Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım. Seni gördüğüme sevindim. Bayan irade diyordum ben sana ama sen de benim gibi cozutmuşsun. Ben de aylarca uğraşıp verdiğim kiloları geri aldım maalesef. Hadi o zaman sil baştan başlayalım canım. Hedefe kadar durmadan.

Selam canım burda mısın sende :)) kimse kalmamış ya :) veririz yine bir şey olmaz napalım almayı bildiysek vereceğiz de :) ben kötü bir dönem geçirdim o yüzden ekstra kilo aldım maalesef artık önümüze bakacağız kilo verdikçe neşem yerine gelir diye düşünüyorum :)

Görüyorum burada da anneler var:) kilo almada en büyük yardımcım oğlum oldu yemeğini mi yemedi tabakta kalan iki kaşık makarna benim.. patates kızartması yaparım ona yedirirken bir bakarım üç beş ağzıma bende atmışım..öyle öyle derken sonraları tabağına kendim için de ekstra koyduğumu fark ettim çok fena bir alışkanlık şimdi bunu kırmaya çalışıyorum..
Öğünler arası saçma sapan çok şey atıştırmaya başlamıştım sporuda bırakınca vücut zaten kilo almaya yer arıyor fırsat vermiş oldum maalesef.siz siz olun izne falan çıkmamaya çalışın. Ve sayfadan kesinlikle uzak kalmayın insan kopunca bir daha zor geliyor

Leyl-i-fer canım ya sen ayran detoksu yaptın ya....nasıl geçti
Canım ben ilk yaptığımda ertwsi gün halsizlik yapmıştı o yuzden tek gün yaptım ama bu sefer olmadı zaten üstüste aynı şeyi yemekten gına gelirdi.düştüm biraz, dün yapmadım düşmedi.bugün kabakla da düşerse inşallah geri gelmezse cuma seviniriz beraber
Stres yok sağlıklı besleniyoruz ok

gelecek hepimizin neşesi kilo verdikçe çıtır olacağız

Bende de aynı durum canım. Halen daha atlatabilmiş değilim kötü dönemi lakin şiştikçe şişiyorum artık yeter. Birbirimize moral olucaz artık

Cherry Mom canım

***5. Takım 584 & 585. Etap***ÜÇÜNCÜ

Cikilatacanavari (77/76,4/0,6/%0,39) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
kardelelen321 (79///%) sabit, mezun olmak istiyor
violin35 (59,4///%) sabit
hedef38beden (69,6/69,7/-0,1/%-0,07) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
gonulll (63,9/63,3/0,6/%0,47) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
emnis (65,9///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 1. izin hakkı)
beyazinci (56,3/55,4/0,9/%0,80) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
azaydidem (68,5/67,9/0,6/%0,44) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
rint (57,5/57,8/-0,3/%-0,26) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
karabiber01 (78,3/78/0,3/%0,04) 577. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü

5. Takım Ortalaması: %0,181

nerdeyse 1 yıl olacak ekstrem durumdan girebilirsin listeye

Bende de aynı durum canım. Halen daha atlatabilmiş değilim kötü dönemi lakin şiştikçe şişiyorum artık yeter. Birbirimize moral olucaz artık
Maalesef canım zaman öyle bir gidiyor ki anlamıyorsun ha bugün ha yarın başlarım derken kilo alıp başını gidiyor artık dur diyelim de kıyafetler canımızı sıkmasınn:))

Ay bende size kolaylık olsun diye bulayım dedim bulamamıştım sağolun:)))

kızlar benim bünyem sizden ters çalışıyor....sanırım ...ekmek yemediğim günler kilom azalmıyo...yediğim günler azalıyo...su içmediğim günler azalıyo....su içtiğimde vücudum tutuyo......tıka basa yediğimde zayıfladığım oluyo...yani...anlamadım gitti.....nasıl çalıştığını öğrenemedim.....bağırsak larda tembellik var sanırım...doktora gitmem lazım...hangi bölüme gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…