Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltım ;
3 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 biber, peynir, 1 ceviz, çay(şekersiz)
Öğle;
Karpuz
Akşam;
Tavuk 2 tane yiyeceğim
Güncel kilo 69.9 (şükür 70den inmeye başladım :)) ) kilo verme oranı 0.70
Hareket oranım neredeyse hareketsiz

Sabah (12.00) (184 kal)
-1/3 simit
-3 yemek kaşığı lor peyniri
-1.5 tatlı kaşığı bal
-domates salatalık biber
Ara (15.00) (67 kal)
-1 kayısı
-1 parca çikolata
Akşam (18.00) (878 kal )
-1.5 dilim kek
-yarım kaşarlı gözleme
-1 kase kısır

Toplamda 1129 kalori oldu. Kalori olarak sınırımı geçmedim ama cok fazla yağlı ve hamur işi yemiş oldum
Bugün sabah tartildim 200 gr eksik çıkmıştım onun rehavetine kapıldım heralde biraz. En azından kalori olarak geçmedim.

İstememmiama bende var bi sıkıntı anlamadım 1 aydır gitmiyoooo
Bide ekmekli menülerim olmaya başladı dönüş yapamıyomm

Leylicim odaklanma, rahatla ve vücudunu serbest bırak. İnan bana pıtır pıtır ineceksin Ben de kendimi çok sıkmıştım 1 ay sonrasında bir motivasyonla rahatladığım anda yeniden kilo vermeye başladım. Direnç noktasındaysan ve çok odaklandıysan oluyor böyle şeyler.

Şu an tahminimce 67 civarındayım henüz tartılmadım ama benim kiloma geldiğinde sana katılacağım düşescim hazır ol

Şu an tahminimce 67 civarındayım henüz tartılmadım ama benim kiloma geldiğinde sana katılacağım düşescim hazır ol
Balpamukcum büyük bir azimle senin kilona gelmeyi çok istiyorum.. İnşallah kısa zaman sonra beraber bu işin üstesinden gelicez. Hazır olacağım en kısa zamanda

Günaydınlar kızlar dün hiç yazamadım 2 gündür koşturmaca çoktu dün akşamdan beri de migren ve kulak ağrısı çok kötüyüm

Ben bu hafta birinciliğe oynamak istiyorum mm. Hadi sende yap Bi detoks beraber yapalım Hmavidag N Nurumcan94 sizde var mısınız birincilik yapalım kaptanlar için kendimiz için
Canım ne güzel yazmışsın cezadan kurtulmak içinde derece yapmamız lazım
Ben bugün akşama kadar yatacağım sanırım TV telefon bile baş ağrısını tetikliyor o yüzden mümkün olduğunca karanlık ortamda olacağım yarın yazarı en kötü

+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin peynir 1 dilim ekmek 2 bardak çay
+14.00 1 mase sütlaç
+15.00 iki avuç kadar tuzsuz çiğ ayçekirdeği
+ Akşam yemeği 3 biber dolması 1 bardak ayran 1 kase salat 3litre su ictm. Bugün yürüyüş yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…