- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.381
Dediklerinize katılıyorum.. Benimde her gün aklıma ilk gelen şeylerden biri buraya ne yediğimi, içtiğimi ve kilomu yazmak :)Hani herkes her gun ne yedigini falan yazacaktı son bi kac gündür bi iki kisi hariç kimse yazmıyor. Böyle mi ilerliyor bu grup işleri? Motivasyon olsun diye gelmiştim ama baska kimse ne yediğini ne yaptığını yazmayinca benim de yazasım/yapasım gelmiyor.
Bu sabah 56.8 geldi kilom.
Dün yediklerim:
Sabah (12.00)
-2 yumurta
-3 kaşık lor peyniri
-1 adet kırmızı kapya biber
Öğle (15.30)
-1 bardak süt
-1 dilim kek
Akşam (23.00)
-ızgara köfte ve sucuk
-2 dilim ekmek
-salata
-tatlı hem de kaymaklı
Dün mezuniyet törenim vardı o yuzden aksam yemeği o kadar geçe kaldı. Sonra da kutlama yapmak icin dışarda tatlı falan da yedik malesef.
~1400 kalori civari oldu bu yediklerim. Normalde 1200u gecmiyordum
2 litre falan da su ictim.
Evet ben de öyle. Ama böyle devam ederse ben de yazmayacağım artıkDediklerinize katılıyorum.. Benimde her gün aklıma ilk gelen şeylerden biri buraya ne yediğimi, içtiğimi ve kilomu yazmak :)
Hurma diyeti nasil gidiyor peki kilo verdiniz mi bu 4 gündekızlar ben dördüncü gün hurma diyeti yapıyorum..şimdilik yediklerim sabit ...ondan yazmıyorum.....sporda yapıyorum...
Tabi ki herkes kendi icin kilo veriyor. Keske başkası benim yerime verebilseÇok haklısınız lakin rehavete kapılmış bizlere siz kapılmayın hevesinizi koruyun zamana yayıldıkça sıkılabiliyor insan bu bi mazeret değil tabiki
Bide özwleştiride yapın sizlerde menülere yorum yapmıyorsunuz,paylaşım kadar yorumda gerekli yoksa kısır döngü oluşuyor.herkes kendi için kilo veriyor herşey kendi menfaatimize
Hiii aksam akşam dondurma mıı?? =)
ilk gün verdim ikinci gün azaldı 3 ve dörtte yok gibi ....galiba vücut kıtlık sinyalleri aldı depolamaya geçti.. yedi gün değilde belirli aralıklarla günlük bile yapılabilir....Hurma diyeti nasil gidiyor peki kilo verdiniz mi bu 4 günde
Heh şöyle kaç gündür karbona boğmuşum kendimi ( yazarken farkediyom yerken değil)hiç uyaran yok dışarıda olduğum zaman öğün kaçırıyorum ve çok acıkıyorum ondan böyle oluyo, bugün detoks yapıyorum düzelticem inşallah , teşekkür ederimHiii aksam akşam dondurma mıı?? =)
Peynirli hamur dediginiz ne ola ki. Siz de benim gibi biraz karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsunuz sanki. Ben de öyleyim.
Bu arada 1 simit 4 dilim ekmeğe eş değer aklınızda bulunsun
Ne akşamı geç yatıyorum diye geç ara öğün bile yapıyorumLeyl-i-fer biliyomusun sen beslenmeni tersine çevirsen kilon gidecek....akşamların biraz sıkıntı ki.....akşamı hiçe saysan dökülür kilolar
İlk günü zor söyliyeyim baştanNe akşamı geç yatıyorum diye geç ara öğün bile yapıyorumsen şu hurmalı günü bi tarif et bakemm uyarmı bana düşüniyim
Canım ocak tan beri gruptayim ve ise başlayana kadar çok dikkat ettim.bu menü işlerine grup motivasyonuna senin gibi sitemimi dile getirdim ama cok değişme olmadi malesef. Hep ayni kisiler cabaladik bi yerlere geldik.Ben kendi adıma konuşayım kusura bakmayın artık her biseye yetişemiyorum vakit buldukça girip yazmaya çalışıyorum. Şimdi daha bi saldık biraz da yaz olunca heralde herkes tatilde orda burda derken buraya çok vakit ayrilmiyo demekkiHani herkes her gun ne yedigini falan yazacaktı son bi kac gündür bi iki kisi hariç kimse yazmıyor. Böyle mi ilerliyor bu grup işleri? Motivasyon olsun diye gelmiştim ama baska kimse ne yediğini ne yaptığını yazmayinca benim de yazasım/yapasım gelmiyor.
Bu sabah 56.8 geldi kilom.
Dün yediklerim:
Sabah (12.00)
-2 yumurta
-3 kaşık lor peyniri
-1 adet kırmızı kapya biber
Öğle (15.30)
-1 bardak süt
-1 dilim kek
Akşam (23.00)
-ızgara köfte ve sucuk
-2 dilim ekmek
-salata
-tatlı hem de kaymaklı
Dün mezuniyet törenim vardı o yuzden aksam yemeği o kadar geçe kaldı. Sonra da kutlama yapmak icin dışarda tatlı falan da yedik malesef.
~1400 kalori civari oldu bu yediklerim. Normalde 1200u gecmiyordum
2 litre falan da su ictim.
malesef kaptanım belki diğer kaptanlar yardımcı olur.kızlar ilk sayfadaki tablo düzenleme işinden anlayan var mı yeni arkadaşları ekleyeceğim ama beceremedim bi türlü
Olur bi deniyim tekrardan malum dizlerkızlar takıma hareket gelsin herkes leslie 1 mile yapsın sabah veya akşam 15 dk sını alır herkesin varmısınız?
kızlar lesliyi öneren var mı hangisini yapmalıyız öneriyorsanız
cuma hedefleri:
N Nurumcan94 86,5
@Hmavidag 64,1
Leyl-i-fer 77,4 / 76,7
@ melita09 71,7
@rreyhann 69,7 / 68,9
@hicmakam 55,5 / 55
kızlar hedefleri ekledim
@Hmavidag canım bugünki kilon belli mi
unuttuğum varsa eklesin buraya beni etiketleyip yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?