- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.361
Ben bu rakamı görmek istiyorum yaaaacuma hedefleri:
N Nurumcan94 86,5
Hmavidag 64,1
Leyl-i-fer 76,7
@ melita09 71,7
kızlar cuma için hedefleriniz nasıl bakın bakalım
sizleri fazla tanımadığım için henüz şimdilik bu şekilde verdim
N Nurumcan94 ptesi bildirimini hiç beğenmedim haberin olsun
Evet o ama iki gün yapamam ertesi gün feci halsizlik yapıyobende bir sonraki adet sonrası ayran detoksunu yapacam ...araştırdım...yapabilirim...kilo verimide iyi...içinde bulgur nohut falan koyulan çorba tarzı olanı diyosun değilmi çarşamba ve perşembe yapabilirsin....tabi sende araştır
Su içmezsen yağlar dışarı neyle çıkıcak ter ve wc için su içmen lazım önce sağlık tabigunaydınlar.
cumartesi biraz kaçırdım hatta baya kaçırdım
sabah;dışarıda kahvaltı yaptım.patates,sucuk,ve maalesefkı ne zamandır yemıyordum ekmek yedım bır dılım.ve diğer peynır çeşitleri.
öğlen;yok
akşam;sebze yemeği,cacık,salata.ve malesefki muhallebi yapmıştım meyveli,fındıklı,burçaklı ondan yedım.
bugunden ıtıbaren kaçamaksız yapcam kesın kararım ve netim.ekmekde olmayacak hiç bir şekilde.
pazar cumartesıye nazaran iyiydi.
sabah;menemen,peynır ,zeytın,salata yedım.kepek ekmeği.
öğlen;yok
akşam;zeytın,çay,kepek ekmeği,bir kase menemen kalmıştı onu yedim.birde fındık yedım bır avuç belkı bıraz kaçmıştır.
ve yıne muhallebı ama onu gündüz yedim.
70 dakıka spor yaptım.ağırlıklı.her akşam spora devam edecem inşallah.
bu sabahki kılom aç karnına 55,5 inşallah almamkesın ve net kararım bundan sonra bırakmak yok.su ıkı gun boyunca tuketmedım.
11 günde 3 kilomu demiştingünaydın kızlar geçtiğimiz cuma eşimin doğum günü olduğu için hafta sonu eşimin ailesi benim ailem ve arkadaşlarıyla bol kutlamalı geçti. Pastalar börekler havada uçuştu kendimi mümkün olduğunca tuttum pasta böreğe çok kaçmadım bu sabah tartıldığımda 69.7 çıktım :)
Ben 15 dk yı 2 kere yapıyodumkızlar lesliyi öneren var mı hangisini yapmalıyız öneriyorsanız
Geçmiş olsun canımCanım ne güzel yazmışsın cezadan kurtulmak içinde derece yapmamız lazım
Ben bugün akşama kadar yatacağım sanırım TV telefon bile baş ağrısını tetikliyor o yüzden mümkün olduğunca karanlık ortamda olacağım yarın yazarı en kötü
Gittinmi canım şeker ölçümüne nasıl,Geçmiş olsun canım
Ben öneririm canım. Kolay hareketlerle aşırı terliyorsun. Ben diyete ilk başladığım zamanlar hergün yaptım. Bazen gecenin 11 inde bile yapardım. Çoğunlukla 45 dk olanı yapardım.kızlar lesliyi öneren var mı hangisini yapmalıyız öneriyorsanız
Bugün nüfus müdürlüğünde işimiz vardı onları hallettik ardından geçtim aile hekimliğine hem kızımın aşısı vardı. Tahlilleri 10 a kadar alıyorlarmış. Biz oraya vardığımızda 10 u geçiyordu saat. Ama doktora göründüm. Check-UP gibi bütün tahlilleri istiyorum dedi yarın sabah aç karna gel kan ver dedi. Yarın öğleden sonra da sonuçlar çıkar artık..Gittinmi canım şeker ölçümüne nasıl,
Hadi aramıza gel artık
su içiyorum zaten günlük 2 lıtre.hafta sonları aksama oluyorSu içmezsen yağlar dışarı neyle çıkıcak ter ve wc için su içmen lazım önce sağlık tabi
Tamamdır kaptanım hepsini yapicam cuma ya eksi gelicem inşallahbol bol su iç tatlım o zaman
ödem giderici çaylar kiraz sapı yeşil çay vs
evet zor olacak sanırım11 günde 3 kilomu demiştin
faydası oluyomu vücut şekillensin istiyorumBen 15 dk yı 2 kere yapıyodum
bir faydasını gördün mü.....akşam herkes uyuduktan sonra yaparım ...hangisi ile başlamalıyım....Ben öneririm canım. Kolay hareketlerle aşırı terliyorsun. Ben diyete ilk başladığım zamanlar hergün yaptım. Bazen gecenin 11 inde bile yapardım. Çoğunlukla 45 dk olanı yapardım.
Ben varımcuma hedefleri:
N Nurumcan94 86,5
Hmavidag 64,1
Leyl-i-fer 77,4 / 76,7
@ melita09 71,7
rreyhann 69,7 / 68,9
hicmakam 55,5 / 55
kızlar hedefleri ekledim
Hmavidag canım bugünki kilon belli mi
unuttuğum varsa eklesin buraya beni etiketleyip yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?