Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen ördeğim ne güzel vermiştim. Çok mutluydum. 77 lere inmiştim. Kilo verme işi duraklayınca bide moral olarak iyice düşünce durum bu
Haklısın maalesef ki moral durumu kilo durumunu çok etkiliyor. Ama şöyle düsün bak yemenin sana kısa vadede getirdigi mutluluk dısında bir faydası var mı? Uzun vadede yine kilo aldın ve de mutsuz oldun değil mi?

nasip olursa dönüşte haber veririm

Aynen öyle oldu canım. Kilo verdiğimde yaşadığım mutluluk yerken yaşadığım mutluluktan daha güçlü daha büyük. Bunların hepsi bildiğim şeyler olmasına rağmen dizginleyememek de ironi gerçekten. Duygusal açlık dedikleri şey olsa gerek. İç dünyamda yaşadığım çözemediğim problemlerin dışa vurumu. Kesinlikle psikiyatri konusuyum

Düne nazaran daha iyi galiba ama meyve zaten yeterince var ki oda karbonhidrat buna rağmen patates, kraker olmasada 1 dilim ekmek olsa günde 3 dilim ekmekle başlasan sonra azaltsan nasıl olur

Başlangıç kilom 71. Şuan 70.7 kg. /oranı 0.42
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Akşama da kabak yemeği, ekmek tabi ki yine yok :)
Ne kadardır böyşe yiyosun vücut kıtlık var zqnnedip korumaya almış olmasın veremiyorum demiştin ya,gerçi 300 gr vermişsin bende böyle az yiyememiyorum

parkbyull etiketlemeyi unutuyorum ya sen yine de yorumlarsın görünce, sabah mesajlarını arıyo gözlerim valla, iyi tatiller canım

Bana çok az yiyorsunuz gibi geldi o yuzden metabolizmanız yavaşlamış olabilir mi?
Bi de belki duraklma dönemine girmissinizdir. Biraz kilo verdikten sonra vucut bi sure korumaya alıyo bence. Ya da regl döneminizse ödem falan da olabilir. Sonra hepsi birden gidecektir

Evet aslında az yiyorum haklısınız ama ne bileyim su filan atsaydım bari ona da razıyım regl dönemimde 3 gün sürdü sadece.. Tam atamadım sanki o da şişkinlik yapıyor gibi hala.. İnşallah dediğiniz gibi olur sadece duraksamadır yoksa kilo verme umudum yerle yeksan olacak.. Çok teşekkür ederim

Ne kadardır böyşe yiyosun vücut kıtlık var zqnnedip korumaya almış olmasın veremiyorum demiştin ya,gerçi 300 gr vermişsin bende böyle az yiyememiyorum
Evet o ihtimali de düşündüm ama yersem vicdan azabı çekerim gibi hissediyorum.. Eskiden yemediğimde kilo verirdim şimdi gram oynuyor az yemek fayda değil sanırım ortası gerek siz daha iyi yapıyorsunuz.. Teşekkür ederim

+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin birkaç dilim peynir 2 ceviz 1 kase salata 2 bardak çay (şekersiz) 1 dilim ekmek
+12.00 bir kupa yeşil çay 3 erik
+14.00 1 kase sütlaç
+15.00 2 bardak süt
+Akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavı haşlama tavuk ( gögüs kısmından yedim çoğunlukla) çoban salata 2 bardak ayran.
3 litre su içtim yürüyüşümü de akşam 7 den sonra yapacağım.

Sabah(11.00) (376 kal)
-1 kase yoğurt
-4 yemek kaşığı granola
Öğle(16.00) (483 kal)
-1 ızgara köfte
-1.5 büyük dilim ızgara sucuk
-2 dilim ekmek
-1 tatli kaşığı acuka
Aksam (19.30) (201 kal)
-1 kase ezogelin çorba
-3 yemek kaşığı eriste
-yarm dilim ekmek
Ara (20.30) (100 kal)
-1 tabak dut

Toplamda 1160 kalori aldım. 1.5 litre de su içtim. Yatana kadar da belki cok az sütlü filtre kahve icerim (max 1200 kal olur). Bugun biraz da yuruyus yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…