- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.441
Haklısın kaptanım dikkat edicem en azından bugünden itibaren inanın çok hastayım yorgunum eşim 1 haftadır şehir dışında oğlusum da yordu biraz beni yani ev evlikten çıktı yani neye yetişeceğimi bilemiyorum su antatlım en azından günlük 5 mesaj ve menünü yazmalısın
Canim bi bakarım da bitane biberiye li gördüm buda bulayim onu. Bana en çok yarayan zencefil zerdecal limonlu şu gece de zerdecalli limonlu yoğurt bu 2si birlikte çok iyi
Kaptanım ben pazartesi herseyi sifirlayip baslicam dedim ama gelmeyen kalmadı başıma. Çocuğum hasta eşim ağır ishal.cuma hedefleri:
N Nurumcan94 86,5
Hmavidag 64,1
Leyl-i-fer 77,4 / 76,7
@ melita09 71,7
rreyhann 69,7 / 68,9
hicmakam 55,5 / 55
kızlar hedefleri ekledim
Hmavidag canım bugünki kilon belli mi
unuttuğum varsa eklesin buraya beni etiketleyip yazayım
kuzum benim eşim yurtdışında biri ergen 2 oğlan ve iş hayatı br de bahçe var benden ilgi bekleyen haa bir de kedim olduHaklısın kaptanım dikkat edicem en azından bugünden itibaren inanın çok hastayım yorgunum eşim 1 haftadır şehir dışında oğlusum da yordu biraz beni yani ev evlikten çıktı yani neye yetişeceğimi bilemiyorum su an
canım o zaman takımdaki herkes günlük ne kadar spor yaptığını yazıp seni etiketlesinlerkaptanım ben spor listesini tutabilirim......tabi nasıl yapacağımı anlatırsanızz....seve seve
canımsın valla bu şekilde toparlanırızyada menü kontrolu olsun. benimki en iyisi liste tutarım haftalık
menü kontrolü bende o zamancuma günleri herkes kilosunu yazarken haftalık kaç mesaj yazdığını da yazsın
Anladım. Demek ki isteyince oluyormuş. Valla canı gönülden tebrik ediyorum bu azminiz için. Pastasiz boreksiz ekmeksiz tatlisiz bi hayat o kadar imkansız geliyo ki bana. Ama daha cok gayret etmem lazım zira dun akşam dondurma yedimÇok teşekkür ederimm inşallah beraber verelim ☺
Şöyle anlatayım ben normalde tatlı aşığıyım ciddi anlamda. Hiçbir günüm tatlısız geçmezdi.. İlk başlarda müsli yedim tatlı ihtiyacımı bastırsın diye.. Sonrasında kiraz, kayısı yemeye başladım. En çok da karpuz bence çok başarılı tokluk ve şeker açısından.. Mideyi doldurduğu için lif ve suyla mis gibi az kalorili tatlı şey
Aynı zamanda hamurişine bayılırım normalde. Kek, börek, kurabiye, mozaik pasta neler neler gece gede hem de yeme saati
Meyveye geçiş yaptım.. Dedim ki kendime sen hep zararlı şeylerle besleniyorsun.. İnsanın kendine hayrı olmalı, zararı değil..Artık evde aileme de yaptırmıyorum aynı besleniyoruz.. :) 12 13 gün olucak işte başlayalı.. Annem, babam da 2 kilo ve biraz daha fazlasını verdiler. Yeşillik, protein, meyve, su.. Hayat mottom oldu adeta İlk hafta aç hissetsen de sonra gerçekten alışıyorsun, mide değişik bir organ sana göre hareket ediyor..
Anladım. Sadece yoğurt ve hurma mı yiyodunuz. Oyleyse zaten 7 gun boyle beslenmek biraz sağlıksız gibi. Normal az az yemeye devam edin o zaman insallah verecegiz bu kilolari birlikteYok canım sadece ilk gün güzel veriliyor... İkinci gün çok az... 3 ve 4 te hiç Vermedim neredeyse.... Akşam bıraktım... Hurma dan gına geldi... Hurma diyeti uzun vadede birşey katmıyo. Bence... En fazla üçer günlük ara ara yapılmalı kanımca.... Gerisi zulüm gibi oluyo.... Akşam ağzıma zeytin atıyorum... Allah ım nasıl bir mutluluk nasıl bir şükür... İki gün dinlencem....midem küçülmüçtür. İki gün dikkat etmem lazım
canım 14,28 küsüratlı bir puanlama her gün düzenli menü yazan ve menüsünde cıss olmayanın 20 tam puan olsun cıss ın durumuna göre menü puanı düşsün ne dersiniz?İşte liste gelsin menüler.... Hatta puanlama yapalım menülere... Her menü bildirimi 14.28 puan... Yedi gün yapana 100 puan
Tamam kaptanım =) anlıyorum herkesin zaman zaman yoğun zamanları olabiliyor. Başınız sagolsun. Oglunuz da istediği okula girer insallah. Ben devam ediyorum menülerimi yazmayatatlım açıkcası eski kaptan doktora tezinden dolayı bana devretti takımı ama benimde şu ara eşim yurtdışında oğlumun lgs tercihleri var babamı yeni kaybettim fazla pc başuında durmadığım için tam düzeni oturtamadık zamanla bu düzen oturacak bunun için hepimiz birbirimize destek olacağız
Ben seyrettim onu. Paketli gıdaları cogunlukla azalttım. Etiketleri okumaya başladım. Ama evde yapilan pasta borek tatlilara hic bi etkisi olmadi ben de yine yiyorum yine yiyorumkızlar sizlerden ricam that sugar diye bir belgesel var onu seyretmeniz sağlıklı beslenme açısından çok önemli paketli gıdalardan uzak durmak için neler yapmalıyız
bu belgeseli seyredenlerle bu konuyu tartışmaya ne dersiniz
tatlım eğer senin fazla zamanın varsa spor günlüğünü de sen tutabilirsinTamam kaptanım =) anlıyorum herkesin zaman zaman yoğun zamanları olabiliyor. Başınız sagolsun. Oglunuz da istediği okula girer insallah. Ben devam ediyorum menülerimi yazmaya
diyette olmaması gereken mesela kaymaklı ekmek kadayıfı olur ne bileyim börek olur ama abartılı bir şekilde diyette olmaması gerekler diğerlerinin canı çekmesin diye cıss diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?