- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.281
Kaptanicem sabit benim deN Nurumcan94 tatlım bir sen kaldın evet arkadaşlar durum hiç parlak değil
anlaşılan 2. sarı kartı alacağız bu da ekstra ceza demek o yüzden haftaya dereceye girmemiz gerekiyor bunun için çok sıkı çalışmalıyız
Hiç bişey yemeden içmeden gidiliyor canım annemden biliyorum. İnşallah düşündüğüm gibi değildir boşa kuruntudur.Ooo finish çizgisinden önceki son büyük basamak. Eminim çok güzel geçecek inşallah tezinde sonrasında isinde hayırlı olsun diyeceğiz canim
Canim şeker tahlili öncesi açlık susuzluk nasıl olmalı diye bak internetten.
Çok haklısın aslında herseyin başı hareket. Hadi artık başaran ya.
Çok geçmiş olsun canim
Sağol canım. Başladım ilaca başka bişey kar etmiyor. Doğal da pek yaramadı ne yazikki
Bende çekirdek hastasıyım başladım duramaz. Aslında yararları da çok ta bende aşırı kilo yaptığı için hiç yemiyorum. Ben onermem
Atalım kuzum yavaş yavaş olmuyor çünkü birden yapalım hayırlı olsun
Yok cnm birsey yapmadim kiloyka gittisanada geçmiş olsu canım insanın ağrıyan biyeri varsa sporda yapamıyo, biraz doğal kan sulandırıcı kullansan kiraz mesela tam mevsimi,yada başka ne varsa ara vermiş olursun ilaca.
tecrübelerine dayanarak bi daha gitmezsin işte,beraberce uzun yıllar kilo kontrolü yaparız
hepsini tek öğündemi yedin yazmamışsın evet çok çeşitli yemişsin bazılarının miktarlarınıda kaçırmışsın ama bi daha YAPMAZSIN. Diiimiii.tamam bende iyi yiyorum ama biraz bölüştürüyorum ve yakmaya çalışıyorum dikkat et kendine
nutella sütlaç karpuz dondurma hepsi aynı gün çok olmamışmı sütlaç ve ya dondurma haftada bir olabilir oda az şekerli sade falan nutella hiç olmamalı belki bi çatal ucu karpuz olur 3_4 dilim oda
merak etme herkesin her zaman vericek bi 5 kilosu oluyo spor yaparsan gider
Güzel görünüyosun canım zafer senin..sen başlarken bayağı göbeğin varmış onun için bişey yaptınmı kilo verdikçemi indi.yoksa fazla kilolu değildin resimlerde
10 gün çok uzun bir süre değik kilo vermek bazen durabilir vücudunu bir detoksla yada birgünlük kalıri artırımıyla şaşırtıp önceki gibi devam edebilirsin bence
Aksam Olmaz sabahlari ekmek niyetine ye tuzsuzKızlar çekirdeği çok seviyorum akşamları tuzsuz kavrulmamımş ayçiçek çekirdeği 2/3 avuç kadar yesem olur mu
Kaptanım olur da sonuc listesi hazırlama cezası alırsak ben yapayım tamam mı bak anlasalım.. Cünkü o notalar hep benim ilgisizligim yüzünden alınmıs olabilir. Cezayı sen cekmeöncelikle listedeki arkadaşlar olmak üzere herkes ptesi kilosunu tartılıp söyleyecek ptesi kesinlikle artı gelmeyi kabul etmiyorum haftasonu ne yapın ne edin ama sakın abartmayın hele tartı günü geçti diye sakın ödül falan vermeye kalkmayın kendinize sizler için haftaya da hedef kiloyu ben mi koyayım sizler mi koyarsınız
Canım naptın lütfen hemmen sıkı bir moda girmeye calıııss. Ne kadar güzel vermiştin başlangıç kilona geri dönmüssün resmen
günaydın sevgili takımım ;
ben bir hafta yokum ortalıklarda haberiniz olsun..
güncel kilom 62,7-63,0 arasında gel git yapıyor memlekette muhtemel 1-2 kilo alır gelirim sonrası çok katı bir diyete başlayacağım ama benim diyetler kilo vermek amaçlı değil biliyorsunuz bu sefer bağırsak duvarını tamire yönelik bir diyet olacak...bu hafta da size son bir şans veriyorum menülerde etiketlemeye başlamazsanız bozuşacağız..
öpüyorum
kaptanım bu hafta detoks yaptım..sen bana kızdın ama belki güzel gelecem haftaya..........çünkü kendime 14 ağustosu hedef belirledim...bir gün bile benim için çok önemliN Nurumcan94 tatlım bir sen kaldın evet arkadaşlar durum hiç parlak değil
anlaşılan 2. sarı kartı alacağız bu da ekstra ceza demek o yüzden haftaya dereceye girmemiz gerekiyor bunun için çok sıkı çalışmalıyız
*** 5. Takım 628. Etap ***
Nurumcan94 (87.1/)
Hmavidag (64.6/) sabit
Leyl-i-fer (77.6/77,5/0,1/%0,13)
melita09 (72.6/72.1/0.5/%0.69)
5. Takım Ortalaması:
hicmakam (56,5/56,2/0,3/%0,53) yeni üye başlangıç 26.06.2019 hedef kg:
okkesa (72 / ) yeni üye başlangıç kg: 26.06.2019 hedef kg :62
matruj (63.7) yeni üye başlangıç kg: 63,8 26.06.2019 hedef kg :58
rreyhann (70 ) yeni üye başlangıç kg: 70 26.06.2019 hedef kg :
Aynen ördeğim ne güzel vermiştim. Çok mutluydum. 77 lere inmiştim. Kilo verme işi duraklayınca bide moral olarak iyice düşünce durum buKaptanım olur da sonuc listesi hazırlama cezası alırsak ben yapayım tamam mı bak anlasalım.. Cünkü o notalar hep benim ilgisizligim yüzünden alınmıs olabilir. Cezayı sen cekme
Canım naptın lütfen hemmen sıkı bir moda girmeye calıııss. Ne kadar güzel vermiştin başlangıç kilona geri dönmüssün resmen
94 le başlamıştım canım 77 lere kadar inmiştimKardelen sen en son kaçtın yahu? Ben seni hiç 90’lı kilolarda hatırlamıyorum ???
Kaptanım benim listedeki ismim yanlış olmuş kardelelen321 olacak. Sonra başka birileri beni niye etiketledi iz diye çıkmasın :)*** 5. Takım 628. Etap ***
Nurumcan94 (87.1/) sabit
Hmavidag (64.6/) sabit
Leyl-i-fer (77.6/77,5/0,1/%0,13)
melita09 (72.6/72.1/0.5/%0.69)
5. Takım Ortalaması: %0,205
kardelen321 (92/ izindeki üye
hicmakam (56,5/56,2/0,3/%0,53) yeni üye başlangıç 26.06.2019 hedef kg:
okkesa (70,2 / ) yeni üye başlangıç kg:70 26.06.2019 hedef kg :62
matruj (63.7) yeni üye başlangıç kg: 63,8 26.06.2019 hedef kg :58
rreyhann (70 ) yeni üye başlangıç kg: 70 26.06.2019 hedef kg :
alwaysnforever (57 ) yeni üye başlangıç kg: 57 26.06.2019 hedef kg :50
DusesveDusleri (70,7 yeni üye başlangıç kg: 71 26.06.2019 hedef kg :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?