Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim kaptanım bu konuda ben kendimi kötü hissediyorum menu yazmamayi ben başlattı çünkü. Farkettim ki spor yapmayinca sucluluktan da yazmiyormusum menu.
Herkesin yazmayası varmış demek ki onlar da sana uymus canım, kendini suçlu hissetme, herkes kendinden sorumlu :)
15 temmuzda mutluluk cigliklarini duymak isterim :) kaptanım sen çok güzel ilgilendin ki hemde herseyimizle...
Ben asıl çığlığı 28 Ağustos'ta atacagım, o gün jüriye gireceğim cükü. 15 Temmuzda hocama göndereceğim ama o bana misliyle geri dönecek eminim ki o yüzden daha çook var maalesef
Hahah ben şu ara kendimi bile zor tutuyorum, söz veremem ama kaptanım tutar bence
Ayağın ugurlu geliyor demek ki takıma

1 tabak yedim porsiyon buyuktu. En az ikilitreyi buluyordur. Suyu cok icen biriyim.
Haklisin protein agirlikli beslenmeluyim.
Ayri olarak viramin hapi aliyorum.sanirim ona guvemdim

yeni gelen arkadaşlardan sadece matruj1 şu anki kilosunu ve hedef kilosunu yazdı
onun dışında yeni gelen arkadaşlardan ricam beni etiketleyerek şu anki kilosunu ve hedef kilosunu yazmaları bir de yarın cuma listelere girmek için ilk adım yarın öğlene kadar mutlaka tartılıp kilonuzu yazmanız

Haklısın canım korktukça büyüyo sıkıntılar. İyi fikir verdin önce bi aile hekimliğinde baktırayım şekerime. Zaten kızımı aşı için 1temmuzda götürcem o zaman ben de bi baktırırım.
Düzenli egzersiz çok harika bişey gerçekten Hülyacım. Enerjik oluyorsun, pozitif enerji kaynağı. Sağlıklı güçlü oluyorsun. Bedebimize bu iyiliği yapmalıyız aslında. En azından yürüyüş.. Sen de başla mutlaka canım. Birbirimize destek olarak başarıcaz.

Dün yediklerim;
2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, domates, çay
Akşam: tavuklu salata
35 dk yürüyüş :)
Bugün de 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik yine..
2 öğün yiyorum gün içinde ama 10 gündür hiç kilo veremiyorum randevu aldım metabolizmama baktırıcam.. Kansızlığım vardı birkaç yıl önce çok düşük şekilde şuan aynı belirtiler var. Kilo vermeyi engelliyormuş demir eksikliği belki çözümünü bulurum

canım su ne kadar içiyorsun hareket tarzın nasıl arada hiç bişey yemedin mi 1 lokma olsa bile bu şekilde ise mutlaka kilo vermen lazım

canım su ne kadar içiyorsun hareket tarzın nasıl arada hiç bişey yemedin mi 1 lokma olsa bile bu şekilde ise mutlaka kilo vermen lazım
Su en az 2 lt içiyorum günde.. Hareket çok etmiyorum açıkçası.. Acaba o yüzden mi kilo veremiyorum ama eskiden de hareket etmesem bile kilo verirdim. Bu işte bi sıkıntı var ama çözemedim ne olduğunu canım işte.. Aralarda da bir şey yemiyorum hiç. Belki 1 2 ceviz o da nadir.. Yeşilçay, kiraz çayı filan içiyorum..

herkese selam arkadaşlar...bugun gidip yarım kilo hurma aldım....bir yerden başlıyacam en az üç en fazla dayanabilirsem yedi gün hurma diyeti yapacam benimle yapmak isteyen var mı yarın başlayalım.....bu birtek diye t değil arınma olur inşallah....

evet maalesef sabah işe gelıyorum koştur koştur olduğu için sabahı fazla tutamıyorum.aslında sabahı tutsam boyle olmaz.sabah kahveltı yaptığım zaman öğlen çok az yıyorum.ara öğün koymam şart oldu.

canım sende farkındasın sırf biber dolması olmuş yanındaözellikle akşam biraz bartmışsın akşam öğleyin olsa bu kadar olmazdımoralini bozan şey neyse bizimle paylaşabilirsin istersen
evet maaelesef bırde biber dolması yemeyelı neredeyse bır sene oldu eşim sevmediği için yapmıyordum pek.

çok yediğim için moralim bozuk dedim canım çok teşekkür ederim.

+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin birkaç dilim peynir 1 dilim ekmek yeşil soğan domates salatalık ve maydonazla bir kase kadar salata yaptım 3 tane kayısı 2 kupa şekersiz çay 1 tatlı kaşığı kadar çilek receli
+12.00 Bir kupa yeşil çay
+14.00 1 tabak kavun ve 3 erik
+16.00 1 fincan türk kahvesi( şekersiz)
+ Akşam yemeğim 2 biber dolması 1 kabak dolması (etli pirinçli) 1 kase cacık 1 bardak ayran.
+ 2.5 litre suyumu içtim 3 bin adım attım
Uyuyana kadar suyu 3 litreye adımlarıda 10 bine tamamlayacağım

sanada geçmiş olsu canım insanın ağrıyan biyeri varsa sporda yapamıyo, biraz doğal kan sulandırıcı kullansan kiraz mesela tam mevsimi,yada başka ne varsa ara vermiş olursun ilaca.
tecrübelerine dayanarak bi daha gitmezsin işte,beraberce uzun yıllar kilo kontrolü yaparız
hepsini tek öğündemi yedin yazmamışsın evet çok çeşitli yemişsin bazılarının miktarlarınıda kaçırmışsın ama bi daha YAPMAZSIN. Diiimiii.tamam bende iyi yiyorum ama biraz bölüştürüyorum ve yakmaya çalışıyorum dikkat et kendine
nutella sütlaç karpuz dondurma hepsi aynı gün çok olmamışmı sütlaç ve ya dondurma haftada bir olabilir oda az şekerli sade falan nutella hiç olmamalı belki bi çatal ucu karpuz olur 3_4 dilim oda
merak etme herkesin her zaman vericek bi 5 kilosu oluyo spor yaparsan gider
Suraya bı resım bırakıp kacayım :)Eki Görüntüle 2282621
Güzel görünüyosun canım zafer senin..sen başlarken bayağı göbeğin varmış onun için bişey yaptınmı kilo verdikçemi indi.yoksa fazla kilolu değildin resimlerde
10 gün çok uzun bir süre değik kilo vermek bazen durabilir vücudunu bir detoksla yada birgünlük kalıri artırımıyla şaşırtıp önceki gibi devam edebilirsin bence

Ben bi ara kalori takibi yapmaya çalıştım ama üşendim sonra bizim için de iyi olur paylaşın lütfen

Reçel hariç güzel menü dolmalarda bulgurlu olursa daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…