Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi ya o yüzden burayi pek takip edemiyorum
Oh maşallah nerdeyse 4 aylık olmuşun,geçmedimi daha bulantılar,naptın öbürünü kestinmi sütten,hamileyim diye çok yeme bak sonra giden zor dönüyouğra arada

Güzel menü

Güzel

Canım su ne kadar içtin spor olarak ne yaptın
Bir de o karnıyarık yağda kızartma değil de fırında patlıcanı kızartarsk yaptıysan menün 10 numara 5 yıldız (çikolatayı görmezden geldim umarım bitterdir)

Evet ama ben yediklerime dikkat edeli 6 gün oluyor henüz yeni katıldım aranıza famet hala şişkinlik hissediyorm
Kavun karpyz baklagiller şişkinşik yapar zaten, 6 gün önceki yeme düzeninizde böyleyse fazla bişey değişmemiş demektir,hiçmi azalmadı kilonuz regliniz yakın olabilir, kilo veriyordunuzda şimdimi durdu mesela şerbetli tatlılar beni anında durduruyo,sebepleri gözden geçirin menülerinizi kontrol edin

Size bilgi aşırdım
Patates çok faydalı bir sebze olmasın rağmen Glisemik İndex Değeri en yüksek olan sebze(vücut şeker olarak algılıyor yani)

Pişirme şekline göre Glisemik İndex Değeri değişkenlik gösteriyor.

Patatesin en masum tüketme türü haşlama olarak

Patates firında pişirdiğinde Glisemik İndex Değeri balı, pekmezi ve şekeri bile geçiyor...

Patates(fırında pişmiş)111
Patates(haşlanmış)82
Patates(püre)87
Patates(kızartma)98

Burayı da her hafta okuyun hanımlar

Bide burası var tabii. Allah göstermesin

İyi geceler arkadaslar
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta bitki cayi 7 adet zeytin 1 adet incir
Ara öğün 1 fincan sekersiz sutlü nescafe
Öğlen 5 köfte bir buyuk kase salata ve cacık
Ara öğun tam bugday galeta
Aksam turkkahvesi ve incir 1 adet
5000 adım

İyi geceler arkadaslar
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta bitki cayi 7 adet zeytin 1 adet incir
Ara öğün 1 fincan sekersiz sutlü nescafe
Öğlen 5 köfte bir buyuk kase salata ve cacık
Ara öğun tam bugday galeta
Aksam turkkahvesi ve incir 1 adet
5000 adım
10 bardak su

Canim merhaba çok şükür iyiyim.. hamilelik zor hassasiyet devam ediyo burda msj yazmak bile zorluyor beni msj yazmaktanda mide bulanir mi ya o yüzden burayi pek takip edemiyorum
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuşun minnaginla:) arada uğra çok da salma kendini

Merhabalar
Sabah
Işe geç kaldım midem çok kötü bu aralar rahatsizim kızlar o yüzden kahvaltı yapamadan çıktım evden poğaça yedim.bi tane bi de çay

Ara
Yok

Öğle
Canım hiç bisey istemedi yine tavuk yicektim ama bulantım devam ediyodu yiyemedim
4 tane kayısı
2 minik çekme helva
1 fincan kahve

Ara
120 kalorilik dondurma

Akşam
1 tabak semizotlu yoğurt keten tohumlu

Ara
1 kayısı

2.5 litre su
Spor: 5500 adim toplight

Merhaba arkadaşlar grupta eksiklik var mı ?:)) toplight kaptanım ben daha önce aslında bu takımdaydım ama ahh o yaz tatili tartılamayacağımm diye izne ayrıldım en büyük hatam oldu.65.9 um gittiğimde şuan 80nim daha 1 yıl bile olmadı 14 kilo aldım utanıyorum kendimden ((
yeniden sahalara dönmek istiyorum 1 haftadır spor yapıyorum ama diyete başlamadığım için kilo kaybım olmadı motivasyona ihtiyacım var. aynı şekilde arkadaşlarımıda motive edeceğime inanıyorum. morordek kaptanıma da selamlar
iyi geceler herkese

Gayet güzel canım ekmek tuketmiyo musun

ÇOk üzgünüm ....dün hurma diyetini bırakmıştım...
sabah haşlanmış yumurtanın içine peynir ezip yedim öğlen pul biberli yoğurt akşam bol salata ...tırtıklama usulu birazcık çiğköfte yedim....ama dişimi doldurmazzz biraz da ızgara zeytin attım ağzıma ...koruyucusu vardı....aralarda kiraz sapı çayı suu....ve yürüyüş....ama +800 geldim.....

Günaydın kızlar dün 6 bin adım attım ve ebru şallı ile pilatesin 4.bölümünü uyguladım 43 dk kadar gün içerisinde de 2lt su içmeye çalıştım

Sabah: 1 yumurta, uno tam tahıllı tava ekmeği 1 ince dilim
Ara: sade türk kahvesi
Öğle: 2 kepçe süzme mercimek çorbası, yarım porsiyon patates musakka, yarım porsiyon pirinç pilavı (yarım porsiyonu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama tabağım tepeleme dolu değildi, tabağı ikiye ayrılmış düşünün bi tarafı musakka bi taraf pirinç), 2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç ve 1 kase cacık
Ara: Algida maraş sade
Akşam: 2 sigara böreği , 1 porsiyon taze fasulye ve 3 adet köfte annemlelere yemeğe gitmiştik çok fazla yememeye çalıştım ama biraz engel olamadım
Ara: sade türk kahvesi

kaç adım attığımı da takip etmeye başladım dün leslie yapsaydım iyi olcaktı ama eve geç gelince sadece pilates yapmak istedim sıkılaşmak istiyorum çünkü bi yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…