Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun sabah güne telefonla uyandım ve bi haber aldım. Kötü bisey degildi ama beklemedigim biseydi. Cok cok stresli bi gun geçiriyorum. Böyle zamanlarda da karbonhidratın dibine vuruyorum. Cok özür dileyerek bugün yediklerimi paylasamayacagim. Yarın da muhtemelen böyle geçecek ama yarın diyetime devam etmeye çalışacağım.

Canım anlaşılan sana iyi gelmeyen bir bir haber karbonhidrat yerine başka şeyler yemeye çalış tatlım

07.00 100 yarim mekik. Bacak calistirma.bazi bölgesel calisma.
08.00 kahvalti 1.5 haslanmis yumurta 5 lokmalik peynir domates.salatalik 2 dilim ekmek 2 bamdirmalik bal tereyag
10.30 ceyrek simit az peynir domates salatalik
Yarim saat erik dali
14.00 1 tabak makarna.3 kepce cacik
17.00 4dilim karpuz 2 erik.
Ev temizligi
20.00 1 tabak etli nohut bir dilim ekmek
Bebis uyusun yarim saat leslie bana gore erik dali

Kızlar çekirdeği çok seviyorum akşamları tuzsuz kavrulmamımş ayçiçek çekirdeği 2/3 avuç kadar yesem olur mu

canım bu ne demek oluyor sen bir daha gitmeyeceksin ki bitecek bu kilo derdi

Yaaa inşallah amin amin inşallaaahhh... Şu regli bi başımdan savayım kaç gündür oldum olacağım derken patlayacaktım nerdeyse. Çok şükür bugün oldum. Yarından sonra net olarak düzene girerim artık. Evlendim çocuk bile yaptım ama karın ağrılarım halen aynı!

Seninle birlikte ben de kendime reset atıyorum hmavidag Hayırlı olsun

Valla ben de farkettim, kesinlikle bi bereketim var ama kendime hayrım yok.

Uzun yıllar lafını Allah kabul etsin leylim

dünkü menüm;

sabah:su,kahve,bırde üç küçük çörek otlu dıyet kraker
öğlen;üç dılım kavun,yeşil zeytın 4 tane,kiraz domates bırtane,peynır kıbrit kutusu,ıkı bardak çay,fırında patates dılım halınde 6 adet
akşam:yumurta kızarmış,tam buğday ekmeği 4 tane(küçük dılımler market ekmeği değil),peynır,zeytin,akşam kahvaltısı yaptım açıkçası.azar azar yedım.6 da yedım.akşamda ara geçtıkten sonra kıraz ve uzum yedım. bır kase kadar aılecek.sayısını bılmıyorum.
gun sonu 1,5 lıtre su tukettım.bardakları saymıyorum.egzersıze ınşallah başlıcam.bu hafta sonu.

sabah kılom ılk çıktığımda 55,9 du bıdaha çıktım 56.2 çıktım.bence ilki sayılmalı

Ooo finish çizgisinden önceki son büyük basamak. Eminim çok güzel geçecek inşallah tezinde sonrasında isinde hayırlı olsun diyeceğiz canim
Canim şeker tahlili öncesi açlık susuzluk nasıl olmalı diye bak internetten.
Çok haklısın aslında herseyin başı hareket. Hadi artık başaran ya.
Çok geçmiş olsun canim
Sağol canım. Başladım ilaca başka bişey kar etmiyor. Doğal da pek yaramadı ne yazikki
Kızlar çekirdeği çok seviyorum akşamları tuzsuz kavrulmamımş ayçiçek çekirdeği 2/3 avuç kadar yesem olur mu
Bende çekirdek hastasıyım başladım duramaz. Aslında yararları da çok ta bende aşırı kilo yaptığı için hiç yemiyorum. Ben onermem
Seninle birlikte ben de kendime reset atıyorum hmavidag Hayırlı olsun
Atalım kuzum yavaş yavaş olmuyor çünkü birden yapalım hayırlı olsun

*** 5. Takım 628. Etap ***

Nurumcan94 (87.1/)
Hmavidag (64.6/)
Leyl-i-fer (77.6)
melita09 (72.6/)

5. Takım Ortalaması:
bu haftaki listemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…