Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
Lor peynirli 2 yumurtadan omlet
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı reçel
Öğle
1 ceviz
1 dilim kek
Akşam
1 tabak Tavuk sote
1 kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim ekmek
Gece
1 algida oreo dondurma =(

Ben seyrettim onu. Paketli gıdaları cogunlukla azalttım. Etiketleri okumaya başladım. Ama evde yapilan pasta borek tatlilara hic bi etkisi olmadi ben de yine yiyorum yine yiyorum
evde yapılanlar kısmen daha sağlıklı mesela pasta börekte beyaz un yerine tam buğday yada karakışçık siyez unu vs şeker yerine pekmez bal ama miktarı azaltılarak konulabilir hatta unsuz yağsız kuru meyvelerle yapılan kurabiyeler gayet sağlıklı bir araöğün olabilir

tatlım eğer senin fazla zamanın varsa spor günlüğünü de sen tutabilirsin
Düzenli olarak yapabilir miyim emin degilim kaptanım nasıl yapılıyor ne yapmam lazım
diyette olmaması gereken mesela kaymaklı ekmek kadayıfı olur ne bileyim börek olur ama abartılı bir şekilde diyette olmaması gerekler diğerlerinin canı çekmesin diye cıss diyoruz
Aa anladım

Sabah
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı reçel
Öğle
1 ceviz
1 dilim kek
Akşam
1 tabak Tavuk sote
1 kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim ekmek
Gece
direk senin menüne yorum yapayım
sabah reçel yerine zeytin yada kuru kayısı olabilirdi taze kayısı da olur tam zamanı reçeli mümkün olduğunca hayatından çıkar bal pekmez daha sağlıklı
öğleyin kek o olmamış
hele akşamki oreolu dondurma
şimdi menünde 1 gün içinde hem reçel hem kek hem dondurma var bu kesinlikle diyet menüsü değil tatlım oreolu dondurma yerine sade dondurmayı terih edeceksin ama eğer kek yediysen o gün yemeyeceksin şimdi bu kadar cısslı menüde spor ne var onu yaz bakalım
en az 15 lekika leslie 1 mile yapmalısın

arkadaşlar aşağıdaki linke tıklarsanız ne kadar kötü olduğumuzu görürsünüz o yüzden sizden ricam listedeki arkadaşlar bu hafta derece yapmanız

Evet evet biliyorum ekmegi de cok yedim dün. Kek dedigim şey görece daha sağlıklı bi kek ama. Nohuttan yapılıyor içinde yarım bardak kadar şeker var ama geri kalanı nohut yulaf unu yumurta süt ve kakao.
Ama yine de olmadı tabi dondurmalar receller. Bugün daha dikkatli olcam. Dun spor yapamadm butun gün dsardaydm

canım 14,28 küsüratlı bir puanlama her gün düzenli menü yazan ve menüsünde cıss olmayanın 20 tam puan olsun cıss ın durumuna göre menü puanı düşsün ne dersiniz?
100/7 =14,28 i buldum ondan dedim yedi gün üzerinden hesapladım...ben hesabı yaparım...

Günaydın kızlar işteyim anca zaman bulabldim

Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim uno tam buğdaylı tava ekmeği
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 2 kepçe sebze çorbası, 1 adet fırın baget ve 5 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı
Ara: 1 ince dilim algida kesme maraş dondurma sade
Akşam yarım tavuklu gül böreği

Spor oalrak leslie 2 mil ve ebru şallı ile pilatesin 3.bölümünü yaptım

bu hfta dereceye gireceğiz inşallah toplight

Canım vitaminsiz kalma özellikle b vitamini kullan hem uykunu hem enerjini destekliycek bi danış diyetisyenine
işte zencefili uzun süre kullanamıyorum ama bikaç gün onuda yapıyım sağol canım
Sabah
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı reçel
Öğle
1 ceviz
1 dilim kek
Akşam
1 tabak Tavuk sote
1 kase yoğurtlu semizotu
1.5 dilim ekmek
Gece
Reçel yerine pekmez,kek yerine meyve yoğurt yiyebilir ekmekleri 1 er axaltabilirsin

Hmavidag canım senden bişey rica edebilirmiyim. melita09 ve ben detoks yapıyoruz notayı sildirmek için sende o 66 yı en azından sabite düşürmek için bi detoks ve yürüyüş yaparsan çok iyi olur.eminim N Nurumcan94 da ödemini atmak için bişeyler yapıcaktır.liütfen bu hafta artı gelmesin hiçbirimiz zaten kaç kişiyiz.tamammı kızlar.
Benide arada dürtün bak ayran detoksuyla verdiğimi geri almıyım 2 günde herkese söylüyorummm.sizi seviyorum

canım o kekin tarifini bir ara yazsana ara öğün olarak 1 dilim olabilir sağlıklı bir kekmiş

kuzum sabah yumurtanın yanına zeytin ve peynir eklesen ne güzel olur
akşam yarım tavuklu gül böreği yerine koca bir salata da yapsaydın yanına daha doyurucu olurdu süt yoğurt ayran türevi yok hiç menünde eklemeye çalış
spor da gayet güzel

ne güzel söylemişsin tatlım inşallah bu hafta notayı sildireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…