- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.221
Herkesin yazmayası varmış demek ki onlar da sana uymus canım, kendini suçlu hissetme, herkes kendinden sorumlu :)Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
Ben asıl çığlığı 28 Ağustos'ta atacagım, o gün jüriye gireceğim cükü. 15 Temmuzda hocama göndereceğim ama o bana misliyle geri dönecek eminim ki15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Hahah ben şu ara kendimi bile zor tutuyorum, söz veremem ama kaptanım tutar bence
1 tabak yedim porsiyon buyuktu. En az ikilitreyi buluyordur. Suyu cok icen biriyim.tatlım öncelikle sen emziren bir annesin ama menünde protein olarak sadece sabah 1 yumurta var özellikle emzirdiğin için karbonhidrat değil protein alman lazım keşke akşam en kötü biraz yoğurt yeseydin
salatanın miktarı sorun değil ama kısır kaç kaşık yedin peynir i kahvaltıdan eksik etme et tavuk balık mutlaka menüne eklemeye çalış canım bir de su miktarını yazarsan kaç lt oldu
oo kuzum sen bu stress altındayken kilo alamazsın kiBen de uzunca bi aradan sonra bugun tartıldım. Kesin almışımdır diyordum, malum pek dikkat edemiyorum ama neyse ki almamışım 59 kg çıktım
canım ne kadar vitamin hapı da alsan beslenmene dikkat et emzirdiğin için ekstra önemli senin için1 tabak yedim porsiyon buyuktu. En az ikilitreyi buluyordur. Suyu cok icen biriyim.
Haklisin protein agirlikli beslenmeluyim.
Ayri olarak viramin hapi aliyorum.sanirim ona guvemdim
Haklısın canım korktukça büyüyo sıkıntılar. İyi fikir verdin önce bi aile hekimliğinde baktırayım şekerime. Zaten kızımı aşı için 1temmuzda götürcem o zaman ben de bi baktırırım.Çok sevindim canım. Bencede 10 yıllık hastalık hakkınızı saldiniz buda gelmesin.
2 haftadır diyet falan kalmadı. Kilo ne yapsam gitmiyor aylardır 64 65 gidip geliyorum en çok ta bu kırıyor motivasyonumu. En büyük sebeplerim de aynı hareketsiz yaşam ve geç yemek yemek. Bilgim çok fikrim çok uygulama yok.
Anliyacagin bu aralar öz sorgulama ile kendimi yiyorum. 1 temmuz kadar hak verdim ne halt edersem edeyim dusunursem dusuneyim. 1 temmuzda kendime reset atıyorum.
Canim bence başlangıçta araogun yap sabah ve öğle kuvvetli olmadığı için özellikle protein ve yag (özellikle kuruyemisteki yaglar) akşam saldirmissin. Başlangıçta normal. Araogun saldıran i ve fazla Yemeni dolayısıyla moral bozuklugunu engeller
Canim benim ne güzel anlıyor herseyi göz kontağı kuruyor sa birde hiç bi sorun yok demektir. Birde kuzu acayip dinleyip ogreniyordur suan. Konuşmaya başladığında nasıl yani diceksin bu kelimeleri nerden biliyor diceksin.
Canım sağlık ocağında baktır sekerine tam hastane gibi olmadigindan daha bi rahatliyor insan. Bence korkma korktukcadaha hasta hissediyoruz sonra bi gidiyoruz bişey yok. Boşuna kendimizi uzmus oluyoruz. Biran önce git derim. Evet kötü bi hastalık ama keto diyeti diyabeti bile iyileştiriyor. Allah fermanı dert vermesin.
