- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.501
ayran detoksuna başlamışsın süpersin....karpuz büyüsünü bozmasın ....yemiyeydin iyiydi.....
aaa....ben yokken olmuşBiz bi kere daha böyle aşka gelip birinci olmuştukkkk
AhahahaSendwn kopya çekmek lazım
Aslında su anda yediklerim benim azaltmış halim. Benzetme hos olmayacak ama okuz gibi yiyordum benÇok teşekkür ederim ☺
Aslında başta zor geliyor ciddi anlamda ama bir süre sonra alışılıyor. Ben 1 hafta 10 gün kilo vermedim, aldım aksine.. Bırakmadım ama vücut direniyordur dedim ki öyle de olmuş şimdi maşallah gidiyor kilolar yavaş yavaş.. Yoksa yemeği gerçekten seven ve çok yiyen bir insanım.. Sırf sıkıntıdan bile yediğim oluyordu. Şimdi düşünüyorum aşırı mantıksızmış.. Ailemin de bana dahil olması çok büyük etken gerçekten. Çünkü evde zararlı hiçbir şey pişmiyor artık. Ailem de kilolu çünkü bir devrim yapmamız gerekiyordu başarıcaz inşallah☺ siz de kesin başarırsınız ben gönülden inanıyorum yazdıklarınıza bakarak..
Yine cok güzel bir menü. Cok da guzel kilo vermissiniz tebrikler =)An itibariyle kilom 68.5
Kilo verme oranım 0.72
Kahvaltı;
Yulaflı omlet, salata, şekersiz çay, 1 ceviz
Öğle;
Karpuz
Akşam;
Evde yapılmış patlıcan kebabı
Bol bol su içmeye devam..
Çok teşekkür ederiimAslında su anda yediklerim benim azaltmış halim. Benzetme hos olmayacak ama okuz gibi yiyordum benbaslayali 5 gun oldu sanırım 400 gram gitmiş. Gun geçtikçe azaltmaya çalışıyorum yediklerimi. Yavas da olsa zayiflayacagim bu yaz kararlıyım. Insallah bir gun sizin kadar iyi beslenebilirim.
Yine cok güzel bir menü. Cok da guzel kilo vermissiniz tebrikler =)
Nohutlu brownie diye aratırsanız bir suru tarif çıkıyor. Ben birazcık degistirerek yaptım ve tarifim şöyle:canım o kekin tarifini bir ara yazsana ara öğün olarak 1 dilim olabilir sağlıklı bir kekmiş
Maşallah ne güzel spor yapmışsınız. Akşam da börek olmasa 10 numara olacakmış ama yarım dilimden bir sey olmaz bence olacak o kadarGünaydın kızlar işteyim anca zaman bulabldim
Dünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim uno tam buğdaylı tava ekmeği
Ara: Sade türk kahvesi
Öğle: 2 kepçe sebze çorbası, 1 adet fırın baget ve 5 yemek kaşığı domatesli bulgur pilavı
Ara: 1 ince dilim algida kesme maraş dondurma sade
Akşam yarım tavuklu gül böreği
Spor oalrak leslie 2 mil ve ebru şallı ile pilatesin 3.bölümünü yaptım
bu hfta dereceye gireceğiz inşallahtoplight
Maşallah ne güzel spor yapmışsınız. Akşam da börek olmasa 10 numara olacakmış ama yarım dilimden bir sey olmaz bence olacak o kadar
+Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 simit (krem peynirle) peynir salatalık domates 2 bardak çay şekersiz.
+15.00 1 tabak karpuz
+ Akşam yemeği 1 tabak kısır 2 bardak ayran. Birkaç minik turşu.
+10 bardak su içtim.10 bin adım attım
tatlım hiç protein yok nerdeyse 1 simit akşama kısır o yüzden öğleyinde sadece meyve yemişsin yoğurt falan yiyeydin yada tavuklu salata en kötütoplight dünkü bu menümde kızgın ifaden var hangisi yanlış acaba simit mi olmamış?
Benim günlük yediklerime çok yakın+Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 1 kase salata 2 bardak çay (şekersiz)
+12.00 1 Tabak karpuz
+15.00 2 ceviz 4 erik
+Akşam yemeğim 2 kaşık pirinç pilavı 4 kasık patlıcan musakka etli 2 bardak ayran
yürüyüşü artırmaya çalış en azından 30 dk da bir kalkıp dolaş biraz en az 6-7 bin adım atmaya çalışYürüş az yapabildim bugün 3 bin adım sadece. 3 litre Suyu mu içtim
kahvaltıyı geç mi yapıyorun genelde 2 öğün oluyor senin+Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 1 kase salata 2 bardak çay (şekersiz)
+12.00 1 Tabak karpuz
+15.00 2 ceviz 4 erik
+Akşam yemeğim 2 kaşık pirinç pilavı 4 kasık patlıcan musakka etli 2 bardak ayran
Çok saol canım yaa eksik olma perşembe kontrol var bakalım söylerim meyveler var zaten diyetimde de çalışırken bazen yiyemiyorumCanım vitaminsiz kalma özellikle b vitamini kullan hem uykunu hem enerjini destekliycek bi danış diyetisyenine
işte zencefili uzun süre kullanamıyorum ama bikaç gün onuda yapıyım sağol canım
Reçel yerine pekmez,kek yerine meyve yoğurt yiyebilir ekmekleri 1 er axaltabilirsin
Evet 11 gibi yapıyorumkahvaltıyı geç mi yapıyorun genelde 2 öğün oluyor senin
Canim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi yaKizlarrr merhabalar napiyonuz nasılsınız nasıl gidiyo bu hafta 1. Lik demiştik vazgeçmedik demi @leylifermelita09 @kardelelen321 @balpamuk @elacicegim23
@Hmavidag ve yeni katılan arkadaşlarım
Bu arada A Asmii Canım nasılsın neler yapıyorsun hamislik nasıl gidiyo
Sen nasılsın bu arada nasil gidiyorKizlarrr merhabalar napiyonuz nasılsınız nasıl gidiyo bu hafta 1. Lik demiştik vazgeçmedik demi @leylifermelita09 @kardelelen321 @balpamuk @elacicegim23
@Hmavidag ve yeni katılan arkadaşlarım
Bu arada A Asmii Canım nasılsın neler yapıyorsun hamislik nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?