- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.341
Aynı gidiyorGünaydın canım... Nasıl gidiyor dikkat ediyoruz değilmi.... Birincilik yapalım takıma..... N olur dikkat edelim.... Çok istiyorum..... 5.takım birinci.... Yazmasını... Benim kadar isterseniz olacak
pek sıkmıyorum ben aslında ama stres yapıyorum evet gitmiyo diye,şaşırtma da yapmıştım oysa şimdi detoks deniyim bide bakıyım.ah parkycim olsa şimdi derdi o ekmeklwri yeme yemeeeeLeylicim odaklanma, rahatla ve vücudunu serbest bırak. İnan bana pıtır pıtır ineceksinBen de kendimi çok sıkmıştım 1 ay sonrasında bir motivasyonla rahatladığım anda yeniden kilo vermeye başladım. Direnç noktasındaysan ve çok odaklandıysan oluyor böyle şeyler.
Kizlarrr merhabalar napiyonuz nasılsınız nasıl gidiyo bu hafta 1. Lik demiştik vazgeçmedik demileylifer melita09 kardelelen321 balpamuk E elacicegim23
Hmavidag ve yeni katılan arkadaşlarım
Bu arada A Asmii Canım nasılsın neler yapıyorsun hamislik nasıl gidiyo
Baslamak basarmanin yarısidır canım hiç mühim degilNurumcum ben daha yeni başlıyorum. Yarın sabah tartılacağım ve ölçülerimi alacağım. Sabah bilgi veririm. Ayrıca aletli pilates deneme dersine gideceğim yarın. Belki pilatese de başlarım. Sırt ve bel kaslarım zayıfladı doğumdan sonraki emzirme sürecinde ve bir türlü toparlanamadım. Sanırım bana iyi gelecek...
bende bir sonraki adet sonrası ayran detoksunu yapacam ...araştırdım...yapabilirim...kilo verimide iyi...içinde bulgur nohut falan koyulan çorba tarzı olanı diyosun değilmi çarşamba ve perşembe yapabilirsin....tabi sende araştırAynı gidiyoretmeye çalışıyorum ama yetmiyor,yarın ayran detoksu yapmak istiyorum çarşamba için ne detoksu yapsam varmı tavsiyen ağır olmasın
tabiki birincilik istiyoruz.....Kizlarrr merhabalar napiyonuz nasılsınız nasıl gidiyo bu hafta 1. Lik demiştik vazgeçmedik demileylifer melita09 kardelelen321 balpamuk E elacicegim23
azaltmaya çalışıcam inşallahh.Düne nazaran daha iyi galiba ama meyve zaten yeterince var ki oda karbonhidrat buna rağmen patates, kraker olmasada 1 dilim ekmek olsa günde 3 dilim ekmekle başlasan sonra azaltsan nasıl olur
akşamları mesaj yazarsın tatlım o zaman hoşgeldin aramızaMerhaba şartları okudum kabul ettim.Bende varım inşallah bu sefer basaricamÇalışıyorum o yuzden mesajlara hemen dönüş yapamayabilirim arkadaşlarım akşam vakit ayiracağim
Kizlarrr merhabalar napiyonuz nasılsınız nasıl gidiyo bu hafta 1. Lik demiştik vazgeçmedik demileylifer melita09 kardelelen321 balpamuk E elacicegim23
en sevdiğim .....@morördek kaptanım yapıyordu bende süper işe yarıyordugünaydınlarrr
akşamları mesaj yazarsın tatlım o zaman hoşgeldin aramıza
kızlar bu sefer inşallah olacak bakalım bu hafta birincilik istiyorum ki sizden gitsin bu kilolar
şimdi hedeflerinizi yazayım mı ne dersiniz
Evet kaptanım adet olucam bi şişlik var üzerimde yoksa dikkat ediyorum gerçektencuma hedefleri:
N Nurumcan94 86,5
Hmavidag 64,1
Leyl-i-fer 76,7
@ melita09 71,7
kızlar cuma için hedefleriniz nasıl bakın bakalım
sizleri fazla tanımadığım için henüz şimdilik bu şekilde verdim
N Nurumcan94 ptesi bildirimini hiç beğenmedim haberin olsun
bol bol su iç tatlım o zamanEvet kaptanım adet olucam bi şişlik var üzerimde yoksa dikkat ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?