu aralar öz sorgulama ile kendimi yiyorum. 1 temmuz kadar hak verdim ne halt edersem edeyim dusunursem dusuneyim. 1 temmuzda kendime reset atıyorum.
Canim bence başlangıçta araogun yap sabah ve öğle kuvvetli olmadığı için özellikle protein ve yag (özellikle kuruyemisteki yaglar) akşam saldirmissin. Başlangıçta normal. Araogun saldıran i ve fazla Yemeni dolayısıyla moral bozuklugunu engeller
Canim benim ne güzel anlıyor herseyi göz kontağı kuruyor sa birde hiç bi sorun yok demektir. Birde kuzu acayip dinleyip ogreniyordur suan. Konuşmaya başladığında nasıl yani diceksin bu kelimeleri nerden biliyor diceksin.
Canım sağlık ocağında baktır sekerine tam hastane gibi olmadigindan daha bi rahatliyor insan. Bence korkma korktukcadaha hasta hissediyoruz sonra bi gidiyoruz bişey yok. Boşuna kendimizi uzmus oluyoruz. Biran önce git derim. Evet kötü bi hastalık ama keto diyeti diyabeti bile iyileştiriyor. Allah fermanı dert vermesin.
Ben bi hareketlensem bütün hastalıklar düzelecek te...:)
Ayrıca geçen sene bu zamanlar bel ağrısından sağa sola bile donemiyordum. Şimdiki halimi sevip benimde takmayip yaşamaya gülmeye odaklanmam lazım ozaman iyilesirim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…