Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet o ama iki gün yapamam ertesi gün feci halsizlik yapıyo

Su içmezsen yağlar dışarı neyle çıkıcak ter ve wc için su içmen lazım önce sağlık tabi

11 günde 3 kilomu demiştin

Geçmiş olsun canım

Gittinmi canım şeker ölçümüne nasıl,
Hadi aramıza gel artık
Bugün nüfus müdürlüğünde işimiz vardı onları hallettik ardından geçtim aile hekimliğine hem kızımın aşısı vardı. Tahlilleri 10 a kadar alıyorlarmış. Biz oraya vardığımızda 10 u geçiyordu saat. Ama doktora göründüm. Check-UP gibi bütün tahlilleri istiyorum dedi yarın sabah aç karna gel kan ver dedi. Yarın öğleden sonra da sonuçlar çıkar artık..
Yarın kısmetse dönüyorum canım. Sabah giyecek kıyafet bulamadım kendime. Kilo verdim diye atmıştım hepsini. Şimdi yeni büyük beden kıyafet almak istemiyorum.

kızlar ilk sayfadaki tablo düzenleme işinden anlayan var mı yeni arkadaşları ekleyeceğim ama beceremedim bi türlü

Ben 15 dk yı 2 kere yapıyodum
faydası oluyomu vücut şekillensin istiyorum
Ben öneririm canım. Kolay hareketlerle aşırı terliyorsun. Ben diyete ilk başladığım zamanlar hergün yaptım. Bazen gecenin 11 inde bile yapardım. Çoğunlukla 45 dk olanı yapardım.
bir faydasını gördün mü.....akşam herkes uyuduktan sonra yaparım ...hangisi ile başlamalıyım....

Hani herkes her gun ne yedigini falan yazacaktı son bi kac gündür bi iki kisi hariç kimse yazmıyor. Böyle mi ilerliyor bu grup işleri? Motivasyon olsun diye gelmiştim ama baska kimse ne yediğini ne yaptığını yazmayinca benim de yazasım/yapasım gelmiyor.

Bu sabah 56.8 geldi kilom.
Dün yediklerim:
Sabah (12.00)
-2 yumurta
-3 kaşık lor peyniri
-1 adet kırmızı kapya biber
Öğle (15.30)
-1 bardak süt
-1 dilim kek
Akşam (23.00)
-ızgara köfte ve sucuk
-2 dilim ekmek
-salata
-tatlı hem de kaymaklı

Dün mezuniyet törenim vardı o yuzden aksam yemeği o kadar geçe kaldı. Sonra da kutlama yapmak icin dışarda tatlı falan da yedik malesef.
~1400 kalori civari oldu bu yediklerim. Normalde 1200u gecmiyordum
2 litre falan da su ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…