- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.421
Çok teşekkür ederimm inşallah beraber verelimEvet sizin menulerinizi hatırlıyorum baya güzel besleniyosunuz dediginiz gibi hic karbonhidrat olmuyo. Hakediyosunuz valla verirsiniz insallah en kısa zamanda
Ama bunu nasıl yapyosununuz ben hem tatlıyı cok seviyorum hem makarna ekmek vs her türlü karbonhidrati cok seviyorum
Diyetten önce de mi cok yemezdiniz yoksa kendinizi tutuyo musunuz
Günaydın hoşbuldum canim evet yeniyim bende.Daha yolun basindayiz.Inşallah hedefledigimiz kiloya ulasiriz.Burda birbibirmize destek oluruz diye düsunerek katilmak istedim.Birbirimize gaz verelim
Tesekkur ederim.Bencede gayet güzel menü :) tebrik ederim başarılar..
Geçmiş olsun ayrıca ☺
Teşekkur ederim.Ara öğun yapiyorum normalde fakat dün biraz rahatsizdim.Bisey yemek istemedim zorla yedim ogunlerimide.Ben menunuzu gayet guzel buldum. Ara ögün yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Başarılar =)
Tesekkürler☺Gecmis olsun
Tesekkur ederimBencede gayet güzel menü :) tebrik ederim başarılar..
Geçmiş olsun ayrıca ☺
Yok canım sadece ilk gün güzel veriliyor... İkinci gün çok az... 3 ve 4 te hiç Vermedim neredeyse.... Akşam bıraktım... Hurma dan gına geldi... Hurma diyeti uzun vadede birşey katmıyo. Bence... En fazla üçer günlük ara ara yapılmalı kanımca.... Gerisi zulüm gibi oluyo.... Akşam ağzıma zeytin atıyorum... Allah ım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür... İki gün dinlencem....midem küçülmüçtür. İki gün dikkat etmem lazımAyy evet olabilir.. 7 gun sonunda iyi bi kilo vermiş olursunuz inşallah
Sen de kendimi gördüm resmenDoğru hayat koşuşturmacası herkesin surekli buraya ayıracak vakti yok demek ki. Bu cok dogal anlayabiliyorum ama ben de bi umut buraya gelmistim iste motivasyon için =/
günaydınlar henüz geçmişi okuyamadım ama haftasonu biraz kaçamak oluyor herkeste menü yazma konusunda ama olmaması gerekliHani herkes her gun ne yedigini falan yazacaktı son bi kac gündür bi iki kisi hariç kimse yazmıyor. Böyle mi ilerliyor bu grup işleri? Motivasyon olsun diye gelmiştim ama baska kimse ne yediğini ne yaptığını yazmayinca benim de yazasım/yapasım gelmiyor.
Bu sabah 56.8 geldi kilom.
Dün yediklerim:
Sabah (12.00)
-2 yumurta
-3 kaşık lor peyniri
-1 adet kırmızı kapya biber
Öğle (15.30)
-1 bardak süt
-1 dilim kek
Akşam (23.00)
-ızgara köfte ve sucuk
-2 dilim ekmek
-salata
-tatlı hem de kaymaklı
Dün mezuniyet törenim vardı o yuzden aksam yemeği o kadar geçe kaldı. Sonra da kutlama yapmak icin dışarda tatlı falan da yedik malesef.
~1400 kalori civari oldu bu yediklerim. Normalde 1200u gecmiyordum
2 litre falan da su ictim.
bu ne oluyor tatlım cıss mıHani herkes her gun ne yedigini falan yazacaktı son bi kac gündür bi iki kisi hariç kimse yazmıyor. Böyle mi ilerliyor bu grup işleri? Motivasyon olsun diye gelmiştim ama baska kimse ne yediğini ne yaptığını yazmayinca benim de yazasım/yapasım gelmiyor.
Bu sabah 56.8 geldi kilom.
