Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öncelikle listedeki arkadaşlar olmak üzere herkes ptesi kilosunu tartılıp söyleyecek ptesi kesinlikle artı gelmeyi kabul etmiyorum haftasonu ne yapın ne edin ama sakın abartmayın hele tartı günü geçti diye sakın ödül falan vermeye kalkmayın kendinize sizler için haftaya da hedef kiloyu ben mi koyayım sizler mi koyarsınız

Hiç bişey yemeden içmeden gidiliyor canım annemden biliyorum. İnşallah düşündüğüm gibi değildir boşa kuruntudur.
Uzun zamandır hayatımda iyi bişey olmuyo. Bi türlü tam motivasyon yakalayamıyorum. Sanki beklediğim o iyi haberi alsam ben de başlayıp tam gaz gidicem gibi geliyo

günaydın sevgili takımım ;
ben bir hafta yokum ortalıklarda haberiniz olsun..
güncel kilom 62,7-63,0 arasında gel git yapıyor memlekette muhtemel 1-2 kilo alır gelirim sonrası çok katı bir diyete başlayacağım ama benim diyetler kilo vermek amaçlı değil biliyorsunuz bu sefer bağırsak duvarını tamire yönelik bir diyet olacak...bu hafta da size son bir şans veriyorum menülerde etiketlemeye başlamazsanız bozuşacağız..
öpüyorum

Yok cnm birsey yapmadim kiloyka gitti

Kaptanım olur da sonuc listesi hazırlama cezası alırsak ben yapayım tamam mı bak anlasalım.. Cünkü o notalar hep benim ilgisizligim yüzünden alınmıs olabilir. Cezayı sen cekme
toplight benim kilo şok yaratacak bi durumda. 92
Canım naptın lütfen hemmen sıkı bir moda girmeye calıııss. Ne kadar güzel vermiştin başlangıç kilona geri dönmüssün resmen

O diyete başlarken sana eşlik etmek isterim parkycim. Egzamam olduğu için öylr bir şeye benim de ihtiyacım var. Sana iyi tatiller. Yine de kontrollü git, kilo almak iki kallavi yemeğe bakıyor bunu unutma. Vermek zor almak an meselesi maalesef.

kaptanım bu hafta detoks yaptım..sen bana kızdın ama belki güzel gelecem haftaya..........çünkü kendime 14 ağustosu hedef belirledim...bir gün bile benim için çok önemli

menüm bir hafta sabit olacak onun için yazmama gerek var mı 21 hurma 3 kase yoğurt bol su yeşil çay

Başlangıç kilom 71. Şuan 70.7 kg. /oranı 0.42
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Akşama da kabak yemeği, ekmek tabi ki yine yok :)

Aynen ördeğim ne güzel vermiştim. Çok mutluydum. 77 lere inmiştim. Kilo verme işi duraklayınca bide moral olarak iyice düşünce durum bu

*** 5. Takım 628. Etap ***

Nurumcan94 (87.1/) sabit
Hmavidag (64.6/) sabit
Leyl-i-fer (77.6/77,5/0,1/%0,13)
melita09 (72.6/72.1/0.5/%0.69)

5. Takım Ortalaması: %0,205

kardelen321
(92/ izindeki üye
hicmakam (56,5/56,2/0,3/%0,53) yeni üye başlangıç 26.06.2019 hedef kg:
okkesa (70,2 / ) yeni üye başlangıç kg:70 26.06.2019 hedef kg :62
matruj (63.7) yeni üye başlangıç kg: 63,8 26.06.2019 hedef kg :58
rreyhann (70 ) yeni üye başlangıç kg: 70 26.06.2019 hedef kg :
alwaysnforever (57 ) yeni üye başlangıç kg: 57 26.06.2019 hedef kg :50
DusesveDusleri (70,7 yeni üye başlangıç kg: 71 26.06.2019 hedef kg :

Kaptanım benim listedeki ismim yanlış olmuş kardelelen321 olacak. Sonra başka birileri beni niye etiketledi iz diye çıkmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…