- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.261
tatlım kilonu yüzde olarak hesaplayıp listeye eklermisin bu arada hiç menü yazmadın günlük 5 mesaj yazmadın önümüzdeki hafta da böyle giderse seni izin hakkın varsa izne ayıracağım yoksa diskalifiye etmek zorunda kalacağım lütfen kurallara biraz daha dikkat edermisingünaydın arkadaşlar güncel kilom 72,1 herkese bol eksili günler
canım öncelikle kilonu listeye eklemelisin bir de geçen hafta kilo almışsın ve bu hafta sabitsin lütfen biraz daha dikkat edelimKaptanım benim sabit
Sagol tatlım insallahOoo finish çizgisinden önceki son büyük basamak. Eminim çok güzel geçecek inşallah tezinde sonrasında isinde hayırlı olsun diyeceğiz canim
geçen haftaki kilom:72,6tatlım kilonu yüzde olarak hesaplayıp listeye eklermisin bu arada hiç menü yazmadın günlük 5 mesaj yazmadın önümüzdeki hafta da böyle giderse seni izin hakkın varsa izne ayıracağım yoksa diskalifiye etmek zorunda kalacağım lütfen kurallara biraz daha dikkat edermisin
kaptanım başarılar inşallah yaz sonu burda beraber sevinirizSagol tatlım insallah
İnsallah canım, mutlaka durumdan haberdar ederim zaten sizikaptanım başarılar inşallah yaz sonu burda beraber seviniriz
hep karıştırıyorum.....etap başındaki kilonun mu yüzdesi alınır...başlangıç kilonunmu yüzdesi alınır*** 5. Takım 628. Etap ***
Nurumcan94 (87.1/)
Hmavidag (64.6/) sabit
Leyl-i-fer (77.6)
melita09 (72.6/72.1/0.5/%0.69)
5. Takım Ortalaması:
tatlım başlangıç kilonun yüzdesi alınırhep karıştırıyorum.....etap başındaki kilonun mu yüzdesi alınır...başlangıç kilonunmu yüzdesi alınır
tatlım başlangıç kilonun yüzdesi alınır
canım ben yanlış ifade ettim0,5/81*100=0,617 mü olacaktoplight
şimdi oldu ........canım ben yanlış ifade ettimbaşlagıç kilosu derken geçen haftaki kilonu kastetmiştim
geçen haftaki kilon72,6
bu haftaki kilon 72,1
aradaki fark 0,5
yüzdesi ise 0,5/72,6=0,688 yada 0,69 olarak
ben sana hesaplıyayım 0,128Kilom 77.5 şimdi çıkmam lazım fiziğe yüzdemi sonra hesaplıyım olurmu
nutella sütlaç karpuz dondurma hepsi aynı gün çok olmamışmı sütlaç ve ya dondurma haftada bir olabilir oda az şekerli sade falan nutella hiç olmamalı belki bi çatal ucu karpuz olur 3_4 dilim oda
Kilom 77.5 şimdi çıkmam lazım fiziğe yüzdemi sonra hesaplıyım olurmu
aferin melitacım çok güzel oldu bak alıştırma da yaptın :)ben sana hesaplıyayım 0,128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?