Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğru hayat koşuşturmacası herkesin surekli buraya ayıracak vakti yok demek ki. Bu cok dogal anlayabiliyorum ama ben de bi umut buraya gelmistim iste motivasyon için =/

Ne detoksu yapacaksınız? Benim de kabak detoksu yapasım var aslında çünkü doğru düzgün yapamadım diyet. Her gun birşeyleri fazla kacıryorum. En azından 3 gün bi düzgün beslenirim diye düşünüyorum ama bakalım

Merhabalar
Guncel kilom 87 fakat odemim var regl donemindeyim
-Sabah yarin tam bugday ekmegine ( avuc ici kadar)beyaz penir ve domatesli tost,şekersiz çay
-öglen bir kase mercimek çorbasi bir kase salata
-Akşam bir kase domates çorbası,2 adet etli kabak dolması ve yoğurt
12 bardak su ve ıhlamur(biraz rahatsızimda)
Eklemlerim agridigindan spor yapamadim cok halsizim.Ama sonraki gunlerde ben de baslayacagim.

İyi fikir çarşamba kabak detoksu yapıyım ben, bugün ayran detoksu yaptım, ben günlük anca dayanabiliyorum detoksa,hurmayı da haftaya deneriz artık

toplight cuma hedefleri herkes için mi hesaplanıyor yoksa ilk sıraya girenler için mi ben kendi hedefimi göremedim di geçen hafta başladımda çok bilmiyorum kuralları

Gecmis olsun

Doğru hayat koşuşturmacası herkesin surekli buraya ayıracak vakti yok demek ki. Bu cok dogal anlayabiliyorum ama ben de bi umut buraya gelmistim iste motivasyon için =/
Canım yarışan bi sürü takım ve üye var ben onları gezip menü ve taktik tırtıklıyorummotive taktikleri bulmaya çalış bazı arkadaşlarımız kilo verdikçe kilolu resimlerine bakıp öyle de motive oluyo yol çok ama listede yarışmak ayrı bi motivasyon buda deneme süresi performansına bağlı ha gayret

Burası benim düşündüğüm gibi olmadı ne yalan söyleyim. O yüzden listeye giremesem de önemli değil. Benim aradığım motivasyon burada yok ama yine de elimden geldiğince buraya yazmaya devam edeceğim ne olursa artık

Ben menunuzu gayet guzel buldum. Ara ögün yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Başarılar =)

faydası oluyomu vücut şekillensin istiyorum

bir faydasını gördün mü.....akşam herkes uyuduktan sonra yaparım ...hangisi ile başlamalıyım....
Leslie basit gibi görünüp baya yoran bi spor bence. 3 mili bitirirken baya zorlanıyorum ben. 1 mil de cok az olur bence. 2 mil ile baslayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben de cok sık yapmıyorum ama yaptığımda genelde 2 mil yaparım.

Bencede gayet güzel menü :) tebrik ederim başarılar..
Geçmiş olsun ayrıca

Ben karbonhidrat alımının kilo vermeyi çok yavaşlattığını düşünüyorum niyeyse..
O yüzden pirinç, makarna, ekmek, unlu her şeyi çıkardım hayatımdan.. Tatlı da yemiyorum hiç ne sütlü ne abur cubur ne çikolata..
Bu şekilde de vermezsem eğer bana yazıklar olsun bu kadar fedakarlığa hakediyorum bence

Evet sizin menulerinizi hatırlıyorum baya güzel besleniyosunuz dediginiz gibi hic karbonhidrat olmuyo. Hakediyosunuz valla verirsiniz insallah en kısa zamanda
Ama bunu nasıl yapyosununuz ben hem tatlıyı cok seviyorum hem makarna ekmek vs her türlü karbonhidrati cok seviyorum
Diyetten önce de mi cok yemezdiniz yoksa kendinizi tutuyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…