Dün yediklerim:
Sabah (12.00)
-2 yumurta
-3 kaşık lor peyniri
-1 adet kırmızı kapya biber
Öğle (15.30)
-1 bardak süt
-1 dilim kek
Akşam (23.00)
-ızgara köfte ve sucuk
-2 dilim ekmek
-salata
-tatlı hem de kaymaklı
Dün mezuniyet törenim vardı o yuzden aksam yemeği o kadar geçe kaldı. Sonra da kutlama yapmak icin dışarda tatlı falan da yedik malesef.
~1400 kalori civari oldu bu yediklerim. Normalde 1200u gecmiyordum
2 litre falan da su ictim.
canım menü aynı spor şu kadar içtiğim su şu kadar diye yaz tatlım sendekızlar ben dördüncü gün hurma diyeti yapıyorum..şimdilik yediklerim sabit ...ondan yazmıyorum.....sporda yapıyorum...
tatlım en azından günlük 5 mesaj ve menünü yazmalısınCanım ocak tan beri gruptayim ve ise başlayana kadar çok dikkat ettim.bu menü işlerine grup motivasyonuna senin gibi sitemimi dile getirdim ama cok değişme olmadi malesef. Hep ayni kisiler cabaladik bi yerlere geldik.Ben kendi adıma konuşayım kusura bakmayın artık her biseye yetişemiyorum vakit buldukça girip yazmaya çalışıyorum. Şimdi daha bi saldık biraz da yaz olunca heralde herkes tatilde orda burda derken buraya çok vakit ayrilmiyo demekki
sabah simit akşam kısır hiç diyet menüsü değil canım bol karbonhidrat+Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 simit (krem peynirle) peynir salatalık domates 2 bardak çay şekersiz.
+15.00 1 tabak karpuz
+ Akşam yemeği 1 tabak kısır 2 bardak ayran. Birkaç minik turşu.
+10 bardak su içtim.10 bin adım attım
canım herkes için hesaplanıyor ama dün ptesi kilosunu bildirenleri yazdım bir de listede olan arkadaşlar özellikle bu hedefin üstüne çıkmalı ki cezadan kurtulalım drece yapmamız lazımtoplight cuma hedefleri herkes için mi hesaplanıyor yoksa ilk sıraya girenler için mi ben kendi hedefimi göremedim di geçen hafta başladımda çok bilmiyorum kuralları
tatlım açıkcası eski kaptan doktora tezinden dolayı bana devretti takımı ama benimde şu ara eşim yurtdışında oğlumun lgs tercihleri var babamı yeni kaybettim fazla pc başuında durmadığım için tam düzeni oturtamadık zamanla bu düzen oturacak bunun için hepimiz birbirimize destek olacağızBurası benim düşündüğüm gibi olmadı ne yalan söyleyim. O yüzden listeye giremesem de önemli değil. Benim aradığım motivasyon burada yok ama yine de elimden geldiğince buraya yazmaya devam edeceğim ne olursa artık
ilk zamanlarda ödem gider sonra tamamen yağdan gider doğru yoldasın bence ama eğer karatay tarzı beslenmiyorsan menülerine bir tam buğday olmak kaydıyla 1-2 dilim ekmek ekleyebilirsinBen karbonhidrat alımının kilo vermeyi çok yavaşlattığını düşünüyorum niyeyse..
O yüzden pirinç, makarna, ekmek, unlu her şeyi çıkardım hayatımdan.. Tatlı da yemiyorum hiç ne sütlü ne abur cubur ne çikolata..
Bu şekilde de vermezsem eğer bana yazıklar olsun bu kadar fedakarlığa hakediyorum bence
tatlım geçmiş olsun ama akşamki kabak dolması öğleyin olsa güzel bir menüMerhabalar
Guncel kilom 87 fakat odemim var regl donemindeyim
-Sabah yarin tam bugday ekmegine ( avuc ici kadar)beyaz penir ve domatesli tost,şekersiz çay
-öglen bir kase mercimek çorbasi bir kase salata
-Akşam bir kase domates çorbası,2 adet etli kabak dolması ve yoğurt
12 bardak su ve ıhlamur(biraz rahatsızimda)
Eklemlerim agridigindan spor yapamadim cok halsizim.Ama sonraki gunlerde ben de baslayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?