Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım... Nasıl gidiyor dikkat ediyoruz değilmi.... Birincilik yapalım takıma..... N olur dikkat edelim.... Çok istiyorum..... 5.takım birinci.... Yazmasını... Benim kadar isterseniz olacak
Aynı gidiyoretmeye çalışıyorum ama yetmiyor,yarın ayran detoksu yapmak istiyorum çarşamba için ne detoksu yapsam varmı tavsiyen ağır olmasın

pek sıkmıyorum ben aslında ama stres yapıyorum evet gitmiyo diye,şaşırtma da yapmıştım oysa şimdi detoks deniyim bide bakıyım.ah parkycim olsa şimdi derdi o ekmeklwri yeme yemeeee

Nurumcum ben daha yeni başlıyorum. Yarın sabah tartılacağım ve ölçülerimi alacağım. Sabah bilgi veririm. Ayrıca aletli pilates deneme dersine gideceğim yarın. Belki pilatese de başlarım. Sırt ve bel kaslarım zayıfladı doğumdan sonraki emzirme sürecinde ve bir türlü toparlanamadım. Sanırım bana iyi gelecek...

Arkadaşlar size sormak istediğim bir şey var, eliptik bisiklet kullanan var mı aranızda?
Verimlilik sağlayan bir alet midir, iş görüyor mu?
Varsa, hangi marka önerirsiniz?
Eliptik bisiklet alırken nelere dikkat etmek gerek?

Baslamak basarmanin yarısidır canım hiç mühim degil

Aynı gidiyoretmeye çalışıyorum ama yetmiyor,yarın ayran detoksu yapmak istiyorum çarşamba için ne detoksu yapsam varmı tavsiyen ağır olmasın
bende bir sonraki adet sonrası ayran detoksunu yapacam ...araştırdım...yapabilirim...kilo verimide iyi...içinde bulgur nohut falan koyulan çorba tarzı olanı diyosun değilmi çarşamba ve perşembe yapabilirsin....tabi sende araştır

günaydın kızlar geçtiğimiz cuma eşimin doğum günü olduğu için hafta sonu eşimin ailesi benim ailem ve arkadaşlarıyla bol kutlamalı geçti. Pastalar börekler havada uçuştu kendimi mümkün olduğunca tuttum pasta böreğe çok kaçmadım bu sabah tartıldığımda 69.7 çıktım :)

günaydınlarrr
Merhaba şartları okudum kabul ettim.Bende varım inşallah bu sefer basaricamÇalışıyorum o yuzden mesajlara hemen dönüş yapamayabilirim arkadaşlarım akşam vakit ayiracağim
akşamları mesaj yazarsın tatlım o zaman hoşgeldin aramıza

kızlar bu sefer inşallah olacak bakalım bu hafta birincilik istiyorum ki sizden gitsin bu kilolar
şimdi hedeflerinizi yazayım mı ne dersiniz

en sevdiğim .....@morördek kaptanım yapıyordu bende süper işe yarıyordu

gunaydınlar.
cumartesi biraz kaçırdım hatta baya kaçırdım
sabah;dışarıda kahvaltı yaptım.patates,sucuk,ve maalesefkı ne zamandır yemıyordum ekmek yedım bır dılım.ve diğer peynır çeşitleri.
öğlen;yok
akşam;sebze yemeği,cacık,salata.ve malesefki muhallebi yapmıştım meyveli,fındıklı,burçaklı ondan yedım.
bugunden ıtıbaren kaçamaksız yapcam kesın kararım ve netim.ekmekde olmayacak hiç bir şekilde.
pazar cumartesıye nazaran iyiydi.
sabah;menemen,peynır ,zeytın,salata yedım.kepek ekmeği.
öğlen;yok
akşam;zeytın,çay,kepek ekmeği,bir kase menemen kalmıştı onu yedim.birde fındık yedım bır avuç belkı bıraz kaçmıştır.
ve yıne muhallebı ama onu gündüz yedim.
70 dakıka spor yaptım.ağırlıklı.her akşam spora devam edecem inşallah.
bu sabahki kılom aç karnına 55,5 inşallah almam kesın ve net kararım bundan sonra bırakmak yok.su ıkı gun boyunca tuketmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…