- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.541
Anladım canım hadi insallah cuma ya hepimize güzel sonuçlar gelsinGunaydın canim hergün tuketmiyorum
Aaa kimler gelmiş ama naptın emniscim yahu 80'e çıkmak nedir, biz seni 60'lı kilolarda bırakmıştıkMerhaba arkadaşlar grupta eksiklik var mı ?:))toplight kaptanım ben daha önce aslında bu takımdaydım ama ahh o yaz tatili tartılamayacağımm diye izne ayrıldım en büyük hatam oldu.65.9 um gittiğimde şuan 80nim daha 1 yıl bile olmadı 14 kilo aldım utanıyorum kendimden ((
yeniden sahalara dönmek istiyorum 1 haftadır spor yapıyorum ama diyete başlamadığım için kilo kaybım olmadı motivasyona ihtiyacım var.aynı şekilde arkadaşlarımıda motive edeceğime inanıyorum. morordek kaptanıma da selamlar
iyi geceler herkese
Merhabalar
Sabah
Işe geç kaldım midem çok kötü bu aralar rahatsizim kızlar o yüzden kahvaltı yapamadan çıktım evden poğaça yedim.bi tane bi de çay
Ara
Yok
Öğle
Canım hiç bisey istemedi yine tavuk yicektim ama bulantım devam ediyodu yiyemedim
4 tane kayısı
2 minik çekme helva
1 fincan kahve
Ara
120 kalorilik dondurma
Akşam
1 tabak semizotlu yoğurt keten tohumlu
Ara
1 kayısı
2.5 litre su
Spor: 5500 adimtoplight
canım benim sabah poaça öğleyin çekme helva dondurma hem doymamışsın hemde kalorilitoplight kaptanim niye kızgın ifade biraktin menume dondurma için mi bence fazla bisey yoktu yani mide bulantım yüzünden canım hep fresh şeyler çekti yemek yiyemedim
gözünü seveyim cumaya artı gelmesin mümkün olduğu kadar eksi gelsinÇOk üzgünüm ....dün hurma diyetini bırakmıştım...
sabah haşlanmış yumurtanın içine peynir ezip yedim öğlen pul biberli yoğurt akşam bol salata ...tırtıklama usulu birazcık çiğköfte yedim....ama dişimi doldurmazzz biraz da ızgara zeytin attım ağzıma ...koruyucusu vardı....aralarda kiraz sapı çayı suu....ve yürüyüş....ama +800 geldim.....
Inan kaptanım midem kötü içim istemedi sabah da poğaça dan başka seçeneğim yoktu dün ama bugün güzel kahvaltı yaptımgünaydınlarrrr
canım benim sabah poaça öğleyin çekme helva dondurma hem doymamışsın hemde kalorili
Hoşbuldum kaptanım sağolun şimdiden zayıflamış kabul ediyorum kendimi umarım tartıda öyle kabul eder :)))Aaa kimler gelmiş ama naptın emniscim yahu 80'e çıkmak nedir, biz seni 60'lı kilolarda bırakmıştık
Bence kesinlikle takıma dönmelisin. Ben şu ara ilgilenemiyorum zaten kaptanlığı da bıraktım ama hazır takım canlanmışken hem sana faydası olur hem de senin takıma faydan olur diye düsünüyorum :)
Hoşgeldin tekrardan
hoşgeldin tatlım hep beraber vereceğiz bozma morlini emnis cim ekstrem durumdan dönersin 6 ay geçti iseMerhaba arkadaşlar grupta eksiklik var mı ?:))toplight kaptanım ben daha önce aslında bu takımdaydım ama ahh o yaz tatili tartılamayacağımm diye izne ayrıldım en büyük hatam oldu.65.9 um gittiğimde şuan 80nim daha 1 yıl bile olmadı 14 kilo aldım utanıyorum kendimden ((
yeniden sahalara dönmek istiyorum 1 haftadır spor yapıyorum ama diyete başlamadığım için kilo kaybım olmadı motivasyona ihtiyacım var.aynı şekilde arkadaşlarımıda motive edeceğime inanıyorum. morordek kaptanıma da selamlar
iyi geceler herkese
Bugün gayet normal ye canım yarın da ayran detoksu yada sana ne iyi geliyorsa onu yaparsın tek günlük.moralini bozma sen aniden büyük rakamlar alıp öylede verebiliyosun bugün ye yarın bol suda içersin ben o gün wc den çıkamadımÇOk üzgünüm ....dün hurma diyetini bırakmıştım...
sabah haşlanmış yumurtanın içine peynir ezip yedim öğlen pul biberli yoğurt akşam bol salata ...tırtıklama usulu birazcık çiğköfte yedim....ama dişimi doldurmazzz biraz da ızgara zeytin attım ağzıma ...koruyucusu vardı....aralarda kiraz sapı çayı suu....ve yürüyüş....ama +800 geldim.....
