Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kaptanim niye kızgın ifade biraktin menume dondurma için mi bence fazla bisey yoktu yani mide bulantım yüzünden canım hep fresh şeyler çekti yemek yiyemedim

Aaa kimler gelmiş ama naptın emniscim yahu 80'e çıkmak nedir, biz seni 60'lı kilolarda bırakmıştık
Bence kesinlikle takıma dönmelisin. Ben şu ara ilgilenemiyorum zaten kaptanlığı da bıraktım ama hazır takım canlanmışken hem sana faydası olur hem de senin takıma faydan olur diye düsünüyorum :)
Hoşgeldin tekrardan

günaydınlarrrr
toplight kaptanim niye kızgın ifade biraktin menume dondurma için mi bence fazla bisey yoktu yani mide bulantım yüzünden canım hep fresh şeyler çekti yemek yiyemedim
canım benim sabah poaça öğleyin çekme helva dondurma hem doymamışsın hemde kalorili

gözünü seveyim cumaya artı gelmesin mümkün olduğu kadar eksi gelsin

Hoşbuldum kaptanım sağolun şimdiden zayıflamış kabul ediyorum kendimi umarım tartıda öyle kabul eder :)))
Kolay gelsin size de :)

hoşgeldin tatlım hep beraber vereceğiz bozma morlini emnis cim ekstrem durumdan dönersin 6 ay geçti ise

Bugün gayet normal ye canım yarın da ayran detoksu yada sana ne iyi geliyorsa onu yaparsın tek günlük.moralini bozma sen aniden büyük rakamlar alıp öylede verebiliyosun bugün ye yarın bol suda içersin ben o gün wc den çıkamadımdün normal yedim. Sen yaparsın

Leyl-i-fer napiyon nasıl gidiyo cuma ya güzel eksiler gelecek mi
Canım benim sağol,bi arıza yok şimdilik,bugünde kabak almayı unutmazsam kabak detoksu istiyorum, yarın normal yerim.
Geçmiş olsun sana noldu öyle midenimi üşüttün, bence sen biraz strestesin gevşemeye çalış, dünyanın işi derdi bitmez

Ohh ohh hadi maşallah 1. Lik bizim olsun

hoşgeldin tatlım hep beraber vereceğiz bozma morlini emnis cim ekstrem durumdan dönersin 6 ay geçti ise
Hoşbuldum teşekkürler :) geçen sene Ağustos ayıydı sanırım izne ayrılmıştım kaptanım. Deneme süresine tabi miyim ? Geri dönünce nasıl oluyor bilmiyorum

Güzel menü

Patates pirinç dondurma börek bence olmamış ama sporun iyi inşallah yanmıştır

Hoşgeldiniz

Kaptanim daha sık uğra ya özlüyoruz, neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…