- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.461
evde yapılanlar kısmen daha sağlıklı mesela pasta börekte beyaz un yerine tam buğday yada karakışçık siyez unu vs şeker yerine pekmez bal ama miktarı azaltılarak konulabilir hatta unsuz yağsız kuru meyvelerle yapılan kurabiyeler gayet sağlıklı bir araöğün olabilirBen seyrettim onu. Paketli gıdaları cogunlukla azalttım. Etiketleri okumaya başladım. Ama evde yapilan pasta borek tatlilara hic bi etkisi olmadi ben de yine yiyorum yine yiyorum
Düzenli olarak yapabilir miyim emin degilim kaptanım nasıl yapılıyor ne yapmam lazımtatlım eğer senin fazla zamanın varsa spor günlüğünü de sen tutabilirsin
Aa anladımdiyette olmaması gereken mesela kaymaklı ekmek kadayıfı olur ne bileyim börek olur ama abartılı bir şekilde diyette olmaması gerekler diğerlerinin canı çekmesin diye cıss diyoruz
direk senin menüne yorum yapayımSabah
Lor peynirli 2 yumurtadan omlet
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı reçel
Öğle
1 ceviz
1 dilim kek
Akşam
1 tabak Tavuk sote
1 kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim ekmek
Gece
1 algida oreo dondurma =(
aaa ben onu tamamen unuttum şeymacım dün çocuklar gelince benim şaftım kaydıGünaydınlar
Kaptanım ben sana sormadan performansı hazırladım ama sakıncası yoktur umarım. Elimden gelen destegi vermeye calısıyorum
Evet evet biliyorum ekmegi de cok yedim dün. Kek dedigim şey görece daha sağlıklı bi kek ama. Nohuttan yapılıyor içinde yarım bardak kadar şeker var ama geri kalanı nohut yulaf unu yumurta süt ve kakao.direk senin menüne yorum yapayım
sabah reçel yerine zeytin yada kuru kayısı olabilirdi taze kayısı da olur tam zamanı reçeli mümkün olduğunca hayatından çıkar bal pekmez daha sağlıklı
öğleyin kek o olmamış
hele akşamki oreolu dondurma
şimdi menünde 1 gün içinde hem reçel hem kek hem dondurma var bu kesinlikle diyet menüsü değil tatlım oreolu dondurma yerine sade dondurmayı terih edeceksin ama eğer kek yediysen o gün yemeyeceksin şimdi bu kadar cısslı menüde spor ne var onu yaz bakalım
en az 15 lekika leslie 1 mile yapmalısın
100/7 =14,28 i buldum ondan dedim yedi gün üzerinden hesapladım...ben hesabı yaparım...canım 14,28 küsüratlı bir puanlama her gün düzenli menü yazan ve menüsünde cıss olmayanın 20 tam puan olsun cıss ın durumuna göre menü puanı düşsün ne dersiniz?
Olsun kaptanım her zaman destege hazırım biliyorsun kiaaa ben onu tamamen unuttum şeymacım dün çocuklar gelince benim şaftım kaydı
Tesekkurler canim.tatlım geçmiş olsun ama akşamki kabak dolması öğleyin olsa güzel bir menü
Canım vitaminsiz kalma özellikle b vitamini kullan hem uykunu hem enerjini destekliycek bi danış diyetisyenineHaklısın kaptanım dikkat edicem en azından bugünden itibaren inanın çok hastayım yorgunum eşim 1 haftadır şehir dışında oğlusum da yordu biraz beni yani ev evlikten çıktı yani neye yetişeceğimi bilemiyorum su an
işte zencefili uzun süre kullanamıyorum ama bikaç gün onuda yapıyım sağol canımCanim bi bakarım da bitane biberiye li gördüm buda bulayim onu. Bana en çok yarayan zencefil zerdecal limonlu şu gece de zerdecalli limonlu yoğurt bu 2si birlikte çok iyi
Kaptanım ben pazartesi herseyi sifirlayip baslicam dedim ama gelmeyen kalmadı başıma. Çocuğum hasta eşim ağır ishal.
Benim adet dönemi başladı gene dün 66.0. Hertarafif sis ve ağrı içinde sorun bu dönem bu ağrılar bende 1 ay sürüyor sonra sokuluyor. Müsade varsa ben izne ayrılmak istiyorum
Reçel yerine pekmez,kek yerine meyve yoğurt yiyebilir ekmekleri 1 er axaltabilirsinSabah
Lor peynirli 2 yumurtadan omlet
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı reçel
Öğle
1 ceviz
1 dilim kek
Akşam
1 tabak Tavuk sote
1 kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim ekmek
Gece
1 algida oreo dondurma =(
canım o kekin tarifini bir ara yazsana ara öğün olarak 1 dilim olabilir sağlıklı bir kekmişEvet evet biliyorum ekmegi de cok yedim dün. Kek dedigim şey görece daha sağlıklı bi kek ama. Nohuttan yapılıyor içinde yarım bardak kadar şeker var ama geri kalanı nohut yulaf unu yumurta süt ve kakao.
Ama yine de olmadı tabi dondurmalar receller. Bugün daha dikkatli olcam. Dun spor yapamadm butun gün dsardaydm
kuzum sabah yumurtanın yanına zeytin ve peynir eklesen ne güzel olurGünaydın kızlar işteyim anca zaman bulabldim
Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim uno tam buğdaylı tava ekmeği
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 2 kepçe sebze çorbası, 1 adet fırın baget ve 5 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı
Ara: 1 ince dilim algida kesme maraş dondurma sade
Akşam yarım tavuklu gül böreği
Spor oalrak leslie 2 mil ve ebru şallı ile pilatesin 3.bölümünü yaptım
bu hfta dereceye gireceğiz inşallahtoplight
ne güzel söylemişsin tatlım inşallah bu hafta notayı sildireceğizHmavidag canım senden bişey rica edebilirmiyim. melita09 ve ben detoks yapıyoruz notayı sildirmek için sende o 66 yı en azından sabite düşürmek için bi detoks ve yürüyüş yaparsan çok iyi olur.eminim N Nurumcan94 da ödemini atmak için bişeyler yapıcaktır.liütfen bu hafta artı gelmesin hiçbirimiz zaten kaç kişiyiz.tamammı kızlar.
Benide arada dürtün bak ayran detoksuyla verdiğimi geri almıyım 2 günde herkese söylüyorummm.sizi seviyorum
inşallahne güzel söylemişsin tatlım inşallah bu hafta notayı sildireceğiz
kuzum öyle deme inşallah bak kızlar da hevesli silinecek bu cezalarOlsun kaptanım her zaman destege hazırım biliyorsun ki
Zaten cezamızı sildiremezsek ben hazırlarım 4 hafta sonuc listelerini. Ben sorumluyum bu cezadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?