- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.241
Evet bence de öyle ama eşim bulgurlu dolma sevmiyor kendime ayrı yapmayada üşeniyorumReçel hariç güzel menü dolmalarda bulgurlu olursa daha güzel
Canım anlaşılan sana iyi gelmeyen bir bir haber karbonhidrat yerine başka şeyler yemeye çalış tatlımBugun sabah güne telefonla uyandım ve bi haber aldım. Kötü bisey degildi ama beklemedigim biseydi. Cok cok stresli bi gun geçiriyorum. Böyle zamanlarda da karbonhidratın dibine vuruyorum. Cok özür dileyerek bugün yediklerimi paylasamayacagim. Yarın da muhtemelen böyle geçecek ama yarın diyetime devam etmeye çalışacağım.
Herzaman olmaz sonuçta yağ var bazen oda abartmadanKızlar çekirdeği çok seviyorum akşamları tuzsuz kavrulmamımş ayçiçek çekirdeği 2/3 avuç kadar yesem olur mu
canım bu ne demek oluyor sen bir daha gitmeyeceksin ki bitecek bu kilo derdi
Çok sevindim canım. Bencede 10 yıllık hastalık hakkınızı saldiniz buda gelmesin.
2 haftadır diyet falan kalmadı. Kilo ne yapsam gitmiyor aylardır 64 65 gidip geliyorum en çok ta bu kırıyor motivasyonumu. En büyük sebeplerim de aynı hareketsiz yaşam ve geç yemek yemek. Bilgim çok fikrim çok uygulama yok.
Anliyacagin bu aralar öz sorgulama ile kendimi yiyorum. 1 temmuz kadar hak verdim ne halt edersem edeyim dusunursem dusuneyim. 1 temmuzda kendime reset atıyorum.
Canim bence başlangıçta araogun yap sabah ve öğle kuvvetli olmadığı için özellikle protein ve yag (özellikle kuruyemisteki yaglar) akşam saldirmissin. Başlangıçta normal. Araogun saldıran i ve fazla Yemeni dolayısıyla moral bozuklugunu engeller
Canim benim ne güzel anlıyor herseyi göz kontağı kuruyor sa birde hiç bi sorun yok demektir. Birde kuzu acayip dinleyip ogreniyordur suan. Konuşmaya başladığında nasıl yani diceksin bu kelimeleri nerden biliyor diceksin.
Canım sağlık ocağında baktır sekerine tam hastane gibi olmadigindan daha bi rahatliyor insan. Bence korkma korktukcadaha hasta hissediyoruz sonra bi gidiyoruz bişey yok. Boşuna kendimizi uzmus oluyoruz. Biran önce git derim. Evet kötü bi hastalık ama keto diyeti diyabeti bile iyileştiriyor. Allah fermanı dert vermesin.
Ben bi hareketlensem bütün hastalıklar düzelecek te...:)
Ayrıca geçen sene bu zamanlar bel ağrısından sağa sola bile donemiyordum. Şimdiki halimi sevip benimde takmayip yaşamaya gülmeye odaklanmam lazım ozaman iyilesirim ben :)
Herkesin yazmayası varmış demek ki onlar da sana uymus canım, kendini suçlu hissetme, herkes kendinden sorumlu :)
Ben asıl çığlığı 28 Ağustos'ta atacagım, o gün jüriye gireceğim cükü. 15 Temmuzda hocama göndereceğim ama o bana misliyle geri dönecek eminim kio yüzden daha çook var maalesef
Hahah ben şu ara kendimi bile zor tutuyorum, söz veremem ama kaptanım tutar bence
Ayağın ugurlu geliyor demek ki takıma
sanada geçmiş olsu canım insanın ağrıyan biyeri varsa sporda yapamıyo, biraz doğal kan sulandırıcı kullansan kiraz mesela tam mevsimi,yada başka ne varsa ara vermiş olursun ilaca.
