Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebru şallı ile pilates in 3. bölümü kaç dakika tatlım spor puanını hesaplayacağım
45 puan leslie den

ebru şallı ile pilates in 3. bölümü kaç dakika tatlım spor puanını hesaplayacağım
45 puan leslie den

44 dakika canım :) menüme yazmayı unutmuşum öğlen cacık yediydimdi :) aslında akşamları hiç yememeyi planlıyorumda gözüm karardı dün akşam ondan ağzıma atıverdim :) ama yavaş yvaşa oturtucam canım işi bırakınca daha düzenli olcam inşallah şuan çalışırken yemek işleri çok sıkıntı oluyor akşam eve geç geliyorum falan ne bulrusak onu yiyoruz :S

helal sana tatlım 45 dk leslie 88 dk pilates toplam spor puanın 133

arkadaşlar görüldüğü üzere rreyhann çok güzel bir menü ve sporla karşımıza geldi
günlük spor puanını minimum 50 puan civarında olması gerekir herkes ona göre spor puanını hesaplasın

ilk zamanlarda ödem gider sonra tamamen yağdan gider doğru yoldasın bence ama eğer karatay tarzı beslenmiyorsan menülerine bir tam buğday olmak kaydıyla 1-2 dilim ekmek ekleyebilirsin
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Protein alıyorum karatay diyeti bol protein içeriyordu hatırladığım kadarıyla..
Karbonhidrattan da soğudum sanırım artık cidden. Alıştım bu düzene. Dün dondurma yedim mesela ama o kadar tatlı geldi ki zehir gibi yiyemedim..
Alıştım sanırım cidden.. Çok sağolun

Çok teşekkür ederim
Aslında başta zor geliyor ciddi anlamda ama bir süre sonra alışılıyor. Ben 1 hafta 10 gün kilo vermedim, aldım aksine.. Bırakmadım ama vücut direniyordur dedim ki öyle de olmuş şimdi maşallah gidiyor kilolar yavaş yavaş.. Yoksa yemeği gerçekten seven ve çok yiyen bir insanım.. Sırf sıkıntıdan bile yediğim oluyordu. Şimdi düşünüyorum aşırı mantıksızmış.. Ailemin de bana dahil olması çok büyük etken gerçekten. Çünkü evde zararlı hiçbir şey pişmiyor artık. Ailem de kilolu çünkü bir devrim yapmamız gerekiyordu başarıcaz inşallah siz de kesin başarırsınız ben gönülden inanıyorum yazdıklarınıza bakarak..

Kaptanım benim dizlerim ağrıyo ya spor yapamıyorum şu sıralar.dün temizlik yaptım bi 5 dk da leslie vari hareketler yapıp deniyim dedim sızlıyo şu an,ne güzel yürüyodum ben uzun uzun
Buna şükür tabi.

bu arada spor ne yapıyorsun melitacım
öyle çok spor yapacak bir vaktim olmuyo...8 5 çalışıyorum...akşam evde 3 yaşında ve 10 yaşında bebişlerim var.....yemek ev çamaşır....telefonuma bir uygulama indirdim....squat yapıyorum biraz da mekik bazen

hadi yeni arkadaşlar verin güzel kilolarınızı....haftaya listeye eklenirsiniz...tozzu dumana katarız........artık cezalar sporlar cısslar listeler...hoppaaaaa...hadi arkadaşlar....olacak
Biz bi kere daha böyle aşka gelip birinci olmuştukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…