Ben bi hareketlensem bütün hastalıklar düzelecek te...:)
Ayrıca geçen sene bu zamanlar bel ağrısından sağa sola bile donemiyordum. Şimdiki halimi sevip benimde takmayip yaşamaya gülmeye odaklanmam lazım ozaman iyilesirim ben :)
Stresten çok yiyorum kaptanım ya elime ne geçerse ama cidden stres > yediklerim demek kioo kuzum sen bu stress altındayken kilo alamazsın ki
canım su ne kadar içiyorsun hareket tarzın nasıl arada hiç bişey yemedin mi 1 lokma olsa bile bu şekilde ise mutlaka kilo vermen lazımDün yediklerim;
2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, domates, çay
Akşam: tavuklu salata
35 dk yürüyüş :)
Bugün de 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik yine..
2 öğün yiyorum gün içinde ama 10 gündür hiç kilo veremiyorum randevu aldım metabolizmama baktırıcam.. Kansızlığım vardı birkaç yıl önce çok düşük şekilde şuan aynı belirtiler var. Kilo vermeyi engelliyormuş demir eksikliği belki çözümünü bulurum
Su en az 2 lt içiyorum günde.. Hareket çok etmiyorum açıkçası.. Acaba o yüzden mi kilo veremiyorum ama eskiden de hareket etmesem bile kilo verirdim. Bu işte bi sıkıntı var ama çözemedim ne olduğunu canım işte.. Aralarda da bir şey yemiyorum hiç. Belki 1 2 ceviz o da nadir.. Yeşilçay, kiraz çayı filan içiyorum..canım su ne kadar içiyorsun hareket tarzın nasıl arada hiç bişey yemedin mi 1 lokma olsa bile bu şekilde ise mutlaka kilo vermen lazım
evet maalesef sabah işe gelıyorum koştur koştur olduğu için sabahı fazla tutamıyorum.aslında sabahı tutsam boyle olmaz.sabah kahveltı yaptığım zaman öğlen çok az yıyorum.ara öğün koymam şart oldu.Çok sevindim canım. Bencede 10 yıllık hastalık hakkınızı saldiniz buda gelmesin.
2 haftadır diyet falan kalmadı. Kilo ne yapsam gitmiyor aylardır 64 65 gidip geliyorum en çok ta bu kırıyor motivasyonumu. En büyük sebeplerim de aynı hareketsiz yaşam ve geç yemek yemek. Bilgim çok fikrim çok uygulama yok.
Anliyacagin bu aralar öz sorgulama ile kendimi yiyorum. 1 temmuz kadar hak verdim ne halt edersem edeyim dusunursem dusuneyim. 1 temmuzda kendime reset atıyorum.
Canim bence başlangıçta araogun yap sabah ve öğle kuvvetli olmadığı için özellikle protein ve yag (özellikle kuruyemisteki yaglar) akşam saldirmissin. Başlangıçta normal. Araogun saldıran i ve fazla Yemeni dolayısıyla moral bozuklugunu engeller
Canim benim ne güzel anlıyor herseyi göz kontağı kuruyor sa birde hiç bi sorun yok demektir. Birde kuzu acayip dinleyip ogreniyordur suan. Konuşmaya başladığında nasıl yani diceksin bu kelimeleri nerden biliyor diceksin.
Canım sağlık ocağında baktır sekerine tam hastane gibi olmadigindan daha bi rahatliyor insan. Bence korkma korktukcadaha hasta hissediyoruz sonra bi gidiyoruz bişey yok. Boşuna kendimizi uzmus oluyoruz. Biran önce git derim. Evet kötü bi hastalık ama keto diyeti diyabeti bile iyileştiriyor. Allah fermanı dert vermesin.
Ben bi hareketlensem bütün hastalıklar düzelecek te...:)
Ayrıca geçen sene bu zamanlar bel ağrısından sağa sola bile donemiyordum. Şimdiki halimi sevip benimde takmayip yaşamaya gülmeye odaklanmam lazım ozaman iyilesirim ben :)
evet maaelesef bırde biber dolması yemeyelı neredeyse bır sene oldu eşim sevmediği için yapmıyordum pek.canım sende farkındasın sırf biber dolması olmuş yanındaözellikle akşam biraz bartmışsın akşam öğleyin olsa bu kadar olmazdımoralini bozan şey neyse bizimle paylaşabilirsin istersen
bende çok abartmıştım bir gün ....ve hala etkisindeyim....çok arttırıyo ibreyievet maaelesef bırde biber dolması yemeyelı neredeyse bır sene oldu eşim sevmediği için yapmıyordum pek.
