Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok teşekkür ederimm inşallah beraber verelim
Şöyle anlatayım ben normalde tatlı aşığıyım ciddi anlamda. Hiçbir günüm tatlısız geçmezdi.. İlk başlarda müsli yedim tatlı ihtiyacımı bastırsın diye.. Sonrasında kiraz, kayısı yemeye başladım. En çok da karpuz bence çok başarılı tokluk ve şeker açısından.. Mideyi doldurduğu için lif ve suyla mis gibi az kalorili tatlı şey
Aynı zamanda hamurişine bayılırım normalde. Kek, börek, kurabiye, mozaik pasta neler neler gece gede hem de yeme saati
Meyveye geçiş yaptım.. Dedim ki kendime sen hep zararlı şeylerle besleniyorsun.. İnsanın kendine hayrı olmalı, zararı değil.. Artık evde aileme de yaptırmıyorum aynı besleniyoruz.. :) 12 13 gün olucak işte başlayalı.. Annem, babam da 2 kilo ve biraz daha fazlasını verdiler. Yeşillik, protein, meyve, su.. Hayat mottom oldu adeta İlk hafta aç hissetsen de sonra gerçekten alışıyorsun, mide değişik bir organ sana göre hareket ediyor..

Ayy evet olabilir.. 7 gun sonunda iyi bi kilo vermiş olursunuz inşallah
Yok canım sadece ilk gün güzel veriliyor... İkinci gün çok az... 3 ve 4 te hiç Vermedim neredeyse.... Akşam bıraktım... Hurma dan gına geldi... Hurma diyeti uzun vadede birşey katmıyo. Bence... En fazla üçer günlük ara ara yapılmalı kanımca.... Gerisi zulüm gibi oluyo.... Akşam ağzıma zeytin atıyorum... Allah ım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür... İki gün dinlencem....midem küçülmüçtür. İki gün dikkat etmem lazım

Doğru hayat koşuşturmacası herkesin surekli buraya ayıracak vakti yok demek ki. Bu cok dogal anlayabiliyorum ama ben de bi umut buraya gelmistim iste motivasyon için =/
Sen de kendimi gördüm resmen neyse neyse moral bozmak yok gidicek bu kilolar yüksek motivasyon= sağlıklı beslenme= kilo verme

günaydınlar henüz geçmişi okuyamadım ama haftasonu biraz kaçamak oluyor herkeste menü yazma konusunda ama olmaması gerekli
dün oğullarım şehir dışındaydı biri 14 diğeri 8 yaşında onlar geldi otobüsle ankaraya onları terminalden al büyük oğlumun lgs tercihi için okula git vs derken hiç siteye giremedim haklısın tatlım öncelikle geçmişi bir okuyayım neler olmuş sonra detaylı yazarım

bu ne oluyor tatlım cıss mı

arkadaşlar menüleriniz akşama doğru çoğalıyor neden tam tersi olması gerekmiyo mu...bir piramit gibi düşünün günü....gün sonuna doğru yemeniz çoğalırsa kilonuz çoğalır...gün sonuna doğru azalırsa kilonuz da azalır....doğru orantılı yani ....

tatlım en azından günlük 5 mesaj ve menünü yazmalısın

sabah simit akşam kısır hiç diyet menüsü değil canım bol karbonhidrat

toplight cuma hedefleri herkes için mi hesaplanıyor yoksa ilk sıraya girenler için mi ben kendi hedefimi göremedim di geçen hafta başladımda çok bilmiyorum kuralları
canım herkes için hesaplanıyor ama dün ptesi kilosunu bildirenleri yazdım bir de listede olan arkadaşlar özellikle bu hedefin üstüne çıkmalı ki cezadan kurtulalım drece yapmamız lazım

tatlım açıkcası eski kaptan doktora tezinden dolayı bana devretti takımı ama benimde şu ara eşim yurtdışında oğlumun lgs tercihleri var babamı yeni kaybettim fazla pc başuında durmadığım için tam düzeni oturtamadık zamanla bu düzen oturacak bunun için hepimiz birbirimize destek olacağız

ilk zamanlarda ödem gider sonra tamamen yağdan gider doğru yoldasın bence ama eğer karatay tarzı beslenmiyorsan menülerine bir tam buğday olmak kaydıyla 1-2 dilim ekmek ekleyebilirsin

tatlım geçmiş olsun ama akşamki kabak dolması öğleyin olsa güzel bir menü

kızlar öncelikle geçmişteki mesajları tek tek okudum alelacele de olsa menülere yorum yapmaya çalıştım
şimdi yeni gelen arkadaşlar motivasyonun düşüklüğünden bahsetmiş onun için ne yapabiliriz
öncelikle sizlerden bana yardımcı olabilecek işi müsait olan 1-2 arkadaş istiyorum bir arkadaş kimlerin menü yazıp yazmadığını kontrol edecek bir arkadaşta spor yapanların puanlarını kontrol edecek müsait olan kimler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…