Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sendwn kopya çekmek lazım
Ahahaha
Kesinlikle yardımcı olabileceğim bir şey varsa hazırım ben
Karbonhidrat hiç yok yediklerimde.. Yani her gıdada var karbonhidrat ama bilhassa almıyorum.. Protein, karpuz, ceviz, su..
Bunları deneyince nasıl kilo veriliyor hem de..
Ben kilo veremiyordum. Az yemek de kilo verdirmiyor. İki öğün yiyip meyve yemediğimde ya da ceviz vs. yemediğimde hiç kilo veremedim.. Mideyi çok boş bırakmadan kalorisiz şeyler yemek çok işe yarıyor

Aslında su anda yediklerim benim azaltmış halim. Benzetme hos olmayacak ama okuz gibi yiyordum ben baslayali 5 gun oldu sanırım 400 gram gitmiş. Gun geçtikçe azaltmaya çalışıyorum yediklerimi. Yavas da olsa zayiflayacagim bu yaz kararlıyım. Insallah bir gun sizin kadar iyi beslenebilirim.
An itibariyle kilom 68.5
Kilo verme oranım 0.72
Kahvaltı;
Yulaflı omlet, salata, şekersiz çay, 1 ceviz
Öğle;
Karpuz
Akşam;
Evde yapılmış patlıcan kebabı

Bol bol su içmeye devam..
Yine cok güzel bir menü. Cok da guzel kilo vermissiniz tebrikler =)

Çok teşekkür ederiim
Azaltmaya başladıysanız zaten devamı gelir kesinlikle. Önemli olan bence az yemek de değil gerçekten. Kalorisiz ama aç kalmayacak şekilde beslenmek.. Başarıcaksınız ben inanıyorum. Hiç zor değil sadece istikrar, sabır ve tartıda oynama görmediği zaman pes etmemek.. Kiraz sapı çayı da çok iyi bu arada yeşilçay gibi.. Çalışıyorsanız wc sorunu oluşturabilir ama bilginiz olsun

canım o kekin tarifini bir ara yazsana ara öğün olarak 1 dilim olabilir sağlıklı bir kekmiş
Nohutlu brownie diye aratırsanız bir suru tarif çıkıyor. Ben birazcık degistirerek yaptım ve tarifim şöyle:
2 su bardağı haşlanmış nohut
2 yumurta
3/4 su bardağı kadar yulaf unu(yulaflari rondodan çektim)
3/4 su bardagı şeker (yerine yarım bardak bal da olabilir bende yoktu)
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Nohutlari pure haline getirip butun malzemleri karıştırıp pisiriyoruz. Kek gibi kabarık degil de brownie gibi daha sıkışık bi kek oluyor.

Yorumlarda herkes cok beğenmiş icinde nohut olduğu hiç belli degil falan yazmışlar ama ben nohut tadını hissedebiliyorum malesef. Kardesime hic söylemeden yedirdim o da nohut mu var bunun içinde dedi. Benim blendrm nohutları tam olarak pure haline getiremedi icinde cok ufak nohut parçaları kalmıştı belki ondandır. Yine de ben yiyebiliyorum. Kalanını buzluga attım. Bazen çıkarıp kahvemin yanında bir dilim yiyorum. Tatlı ve cikolata istegimi baya kesiyor. Ama mideniz güçlü degilse nohut tadi midenizi bulandırabilir ben soyleyim de.
Zaten o nohut tadi olmasa kıvamı falan cok guzel oldu tam brownie gibi =/

Maşallah ne güzel spor yapmışsınız. Akşam da börek olmasa 10 numara olacakmış ama yarım dilimden bir sey olmaz bence olacak o kadar

Maşallah ne güzel spor yapmışsınız. Akşam da börek olmasa 10 numara olacakmış ama yarım dilimden bir sey olmaz bence olacak o kadar

Aslında spor yapmayı seviyorum bu ikiliyi genelde yapmaya çalışıyorum ama evlendikten sonra düzenimi kuramadım diyebilirim. Bekarken ne güzel sporlar yapıyordum

Böreği de çok severim ya vazgeçmek benim için çok zor oluyor akşam yemeği yemicektim ben gözlerim kararınca atıverdim ağzıma bişi hazırlamakla uğraşmak istemedim :)

toplight dünkü bu menümde kızgın ifaden var hangisi yanlış acaba simit mi olmamış?

Benim günlük yediklerime çok yakın
Bence çok başarılı..

kahvaltıyı geç mi yapıyorun genelde 2 öğün oluyor senin

Çok saol canım yaa eksik olma perşembe kontrol var bakalım söylerim meyveler var zaten diyetimde de çalışırken bazen yiyemiyorum

Bu da küçük bir hatırlatma kendimize.. Ağır yaşamlardan örnek olduğu için abartı biraz ama
Ne kadar zayıfladığımızdan ziyade bunun için ne kadar mücadele ettik.
Mücadelemiz hedefe kadar hiç bitmesin..

Canim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi ya o yüzden burayi pek takip edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…