- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.201
Teşekkür ederim canım çok şükür 2 yaşını doldurdu. Ne söylesek anlıyo, verdiğimiz direktifleri yerine getiriyo artık konuşmasını bekliyoruz heyecanla. Büyük kızım çok erken konuştu o yüzden yadırgadım biraz. Her çocuk farklı gelişiyor. Bi an evvel ben de bülbül gibi şakıdığını görürüm inşallah.Geçmiş olsun canım. Bende kan sulandiriciya ara verdim adetim uzadı vücut alıştı iyice diye. Sağ bacagimda büyük bi varis var ilacı biraktigimdan beri sağ bacagim özellikle dizim pert. Dün tekrar başladım o yüzden. Fizik tedavi çok önemli herseye de faydası olur bence
2 günde bir yürümeye çalışıyorum dizimde açılsın diye. İnşallah arttiririm canim
Doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versin
Hala pek iyi değil kaptanım. Bide ay sonu evde bişey de kalmadı. Özel derslerden alacaklar kaldı baya çünkü.
Ben bicok nedenden dolayi p.tesi toparlanacak gibiyim. Menü bildirimleri ve mesajlara p.tesi başlasam olurmu.
Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Doğum günün kutlu olsun canım seni gordum çok mutlu oldum.kızın nasıl oldu. Börülcen nasıl oldu
Nice mutlu güzel yaşları olsun canım. Benim oğlum da 3 yaşında birden bi başladı konuşmaya maşallah hiç susmuyor artık. Hiç stres yapma. Geç konuşanlar konusamadiklar zamanı fazlasıyla telafi ediyorlar.
Ah ah bu durum benide mahvediyor
Canim benim okuyorum anca bitirip yazayım diyorum maşallah takım canlanmis bitiremedim:)
canım bu ne demek oluyor sen bir daha gitmeyeceksin ki bitecek bu kilo derdi
tatlım öncelikle sen emziren bir annesin ama menünde protein olarak sadece sabah 1 yumurta var özellikle emzirdiğin için karbonhidrat değil protein alman lazım keşke akşam en kötü biraz yoğurt yeseydinBugun yediklerim. Herhalde bu saatten sonra da yemem
Kahvalti:08.00
1 haslanmis yumurta
4zeytin
Domates salatalik 2 dilim ekmek
10.00
1 erik 1 kurabiye
Ogle yemegi13.30
Kisir bol salata(salata sinirsiz yiyebiliyorum dimi cunku baya yedim)
1 bardak ayran.
15.30
Meyve.3 dilim karpuz 2 tane erik
17.00
Dondurmaya dayanamam dedim 1 top dondurma
Artik su icicem
Sporumu yapicam sabah biraz yaptim simdi
Bebisi uyutayim leslie(bunuda burda öğrendim) yapicam.
canım ptesi itibari ile düzenli menü ve spor paylaşımları bekliyorum sendenGeçmiş olsun canım. Bende kan sulandiriciya ara verdim adetim uzadı vücut alıştı iyice diye. Sağ bacagimda büyük bi varis var ilacı biraktigimdan beri sağ bacagim özellikle dizim pert. Dün tekrar başladım o yüzden. Fizik tedavi çok önemli herseye de faydası olur bence
2 günde bir yürümeye çalışıyorum dizimde açılsın diye. İnşallah arttiririm canim
Doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versin
Hala pek iyi değil kaptanım. Bide ay sonu evde bişey de kalmadı. Özel derslerden alacaklar kaldı baya çünkü.
Ben bicok nedenden dolayi p.tesi toparlanacak gibiyim. Menü bildirimleri ve mesajlara p.tesi başlasam olurmu.
Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Doğum günün kutlu olsun canım seni gordum çok mutlu oldum.kızın nasıl oldu. Börülcen nasıl oldu
Nice mutlu güzel yaşları olsun canım. Benim oğlum da 3 yaşında birden bi başladı konuşmaya maşallah hiç susmuyor artık. Hiç stres yapma. Geç konuşanlar konusamadiklar zamanı fazlasıyla telafi ediyorlar.
