- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.321
Yok yedinci olmuşuz ya sonuncu değik* 5. Takım 628. Etap ***YEDİNCİSİ
Nurumcan94 (87.1/) sabit
Hmavidag (64.6/) sabit
Leyl-i-fer (77.6/77,5/0,1/%0,13)
melita09 (72.6/72.1/0.5/%0.69)
5. Takım Ortalaması: %0,205
Yaşasın.... Bu hafta birinci olalım mı var mısın
İstememmiYaşasın.... Bu hafta birinci olalım mı var mısın
Varım canım tabiki güzel güzel 1. Lik yakalayalımBen bu hafta birinciliğe oynamak istiyorum mm. Hadi sende yap Bi detoks beraber yapalımHmavidag N Nurumcan94 sizde var mısınız birincilik yapalım kaptanlar için kendimiz için
İstememmiama bende var bi sıkıntı anlamadım 1 aydır gitmiyoooo
Bide ekmekli menülerim olmaya başladı dönüş yapamıyomm
Kahvaltım ;
3 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 biber, peynir, 1 ceviz, çay(şekersiz)
Öğle;
Karpuz
Akşam;
Tavuk 2 tane yiyeceğim
Güncel kilo 69.9 (şükür 70den inmeye başladım :)) ) kilo verme oranı 0.70
Hareket oranım neredeyse hareketsiz
Balpamukcum büyük bir azimle senin kilona gelmeyi çok istiyorum.. İnşallah kısa zaman sonra beraber bu işin üstesinden gelicez. Hazır olacağım en kısa zamandaŞu an tahminimce 67 civarındayım henüz tartılmadım ama benim kiloma geldiğinde sana katılacağım düşescim hazır ol
Bende yetişeyimmmmmŞu an tahminimce 67 civarındayım henüz tartılmadım ama benim kiloma geldiğinde sana katılacağım düşescim hazır ol
Günaydın canım... Nasıl gidiyor dikkat ediyoruz değilmi.... Birincilik yapalım takıma..... N olur dikkat edelim.... Çok istiyorum..... 5.takım birinci.... Yazmasını... Benim kadar isterseniz olacakGünaydınlar hanımlar
Canım ne güzel yazmışsın cezadan kurtulmak içinde derece yapmamız lazımBen bu hafta birinciliğe oynamak istiyorum mm. Hadi sende yap Bi detoks beraber yapalımHmavidag N Nurumcan94 sizde var mısınız birincilik yapalım kaptanlar için kendimiz için
HoşgeldinizMerhaba şartları okudum kabul ettim.Bende varım inşallah bu sefer basaricamÇalışıyorum o yuzden mesajlara hemen dönüş yapamayabilirim arkadaşlarım akşam vakit ayiracağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?