tecrübelerine dayanarak bi daha gitmezsin işte,beraberce uzun yıllar kilo kontrolü yaparız
hepsini tek öğündemi yedin yazmamışsın evet çok çeşitli yemişsin bazılarının miktarlarınıda kaçırmışsın ama bi daha YAPMAZSIN. Diiimiii.tamam bende iyi yiyorum ama biraz bölüştürüyorum ve yakmaya çalışıyorum dikkat et kendine
nutella sütlaç karpuz dondurma hepsi aynı gün çok olmamışmı sütlaç ve ya dondurma haftada bir olabilir oda az şekerli sade falan nutella hiç olmamalı belki bi çatal ucu karpuz olur 3_4 dilim oda
merak etme herkesin her zaman vericek bi 5 kilosu oluyo spor yaparsan gider
Güzel görünüyosun canım zafer senin..sen başlarken bayağı göbeğin varmış onun için bişey yaptınmı kilo verdikçemi indi.yoksa fazla kilolu değildin resimlerde
10 gün çok uzun bir süre değik kilo vermek bazen durabilir vücudunu bir detoksla yada birgünlük kalıri artırımıyla şaşırtıp önceki gibi devam edebilirsin bence
Kızlar yarın cuma bildirim günü sabah aç karnına tartılıyoruz haberiniz olsun
Ooo finish çizgisinden önceki son büyük basamak. Eminim çok güzel geçecek inşallah tezinde sonrasında isinde hayırlı olsun diyeceğiz canimHerkesin yazmayası varmış demek ki onlar da sana uymus canım, kendini suçlu hissetme, herkes kendinden sorumlu :)
Ben asıl çığlığı 28 Ağustos'ta atacagım, o gün jüriye gireceğim cükü. 15 Temmuzda hocama göndereceğim ama o bana misliyle geri dönecek eminim kio yüzden daha çook var maalesef
Hahah ben şu ara kendimi bile zor tutuyorum, söz veremem ama kaptanım tutar bence
Ayağın ugurlu geliyor demek ki takıma
Canim şeker tahlili öncesi açlık susuzluk nasıl olmalı diye bak internetten.Haklısın canım korktukça büyüyo sıkıntılar. İyi fikir verdin önce bi aile hekimliğinde baktırayım şekerime. Zaten kızımı aşı için 1temmuzda götürcem o zaman ben de bi baktırırım.
Düzenli egzersiz çok harika bişey gerçekten Hülyacım. Enerjik oluyorsun, pozitif enerji kaynağı. Sağlıklı güçlü oluyorsun. Bedebimize bu iyiliği yapmalıyız aslında. En azından yürüyüş.. Sen de başla mutlaka canım. Birbirimize destek olarak başarıcaz.
Çok geçmiş olsun canimDün yediklerim;
2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, domates, çay
Akşam: tavuklu salata
35 dk yürüyüş :)
Bugün de 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik yine..
2 öğün yiyorum gün içinde ama 10 gündür hiç kilo veremiyorum randevu aldım metabolizmama baktırıcam.. Kansızlığım vardı birkaç yıl önce çok düşük şekilde şuan aynı belirtiler var. Kilo vermeyi engelliyormuş demir eksikliği belki çözümünü bulurum
Sağol canım. Başladım ilaca başka bişey kar etmiyor. Doğal da pek yaramadı ne yazikkisanada geçmiş olsu canım insanın ağrıyan biyeri varsa sporda yapamıyo, biraz doğal kan sulandırıcı kullansan kiraz mesela tam mevsimi,yada başka ne varsa ara vermiş olursun ilaca.
tecrübelerine dayanarak bi daha gitmezsin işte,beraberce uzun yıllar kilo kontrolü yaparız
hepsini tek öğündemi yedin yazmamışsın evet çok çeşitli yemişsin bazılarının miktarlarınıda kaçırmışsın ama bi daha YAPMAZSIN. Diiimiii.tamam bende iyi yiyorum ama biraz bölüştürüyorum ve yakmaya çalışıyorum dikkat et kendine
nutella sütlaç karpuz dondurma hepsi aynı gün çok olmamışmı sütlaç ve ya dondurma haftada bir olabilir oda az şekerli sade falan nutella hiç olmamalı belki bi çatal ucu karpuz olur 3_4 dilim oda
merak etme herkesin her zaman vericek bi 5 kilosu oluyo spor yaparsan gider
Güzel görünüyosun canım zafer senin..sen başlarken bayağı göbeğin varmış onun için bişey yaptınmı kilo verdikçemi indi.yoksa fazla kilolu değildin resimlerde
10 gün çok uzun bir süre değik kilo vermek bazen durabilir vücudunu bir detoksla yada birgünlük kalıri artırımıyla şaşırtıp önceki gibi devam edebilirsin bence
Bende çekirdek hastasıyım başladım duramaz. Aslında yararları da çok ta bende aşırı kilo yaptığı için hiç yemiyorum. Ben onermemKızlar çekirdeği çok seviyorum akşamları tuzsuz kavrulmamımş ayçiçek çekirdeği 2/3 avuç kadar yesem olur mu
Atalım kuzum yavaş yavaş olmuyor çünkü birden yapalım hayırlı olsunSeninle birlikte ben de kendime reset atıyorum hmavidagHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?