Canım benim sağol,bi arıza yok şimdilik,bugünde kabak almayı unutmazsam kabak detoksu istiyorum, yarın normal yerim.Leyl-i-fer napiyon nasıl gidiyo cuma ya güzel eksiler gelecek mi
Ohh ohh hadi maşallah 1. Lik bizim olsunCanım benim sağol,bi arıza yok şimdilik,bugünde kabak almayı unutmazsam kabak detoksu istiyorum, yarın normal yerim.
Geçmiş olsun sana noldu öyle midenimi üşüttün, bence sen biraz strestesin gevşemeye çalış, dünyanın işi derdi bitmez
Hoşbuldum teşekkürler :) geçen sene Ağustos ayıydı sanırım izne ayrılmıştım kaptanım. Deneme süresine tabi miyim ? Geri dönünce nasıl oluyor bilmiyorumhoşgeldin tatlım hep beraber vereceğiz bozma morlini emnis cim ekstrem durumdan dönersin 6 ay geçti ise
Senin kilo ne alemdeOhh ohh hadi maşallah 1. Lik bizim olsun
Güzel menüİyi geceler arkadaslar
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta bitki cayi 7 adet zeytin 1 adet incir
Ara öğün 1 fincan sekersiz sutlü nescafe
Öğlen 5 köfte bir buyuk kase salata ve cacık
Ara öğun tam bugday galeta
Aksam turkkahvesi ve incir 1 adet
5000 adım
10 bardak su
Patates pirinç dondurma börek bence olmamış ama sporun iyi inşallah yanmıştırGünaydın kızlar dün 6 bin adım attım ve ebru şallı ile pilatesin 4.bölümünü uyguladım 43 dk kadar gün içerisinde de 2lt su içmeye çalıştım
Sabah: 1 yumurta, uno tam tahıllı tava ekmeği 1 ince dilim
Ara: sade türk kahvesi
Öğle: 2 kepçe süzme mercimek çorbası, yarım porsiyon patates musakka, yarım porsiyon pirinç pilavı (yarım porsiyonu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama tabağım tepeleme dolu değildi, tabağı ikiye ayrılmış düşünün bi tarafı musakka bi taraf pirinç), 2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç ve 1 kase cacık
Ara: Algida maraş sade
Akşam: 2 sigara böreği, 1 porsiyon taze fasulye ve 3 adet köfte annemlelere yemeğe gitmiştik çok fazla yememeye çalıştım ama biraz engel olamadım
Ara: sade türk kahvesi
kaç adım attığımı da takip etmeye başladım dün leslie yapsaydım iyi olcaktı ama eve geç gelince sadece pilates yapmak istedim sıkılaşmak istiyorum çünkü bi yandan da
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar grupta eksiklik var mı ?:))toplight kaptanım ben daha önce aslında bu takımdaydım ama ahh o yaz tatili tartılamayacağımm diye izne ayrıldım en büyük hatam oldu.65.9 um gittiğimde şuan 80nim daha 1 yıl bile olmadı 14 kilo aldım utanıyorum kendimden ((
iyi geceler herkese
Kaptanim daha sık uğra ya özlüyoruz, neler yapıyorsunAaa kimler gelmiş ama naptın emniscim yahu 80'e çıkmak nedir, biz seni 60'lı kilolarda bırakmıştık
Bence kesinlikle takıma dönmelisin. Ben şu ara ilgilenemiyorum zaten kaptanlığı da bıraktım ama hazır takım canlanmışken hem sana faydası olur hem de senin takıma faydan olur diye düsünüyorum :)
Hoşgeldin tekrardan
Teşekkürler :)Hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?