Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dediklerinize katılıyorum.. Benimde her gün aklıma ilk gelen şeylerden biri buraya ne yediğimi, içtiğimi ve kilomu yazmak :)

Çok haklısınız lakin rehavete kapılmış bizlere siz kapılmayın hevesinizi koruyun zamana yayıldıkça sıkılabiliyor insan bu bi mazeret değil tabiki
Bide özwleştiride yapın sizlerde menülere yorum yapmıyorsunuz,paylaşım kadar yorumda gerekli yoksa kısır döngü oluşuyor.herkes kendi için kilo veriyor herşey kendi menfaatimize

Tabi ki herkes kendi icin kilo veriyor. Keske başkası benim yerime verebilse bundan sonra menu gorebilirsrm eger ben de yorum yapacağım

Heh şöyle kaç gündür karbona boğmuşum kendimi ( yazarken farkediyom yerken değil)hiç uyaran yok dışarıda olduğum zaman öğün kaçırıyorum ve çok acıkıyorum ondan böyle oluyo, bugün detoks yapıyorum düzelticem inşallah , teşekkür ederim

Leyl-i-fer biliyomusun sen beslenmeni tersine çevirsen kilon gidecek....akşamların biraz sıkıntı ki.....akşamı hiçe saysan dökülür kilolar
Ne akşamı geç yatıyorum diye geç ara öğün bile yapıyorum sen şu hurmalı günü bi tarif et bakemm uyarmı bana düşüniyim

Canım ocak tan beri gruptayim ve ise başlayana kadar çok dikkat ettim.bu menü işlerine grup motivasyonuna senin gibi sitemimi dile getirdim ama cok değişme olmadi malesef. Hep ayni kisiler cabaladik bi yerlere geldik.Ben kendi adıma konuşayım kusura bakmayın artık her biseye yetişemiyorum vakit buldukça girip yazmaya çalışıyorum. Şimdi daha bi saldık biraz da yaz olunca heralde herkes tatilde orda burda derken buraya çok vakit ayrilmiyo demekki

kızlar lesliyi öneren var mı hangisini yapmalıyız öneriyorsanız

Ben çok kısa da olsa 1-2 deneme yapmıştım. Spor konusunda hiç istikrarlı olamadım ama kesinlikle öneriyorum. Hiç öylr hafifmiş gibi gelmesin sana, herkes öyle zannediyor ancak bildiğin ter attırıyor. Leslie 1 mile ile başlamanı tavsiye ederim, sonra ki durumuna göre diğer videoları da deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…