Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım en azından günlük 5 mesaj ve menünü yazmalısın
Haklısın kaptanım dikkat edicem en azından bugünden itibaren inanın çok hastayım yorgunum eşim 1 haftadır şehir dışında oğlusum da yordu biraz beni yani ev evlikten çıktı yani neye yetişeceğimi bilemiyorum su an

Kızlar elmalı detoks yapıyoduk hani,elma yerine ne kullanabilirim başka mesela
Hmavidag
Canim bi bakarım da bitane biberiye li gördüm buda bulayim onu. Bana en çok yarayan zencefil zerdecal limonlu şu gece de zerdecalli limonlu yoğurt bu 2si birlikte çok iyi
Kaptanım ben pazartesi herseyi sifirlayip baslicam dedim ama gelmeyen kalmadı başıma. Çocuğum hasta eşim ağır ishal.
Benim adet dönemi başladı gene dün 66.0. Hertarafif sis ve ağrı içinde sorun bu dönem bu ağrılar bende 1 ay sürüyor sonra sokuluyor. Müsade varsa ben izne ayrılmak istiyorum

kaptanım ben spor listesini tutabilirim......tabi nasıl yapacağımı anlatırsanızz....seve seve

kuzum benim eşim yurtdışında biri ergen 2 oğlan ve iş hayatı br de bahçe var benden ilgi bekleyen haa bir de kedim oldu herşey tammış gibi ben yetişmeye çalışıyorum sadece hayatı biraz düzene sokmak lzaım

İşte liste gelsin menüler.... Hatta puanlama yapalım menülere... Her menü bildirimi 14.28 puan... Yedi gün yapana 100 puan

Eklentiler

• IMG_20190702_105400.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 24
Anladım. Demek ki isteyince oluyormuş. Valla canı gönülden tebrik ediyorum bu azminiz için. Pastasiz boreksiz ekmeksiz tatlisiz bi hayat o kadar imkansız geliyo ki bana. Ama daha cok gayret etmem lazım zira dun akşam dondurma yedim
Bi de benim ailem de biraz beni engelliyor onlar da sağlıklı beslenseler benim icin daha rahat olur. Evde hamurisleri kızartmalar tatlılar havada ucusuyo

Anladım. Sadece yoğurt ve hurma mı yiyodunuz. Oyleyse zaten 7 gun boyle beslenmek biraz sağlıksız gibi. Normal az az yemeye devam edin o zaman insallah verecegiz bu kilolari birlikte

İşte liste gelsin menüler.... Hatta puanlama yapalım menülere... Her menü bildirimi 14.28 puan... Yedi gün yapana 100 puan
canım 14,28 küsüratlı bir puanlama her gün düzenli menü yazan ve menüsünde cıss olmayanın 20 tam puan olsun cıss ın durumuna göre menü puanı düşsün ne dersiniz?

kızlar sizlerden ricam that sugar diye bir belgesel var onu seyretmeniz sağlıklı beslenme açısından çok önemli paketli gıdalardan uzak durmak için neler yapmalıyız
bu belgeseli seyredenlerle bu konuyu tartışmaya ne dersiniz

Tamam kaptanım =) anlıyorum herkesin zaman zaman yoğun zamanları olabiliyor. Başınız sagolsun. Oglunuz da istediği okula girer insallah. Ben devam ediyorum menülerimi yazmaya

Ben seyrettim onu. Paketli gıdaları cogunlukla azalttım. Etiketleri okumaya başladım. Ama evde yapilan pasta borek tatlilara hic bi etkisi olmadi ben de yine yiyorum yine yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…