Ah ah bu durum benide mahvediyor
Canim benim okuyorum anca bitirip yazayım diyorum maşallah takım canlanmis bitiremedim:)
canım önelikle şunu sorayım sabah ekmek yazmamışsın menüye ekmek yemedin mi yoksa yazmayı mı unuttun?Kahvaltıyı geç yapıyorum 11 gibi.
Akşam yemeğinide 16/17 arası yedim. Ana öğünleri iki öğun şeklinde yiyiyorm.
+Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin birkaç dilim peynir ( dilimler minik minik kesilmişti) ve salata( 1 dal yeşil soğan birkkaç dal maydonaz 1 tane domates z.yağı ve nar ekşili) 2 kupa şekersiz çay
+Akşam yemegi iki kaşık bulgur pilavı 3 kaşık türlü 2 bardak ayran.
+12.00 gibi 1 kase kiraz yedim
+15.00 gibi 5 tane ceviz ve 1 kurabiye yedim
3 litre suyu mu içtim. 10000 bin adımı attım. Gece yatmadan belki 1 kasede yoğurt yerim:) ilk günüm ya sanırım biraz çok yedim
canım protein bar dediğin ne ola ki kalorisi düşük bişey ama mümkün olduğu kadar paketli gıdalardan uzak durmak en güzeliBen kalori takibi yaptığım için mümkün olduğunca buraya kalorilerini de yazacağım.
Kahvaltı (12.30)(310 kalori):
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri (5 yemek kaşığı)
Domates salatalık
3 dilim Karpuz
Öğle (16.00) (185 kalori):
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz
Ara (52 kalori):
Yarım protein bar
Akşam (19.30) (460 kalori):
4 yemek kaşığı Tavuk sote
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek
2 yemek kasigi yoğurt
Aksam yemeğinden sonra biraz da dut yedim ve fazla kaçırdım sanırım. Onu yemeden once 1000 kaloriydi. 1200 u gecmemisimdir umarım dutlarla.
Aksam yemegim gec oluyor ama gec yatıyorum zaten o yuzden sıkıntı olacagini sanmıyorum. Suyu da yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım
canım sende farkındasın sırf biber dolması olmuş yanındaözellikle akşam biraz bartmışsın akşam öğleyin olsa bu kadar olmazdımoralini bozan şey neyse bizimle paylaşabilirsin istersendünkü menüm.çok fazla kaçırdım.moralim bozuk
sabah;2 haşlanmış yumurta,kahve,yeşil çay.sıcak su(kupa)
öğlen; 3 adet biber dolması
akşam;biber dolması,kabak dolması,küçüklerdi ama fazla kaçırdım.(bulgur)
yoğurt bır kase,ıkı kepçe mantar çorbası,ıkı tane fırında köfte,
bır kaç dılım kavun,bır kase üzüm,salata,iki bardak çay,ve zırt dediği yer cips yedim bir avuç kadar.
ve ılk defa bu akşam boyle oldum.normalde boyle değildim
karbonhıdrat isteği çok doğdu ve bulana kadar yedım maalesef.1,5 litrede su içtim.
Ekmek sadece kahvaltı da 1 dilim yiyorum bazı günler hiç yemiyorum. Akşam içinde zaten çok yemeği sevmiyorum ben kahvaltı aşığıyım kahvaltı yapmayı çok severim :) Eşim olmazsa akşam yemeği hiç yapmayacağım nerdeyse ama yine de üzerime yapıştı şu 5 kilo yu veremiyorumcanım önelikle şunu sorayım sabah ekmek yazmamışsın menüye ekmek yemedin mi yoksa yazmayı mı unuttun?