çok yediğim için moralim bozuk dedim canım çok teşekkür ederim.
sanada geçmiş olsu canım insanın ağrıyan biyeri varsa sporda yapamıyo, biraz doğal kan sulandırıcı kullansan kiraz mesela tam mevsimi,yada başka ne varsa ara vermiş olursun ilaca.Geçmiş olsun canım. Bende kan sulandiriciya ara verdim adetim uzadı vücut alıştı iyice diye. Sağ bacagimda büyük bi varis var ilacı biraktigimdan beri sağ bacagim özellikle dizim pert. Dün tekrar başladım o yüzden. Fizik tedavi çok önemli herseye de faydası olur bence
2 günde bir yürümeye çalışıyorum dizimde açılsın diye. İnşallah arttiririm canim
Doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versin
Hala pek iyi değil kaptanım. Bide ay sonu evde bişey de kalmadı. Özel derslerden alacaklar kaldı baya çünkü.
Ben bicok nedenden dolayi p.tesi toparlanacak gibiyim. Menü bildirimleri ve mesajlara p.tesi başlasam olurmu.
Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Doğum günün kutlu olsun canım seni gordum çok mutlu oldum.kızın nasıl oldu. Börülcen nasıl oldu
Nice mutlu güzel yaşları olsun canım. Benim oğlum da 3 yaşında birden bi başladı konuşmaya maşallah hiç susmuyor artık. Hiç stres yapma. Geç konuşanlar konusamadiklar zamanı fazlasıyla telafi ediyorlar.
Ah ah bu durum benide mahvediyor
Canim benim okuyorum anca bitirip yazayım diyorum maşallah takım canlanmis bitiremedim:)
tecrübelerine dayanarak bi daha gitmezsin işte,beraberce uzun yıllar kilo kontrolü yaparız
hepsini tek öğündemi yedin yazmamışsın evet çok çeşitli yemişsin bazılarının miktarlarınıda kaçırmışsın ama bi daha YAPMAZSIN. Diiimiii.tamam bende iyi yiyorum ama biraz bölüştürüyorum ve yakmaya çalışıyorum dikkat et kendinedünkü menüm.çok fazla kaçırdım.moralim bozuk
sabah;2 haşlanmış yumurta,kahve,yeşil çay.sıcak su(kupa)
öğlen; 3 adet biber dolması
akşam;biber dolması,kabak dolması,küçüklerdi ama fazla kaçırdım.(bulgur)
yoğurt bır kase,ıkı kepçe mantar çorbası,ıkı tane fırında köfte,
bır kaç dılım kavun,bır kase üzüm,salata,iki bardak çay,ve zırt dediği yer cips yedim bir avuç kadar.
ve ılk defa bu akşam boyle oldum.normalde boyle değildim
karbonhıdrat isteği çok doğdu ve bulana kadar yedım maalesef.1,5 litrede su içtim.
