- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.481
ebru şallı ile pilates in 3. bölümü kaç dakika tatlım spor puanını hesaplayacağımGünaydın kızlar işteyim anca zaman bulabldim
Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim uno tam buğdaylı tava ekmeği
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 2 kepçe sebze çorbası, 1 adet fırın baget ve 5 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı
Ara: 1 ince dilim algida kesme maraş dondurma sade
Akşam yarım tavuklu gül böreği
Spor oalrak leslie 2 mil ve ebru şallı ile pilatesin 3.bölümünü yaptım
bu hfta dereceye gireceğiz inşallahtoplight
o 2,5 kg bu hafta değil dimikızlar ben 2,5 kiloda bir kendimi ödüllendiriyorum
bu arada spor ne yapıyorsun melitacımkızlar ben 2,5 kiloda bir kendimi ödüllendiriyorum
ebru şallı ile pilates in 3. bölümü kaç dakika tatlım spor puanını hesaplayacağım
45 puan leslie den
44 dakika canım :) menüme yazmayı unutmuşum öğlen cacık yediydimdi :) aslında akşamları hiç yememeyi planlıyorumda gözüm karardı dün akşam ondan ağzıma atıverdim :) ama yavaş yvaşa oturtucam canım işi bırakınca daha düzenli olcam inşallah şuan çalışırken yemek işleri çok sıkıntı oluyor akşam eve geç geliyorum falan ne bulrusak onu yiyoruz :S
helal sana tatlım 45 dk leslie 88 dk pilates toplam spor puanın 133
yok tatlım ilk sayfada spor puanları var pilates in 1 dakikası 2 puan o yüzden 44 x 2 =88 puanşeyyy :/ sanırım yanlış yazdın canım 44dk sürmüştü ebru şallının videosu 88dk yazmışsın :/
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinilk zamanlarda ödem gider sonra tamamen yağdan gider doğru yoldasın bence ama eğer karatay tarzı beslenmiyorsan menülerine bir tam buğday olmak kaydıyla 1-2 dilim ekmek ekleyebilirsin
Çok teşekkür ederimAnladım. Demek ki isteyince oluyormuş. Valla canı gönülden tebrik ediyorum bu azminiz için. Pastasiz boreksiz ekmeksiz tatlisiz bi hayat o kadar imkansız geliyo ki bana. Ama daha cok gayret etmem lazım zira dun akşam dondurma yedim
Bi de benim ailem de biraz beni engelliyor onlar da sağlıklı beslenseler benim icin daha rahat olur. Evde hamurisleri kızartmalar tatlılar havada ucusuyo
öyle çok spor yapacak bir vaktim olmuyo...8 5 çalışıyorum...akşam evde 3 yaşında ve 10 yaşında bebişlerim var.....yemek ev çamaşır....telefonuma bir uygulama indirdim....squat yapıyorum biraz da mekik bazenbu arada spor ne yapıyorsun melitacım
benim azalma sayıma göre .... keşke çok versem..şimdi korkummm.hurmayı bıraktım ...alırmıyım diyeo 2,5 kg bu hafta değil dimi
Biz bi kere daha böyle aşka gelip birinci olmuştukkkkhadi yeni arkadaşlar verin güzel kilolarınızı....haftaya listeye eklenirsiniz...tozzu dumana katarız........artık cezalar sporlar cısslar listeler...hoppaaaaa...hadi arkadaşlar....olacak
Sendwn kopya çekmek lazımAn itibariyle kilom 68.5
Kilo verme oranım 0.72
Kahvaltı;
Yulaflı omlet, salata, şekersiz çay, 1 ceviz
Öğle;
Karpuz
Akşam;
Evde yapılmış patlıcan kebabı
Bol bol su içmeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?