akşam yemeğinde türlüyü 4-5 kaşık yiyebilirsin
fazla değil tatlım yediklerin sağlıklı beslenme için yemen gerekenler bunlar
Karataya basla yavas yavas gıder benımde ümıdım yoktu fakat basta yavas yavas gıttı sonra kg olarak gıttı hedefıme ulastım 69 dan 59 a ındımEkmek sadece kahvaltı da 1 dilim yiyorum bazı günler hiç yemiyorum. Akşam içinde zaten çok yemeği sevmiyorum ben kahvaltı aşığıyım kahvaltı yapmayı çok severim :) Eşim olmazsa akşam yemeği hiç yapmayacağım nerdeyse ama yine de üzerime yapıştı şu 5 kilo yu veremiyorum
maşallah tatlım çok güzel mezun olup kilo almadın geriye deSuraya bı resım bırakıp kacayım :)Eki Görüntüle 2282621
Bu siz misiniz çok güzel görünüyorsunuz boyunuz kaç acaba benim 167 ve 58 kilo olmak istiyorum şuan 63 ümSuraya bı resım bırakıp kacayım :)Eki Görüntüle 2282621
Çok sevindim canım. Bencede 10 yıllık hastalık hakkınızı saldiniz buda gelmesin.Çok teşekkür ederim hmavidag. Ben de seni gördüğüme çok mutlu oldum. Kızım toparlandı artık çok şükür. Börülcem de baya iyi oldu onun için de her şey yolundaArtık önümüzdeki sene umarım hastalıksız, ameliyatsız geçer.... Sen nasılsın, nasıl gidiyot? Diyet ne alemde, kilolar verildi mi?
Canim bence başlangıçta araogun yap sabah ve öğle kuvvetli olmadığı için özellikle protein ve yag (özellikle kuruyemisteki yaglar) akşam saldirmissin. Başlangıçta normal. Araogun saldıran i ve fazla Yemeni dolayısıyla moral bozuklugunu engellerdünkü menüm.çok fazla kaçırdım.moralim bozuk
sabah;2 haşlanmış yumurta,kahve,yeşil çay.sıcak su(kupa)
öğlen; 3 adet biber dolması
akşam;biber dolması,kabak dolması,küçüklerdi ama fazla kaçırdım.(bulgur)
yoğurt bır kase,ıkı kepçe mantar çorbası,ıkı tane fırında köfte,
bır kaç dılım kavun,bır kase üzüm,salata,iki bardak çay,ve zırt dediği yer cips yedim bir avuç kadar.
ve ılk defa bu akşam boyle oldum.normalde boyle değildim
karbonhıdrat isteği çok doğdu ve bulana kadar yedım maalesef.1,5 litrede su içtim.
Canim benim ne güzel anlıyor herseyi göz kontağı kuruyor sa birde hiç bi sorun yok demektir. Birde kuzu acayip dinleyip ogreniyordur suan. Konuşmaya başladığında nasıl yani diceksin bu kelimeleri nerden biliyor diceksin.Teşekkür ederim canım çok şükür 2 yaşını doldurdu. Ne söylesek anlıyo, verdiğimiz direktifleri yerine getiriyo artık konuşmasını bekliyoruz heyecanla. Büyük kızım çok erken konuştu o yüzden yadırgadım biraz. Her çocuk farklı gelişiyor. Bi an evvel ben de bülbül gibi şakıdığını görürüm inşallah.
Hülyacım inşallah sen de bir an evvel iyileşirsin. Ben de diyabetten şüpheleniyorum. Doktora gitmem gerekiyo aslında ama korkuyorum. Annem şeker hastası insülin kullanıyor. Zor bi hastalık.
cok şükür canımmaşallah tatlım çok güzel mezun olup kilo almadın geriye de
160m - 59kg canım evt bmmBu siz misiniz çok güzel görünüyorsunuz boyunuz kaç acaba benim 167 ve 58 kilo olmak istiyorum şuan 63 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?