nutella sütlaç karpuz dondurma hepsi aynı gün çok olmamışmı sütlaç ve ya dondurma haftada bir olabilir oda az şekerli sade falan nutella hiç olmamalı belki bi çatal ucu karpuz olur 3_4 dilim odaKızlar günaydın dünkü menüm
07:50 - Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 küçük sosis, 2 adet yeşil zeytin, 2 tost ekmeği dilimi çok tahıllı ekmek, bir de dilimin bir tanesine nutella sürmüştüm
12:30 - Öğlen: 1 kepçe yayla çorbası, 3 yemek kaşığı sebze graten, 5 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı, 1 kase sütlaç (sütlaçı çok seviyorum hayır diyemedim)
15:30 - Ara: 1 kupa yeşil çay
19:30 - Akşam: 1 küçük adet kızarmış tavuk pirzola, 2 dilim karpuz
21:00 - Ara: 2 dilim kesme maraş dondurma
Akşam yemeğimiz geç saate kalıyor çalıştığım için iş yerinden geç çıkıyorum eve gelene kadar saat 7 oluyor hızlıca bişiler hazırlıyorum yemek için neyse haftaya perşembe son iş günüm eve transfer olunca daha düzenli bi yeme hayatımız olur sanırım :)
spor oalrak da 1 mil leslie yaptım bir de 40 dk bölgesel çalıştım kol-bel-karın-bacak
merak etme herkesin her zaman vericek bi 5 kilosu oluyo spor yaparsan giderEkmek sadece kahvaltı da 1 dilim yiyorum bazı günler hiç yemiyorum. Akşam içinde zaten çok yemeği sevmiyorum ben kahvaltı aşığıyım kahvaltı yapmayı çok severim :) Eşim olmazsa akşam yemeği hiç yapmayacağım nerdeyse ama yine de üzerime yapıştı şu 5 kilo yu veremiyorum
Güzel görünüyosun canım zafer senin..sen başlarken bayağı göbeğin varmış onun için bişey yaptınmı kilo verdikçemi indi.yoksa fazla kilolu değildin resimlerdeSuraya bı resım bırakıp kacayım :)Eki Görüntüle 2282621
10 gün çok uzun bir süre değik kilo vermek bazen durabilir vücudunu bir detoksla yada birgünlük kalıri artırımıyla şaşırtıp önceki gibi devam edebilirsin benceDün yediklerim;
2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, domates, çay
Akşam: tavuklu salata
35 dk yürüyüş :)
Bugün de 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik yine..
2 öğün yiyorum gün içinde ama 10 gündür hiç kilo veremiyorum randevu aldım metabolizmama baktırıcam.. Kansızlığım vardı birkaç yıl önce çok düşük şekilde şuan aynı belirtiler var. Kilo vermeyi engelliyormuş demir eksikliği belki çözümünü bulurum
Ben bi ara kalori takibi yapmaya çalıştım ama üşendim sonra bizim için de iyi olur paylaşın lütfenBen kalori takibi yaptığım için mümkün olduğunca buraya kalorilerini de yazacağım.
Kahvaltı (12.30)(310 kalori):
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri (5 yemek kaşığı)
Domates salatalık
3 dilim Karpuz
Öğle (16.00) (185 kalori):
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz
Ara (52 kalori):
Yarım protein bar
Akşam (19.30) (460 kalori):
4 yemek kaşığı Tavuk sote
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek
2 yemek kasigi yoğurt
Aksam yemeğinden sonra biraz da dut yedim ve fazla kaçırdım sanırım. Onu yemeden once 1000 kaloriydi. 1200 u gecmemisimdir umarım dutlarla.
Aksam yemegim gec oluyor ama gec yatıyorum zaten o yuzden sıkıntı olacagini sanmıyorum. Suyu da yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım
Reçel hariç güzel menü dolmalarda bulgurlu olursa daha güzel+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin birkaç dilim peynir 1 dilim ekmek yeşil soğan domates salatalık ve maydonazla bir kase kadar salata yaptım 3 tane kayısı 2 kupa şekersiz çay 1 tatlı kaşığı kadar çilek receli
+12.00 Bir kupa yeşil çay
+14.00 1 tabak kavun ve 3 erik
+16.00 1 fincan türk kahvesi( şekersiz)
+ Akşam yemeğim 2 biber dolması 1 kabak dolması (etli pirinçli) 1 kase cacık 1 bardak ayran.
+ 2.5 litre suyumu içtim 3 bin adım attım
Uyuyana kadar suyu 3 litreye adımlarıda 10 bine tamamlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?