- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.301
Teşekkür ederim canımben sana hesaplıyayım 0,128
Haklısın maalesef ki moral durumu kilo durumunu çok etkiliyor. Ama şöyle düsün bak yemenin sana kısa vadede getirdigi mutluluk dısında bir faydası var mı? Uzun vadede yine kilo aldın ve de mutsuz oldun değil mi?Aynen ördeğim ne güzel vermiştim. Çok mutluydum. 77 lere inmiştim. Kilo verme işi duraklayınca bide moral olarak iyice düşünce durum bu
nasip olursa dönüşte haber veririmO diyete başlarken sana eşlik etmek isterim parkycim. Egzamam olduğu için öylr bir şeye benim de ihtiyacım var. Sana iyi tatiller. Yine de kontrollü git, kilo almak iki kallavi yemeğe bakıyor bunu unutma. Vermek zor almak an meselesi maalesef.
Aynen öyle oldu canım. Kilo verdiğimde yaşadığım mutluluk yerken yaşadığım mutluluktan daha güçlü daha büyük. Bunların hepsi bildiğim şeyler olmasına rağmen dizginleyememek de ironi gerçekten. Duygusal açlık dedikleri şey olsa gerek. İç dünyamda yaşadığım çözemediğim problemlerin dışa vurumu. Kesinlikle psikiyatri konusuyumHaklısın maalesef ki moral durumu kilo durumunu çok etkiliyor. Ama şöyle düsün bak yemenin sana kısa vadede getirdigi mutluluk dısında bir faydası var mı? Uzun vadede yine kilo aldın ve de mutsuz oldun değil mi?
İyi yolculuklar canım dikkat et kendinenasip olursa dönüşte haber veririm
Bu kadar yemek cok az degil miBaşlangıç kilom 71. Şuan 70.7 kg. /oranı 0.42
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Akşama da kabak yemeği, ekmek tabi ki yine yok :)
Düne nazaran daha iyi galiba ama meyve zaten yeterince var ki oda karbonhidrat buna rağmen patates, kraker olmasada 1 dilim ekmek olsa günde 3 dilim ekmekle başlasan sonra azaltsan nasıl olurdünkü menüm;
sabah:su,kahve,bırde üç küçük çörek otlu dıyet kraker
öğlen;üç dılım kavun,yeşil zeytın 4 tane,kiraz domates bırtane,peynır kıbrit kutusu,ıkı bardak çay,fırında patates dılım halınde 6 adet
akşam:yumurta kızarmış,tam buğday ekmeği 4 tane(küçük dılımler market ekmeği değil),peynır,zeytin,akşam kahvaltısı yaptım açıkçası.azar azar yedım.6 da yedım.akşamda ara geçtıkten sonra kıraz ve uzum yedım. bır kase kadar aılecek.sayısını bılmıyorum.
gun sonu 1,5 lıtre su tukettım.bardakları saymıyorum.egzersıze ınşallah başlıcam.bu hafta sonu.
sabah kılom ılk çıktığımda 55,9 du bıdaha çıktım 56.2 çıktım.bence ilki sayılmalı
Ne kadardır böyşe yiyosun vücut kıtlık var zqnnedip korumaya almış olmasın veremiyorum demiştin ya,gerçi 300 gr vermişsin bende böyle az yiyememiyorumBaşlangıç kilom 71. Şuan 70.7 kg. /oranı 0.42
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Akşama da kabak yemeği, ekmek tabi ki yine yok :)
Bana çok az yiyorsunuz gibi geldi o yuzden metabolizmanız yavaşlamış olabilir mi?Dün yediklerim;
2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, domates, çay
Akşam: tavuklu salata
35 dk yürüyüş :)
Bugün de 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yeşillik yine..
2 öğün yiyorum gün içinde ama 10 gündür hiç kilo veremiyorum randevu aldım metabolizmama baktırıcam.. Kansızlığım vardı birkaç yıl önce çok düşük şekilde şuan aynı belirtiler var. Kilo vermeyi engelliyormuş demir eksikliği belki çözümünü bulurum
Evet aslında az yiyorum haklısınız ama ne bileyim su filan atsaydım bari ona da razıyımBana çok az yiyorsunuz gibi geldi o yuzden metabolizmanız yavaşlamış olabilir mi?
Bi de belki duraklma dönemine girmissinizdir. Biraz kilo verdikten sonra vucut bi sure korumaya alıyo bence. Ya da regl döneminizse ödem falan da olabilir. Sonra hepsi birden gidecektir
Evet o ihtimali de düşündüm ama yersem vicdan azabı çekerim gibi hissediyorum.. Eskiden yemediğimde kilo verirdim şimdi gram oynuyorNe kadardır böyşe yiyosun vücut kıtlık var zqnnedip korumaya almış olmasın veremiyorum demiştin ya,gerçi 300 gr vermişsin bende böyle az yiyememiyorum
Birinci sayfayı okuyup buraya şartları “okudum kabul ettim” diye yazman gerekiyor. Hoşgeldinnnn....Merhaba bende bu gruba katılmak istiyorum ne yapmam lazım ?
Napçan listeyi sonuncuyuzdur kesinListe neden yayın lanmadı
Hoşgeldin okuyup kabul ettikten sonra menü spor su bildirimlerine geçebilirsin deneme süresinde olucaksınMerhaba bende bu gruba katılmak istiyorum ne yapmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?