- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.401
Ayy evet olabilir.. 7 gun sonunda iyi bi kilo vermiş olursunuz inşallahilk gün verdim ikinci gün azaldı 3 ve dörtte yok gibi ....galiba vücut kıtlık sinyalleri aldı depolamaya geçti.. yedi gün değilde belirli aralıklarla günlük bile yapılabilir....
Doğru hayat koşuşturmacası herkesin surekli buraya ayıracak vakti yok demek ki. Bu cok dogal anlayabiliyorum ama ben de bi umut buraya gelmistim iste motivasyon için =/Canım ocak tan beri gruptayim ve ise başlayana kadar çok dikkat ettim.bu menü işlerine grup motivasyonuna senin gibi sitemimi dile getirdim ama cok değişme olmadi malesef. Hep ayni kisiler cabaladik bi yerlere geldik.Ben kendi adıma konuşayım kusura bakmayın artık her biseye yetişemiyorum vakit buldukça girip yazmaya çalışıyorum. Şimdi daha bi saldık biraz da yaz olunca heralde herkes tatilde orda burda derken buraya çok vakit ayrilmiyo demekki
Ne detoksu yapacaksınız? Benim de kabak detoksu yapasım var aslında çünkü doğru düzgün yapamadım diyet. Her gun birşeyleri fazla kacıryorum. En azından 3 gün bi düzgün beslenirim diye düşünüyorum ama bakalımHeh şöyle kaç gündür karbona boğmuşum kendimi ( yazarken farkediyom yerken değil)hiç uyaran yok dışarıda olduğum zaman öğün kaçırıyorum ve çok acıkıyorum ondan böyle oluyo, bugün detoks yapıyorum düzelticem inşallah , teşekkür ederim
HoşbuldumHoşgeldiniz
İyi fikir çarşamba kabak detoksu yapıyım ben, bugün ayran detoksu yaptım, ben günlük anca dayanabiliyorum detoksa,hurmayı da haftaya deneriz artıkNe detoksu yapacaksınız? Benim de kabak detoksu yapasım var aslında çünkü doğru düzgün yapamadım diyet. Her gun birşeyleri fazla kacıryorum. En azından 3 gün bi düzgün beslenirim diye düşünüyorum ama bakalım
Gecmis olsunMerhabalar
Guncel kilom 87 fakat odemim var regl donemindeyim
-Sabah yarin tam bugday ekmegine ( avuc ici kadar)beyaz penir ve domatesli tost,şekersiz çay
-öglen bir kase mercimek çorbasi bir kase salata
-Akşam bir kase domates çorbası,2 adet etli kabak dolması ve yoğurt
12 bardak su ve ıhlamur(biraz rahatsızimda)
Eklemlerim agridigindan spor yapamadim cok halsizim.Ama sonraki gunlerde ben de baslayacagim.
Canım yarışan bi sürü takım ve üye var ben onları gezip menü ve taktik tırtıklıyorumDoğru hayat koşuşturmacası herkesin surekli buraya ayıracak vakti yok demek ki. Bu cok dogal anlayabiliyorum ama ben de bi umut buraya gelmistim iste motivasyon için =/
Spora yeni başladıysan başlangıç için çok iyi. Bende işe yaradı. Ama zamanla artık kolay gelmeye başladıfaydası oluyomu vücut şekillensin istiyorum
bir faydasını gördün mü.....akşam herkes uyuduktan sonra yaparım ...hangisi ile başlamalıyım....
Burası benim düşündüğüm gibi olmadı ne yalan söyleyim. O yüzden listeye giremesem de önemli değil. Benim aradığım motivasyon burada yok ama yine de elimden geldiğince buraya yazmaya devam edeceğim ne olursa artıkCanım yarışan bi sürü takım ve üye var ben onları gezip menü ve taktik tırtıklıyorummotive taktikleri bulmaya çalış bazı arkadaşlarımız kilo verdikçe kilolu resimlerine bakıp öyle de motive oluyo yol çok ama listede yarışmak ayrı bi motivasyon buda deneme süresi performansına bağlı ha gayret
Ben yarın başlıyorum kabak detoksuna yapabilirim umarım kabaklar evde hazırİyi fikir çarşamba kabak detoksu yapıyım ben, bugün ayran detoksu yaptım, ben günlük anca dayanabiliyorum detoksa,hurmayı da haftaya deneriz artık
Ben menunuzu gayet guzel buldum. Ara ögün yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Başarılar =)Merhabalar
-Sabah yarin tam bugday ekmegine ( avuc ici kadar)beyaz penir ve domatesli tost,şekersiz çay
Eklemlerim agridigindan spor yapamadim cok halsizim.Ama sonraki gunlerde ben de baslayacagim.
Leslie basit gibi görünüp baya yoran bi spor bence. 3 mili bitirirken baya zorlanıyorum ben. 1 mil de cok az olur bence. 2 mil ile baslayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben de cok sık yapmıyorum ama yaptığımda genelde 2 mil yaparım.faydası oluyomu vücut şekillensin istiyorum
bir faydasını gördün mü.....akşam herkes uyuduktan sonra yaparım ...hangisi ile başlamalıyım....
Bencede gayet güzel menü :) tebrik ederim başarılar..Merhabalar
Ben karbonhidrat alımının kilo vermeyi çok yavaşlattığını düşünüyorum niyeyse..Hiii aksam akşam dondurma mıı?? =)
Peynirli hamur dediginiz ne ola ki. Siz de benim gibi biraz karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsunuz sanki. Ben de öyleyim.
Bu arada 1 simit 4 dilim ekmeğe eş değer aklınızda bulunsun
Evet sizin menulerinizi hatırlıyorum baya güzel besleniyosunuz dediginiz gibi hic karbonhidrat olmuyo. Hakediyosunuz valla verirsiniz insallah en kısa zamandaBen karbonhidrat alımının kilo vermeyi çok yavaşlattığını düşünüyorum niyeyse..
O yüzden pirinç, makarna, ekmek, unlu her şeyi çıkardım hayatımdan.. Tatlı da yemiyorum hiç ne sütlü ne abur cubur ne çikolata..
Bu şekilde de vermezsem eğer bana yazıklar olsun bu kadar fedakarlığa hakediyorum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?