- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.521
Oh maşallah nerdeyse 4 aylık olmuşun,geçmedimi daha bulantılar,naptın öbürünü kestinmi sütten,hamileyim diye çok yeme bak sonra giden zor dönüyoCanim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi yao yüzden burayi pek takip edemiyorum
Canım ya nasılsın cinsiyet bellimiSen nasılsın bu arada nasil gidiyor
Güzel menüSabah(12.00)
1 tabak menemen
3 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim ekmek
Öğlen (15.30)
1 kabak + 1 kase yoğurt
1 ceviz
1 dilim ekmek
Aksam (18.45)
1 küçük karnıyarık
4 yemek kaşığı eriste
Yağsız salata
1 parca çikolata
Güzel+Kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 1 kase salata 2 bardak çay (şekersiz)
+12.00 1 Tabak karpuz
+15.00 2 ceviz 4 erik
+Akşam yemeğim 2 kaşık pirinç pilavı 4 kasık patlıcan musakka etli 2 bardak ayran
Ayy çok zor benim 2. De 5. Aya kadar bulantı olmuştuCanim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi yao yüzden burayi pek takip edemiyorum
Canım su ne kadar içtin spor olarak ne yaptınSabah(12.00)
1 tabak menemen
3 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim ekmek
Öğlen (15.30)
1 kabak + 1 kase yoğurt
1 ceviz
1 dilim ekmek
Aksam (18.45)
1 küçük karnıyarık
4 yemek kaşığı eriste
Yağsız salata
1 parca çikolata
Evet ama ben yediklerime dikkat edeli 6 gün oluyor henüz yeni katıldım aranıza famet hala şişkinlik hissediyorm
Kavun karpyz baklagiller şişkinşik yapar zaten, 6 gün önceki yeme düzeninizde böyleyse fazla bişey değişmemiş demektir,hiçmi azalmadı kilonuz regliniz yakın olabilir, kilo veriyordunuzda şimdimi durdu mesela şerbetli tatlılar beni anında durduruyo,sebepleri gözden geçirin menülerinizi kontrol edinEvet ama ben yediklerime dikkat edeli 6 gün oluyor henüz yeni katıldım aranıza famet hala şişkinlik hissediyorm
Patates(fırında pişmiş) | 111 |
Patates(haşlanmış) | 82 |
Patates(püre) | 87 |
Patates(kızartma) | 98 |
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuşun minnaginla:) arada uğra çok da salma kendiniCanim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi yao yüzden burayi pek takip edemiyorum
Gayet güzel canım ekmek tuketmiyo musunİyi geceler arkadaslar
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta bitki cayi 7 adet zeytin 1 adet incir
Ara öğün 1 fincan sekersiz sutlü nescafe
Öğlen 5 köfte bir buyuk kase salata ve cacık
Ara öğun tam bugday galeta
Aksam turkkahvesi ve incir 1 adet
5000 adım
10 bardak su
Gunaydın canim hergün tuketmiyorumGayet güzel canım ekmek tuketmiyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?