- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.561
Hoşgeldin canım. Seni gördüğüme sevindim. Bayan irade diyordum ben sana ama sen de benim gibi cozutmuşsun. Ben de aylarca uğraşıp verdiğim kiloları geri aldım maalesef. Hadi o zaman sil baştan başlayalım canım. Hedefe kadar durmadan.Merhaba arkadaşlar grupta eksiklik var mı ?:))toplight kaptanım ben daha önce aslında bu takımdaydım ama ahh o yaz tatili tartılamayacağımm diye izne ayrıldım en büyük hatam oldu.65.9 um gittiğimde şuan 80nim daha 1 yıl bile olmadı 14 kilo aldım utanıyorum kendimden ((
yeniden sahalara dönmek istiyorum 1 haftadır spor yapıyorum ama diyete başlamadığım için kilo kaybım olmadı motivasyona ihtiyacım var.aynı şekilde arkadaşlarımıda motive edeceğime inanıyorum. @morordek kaptanıma da selamlar
iyi geceler herkese
yok canım tabii değilsin izinli üye olduğun içinHoşbuldum teşekkürler :) geçen sene Ağustos ayıydı sanırım izne ayrılmıştım kaptanım. Deneme süresine tabi miyim ? Geri dönünce nasıl oluyor bilmiyorum
Selam canım burda mısın sende :)) kimse kalmamış ya :) veririz yine bir şey olmaz napalım almayı bildiysek vereceğiz de :) ben kötü bir dönem geçirdim o yüzden ekstra kilo aldım maalesef artık önümüze bakacağız kilo verdikçe neşem yerine gelir diye düşünüyorum :)Hoşgeldin canım. Seni gördüğüme sevindim. Bayan irade diyordum ben sana ama sen de benim gibi cozutmuşsun. Ben de aylarca uğraşıp verdiğim kiloları geri aldım maalesef. Hadi o zaman sil baştan başlayalım canım. Hedefe kadar durmadan.
Oooo ozman gelsin sporlar :))) tamamdır kaptanım sağolunyok canım tabii değilsin izinli üye olduğun için
Canım ben ilk yaptığımda ertwsi gün halsizlik yapmıştı o yuzden tek gün yaptım ama bu sefer olmadı zaten üstüste aynı şeyi yemekten gına gelirdi.düştüm biraz, dün yapmadım düşmedi.bugün kabakla da düşerse inşallah geri gelmezse cuma seviniriz beraberLeyl-i-fer canım ya sen ayran detoksu yaptın ya....nasıl geçti
Güzel güzel su anlık bi sıkıntı olmazsa harika bi rakamla gelicemSenin kilo ne alemde
İnşallah Hmavidag da biraz düşer mükemmel olurGüzel güzel su anlık bi sıkıntı olmazsa harika bi rakamla gelicem
gelecek hepimizin neşesi kilo verdikçe çıtır olacağızSelam canım burda mısın sende :)) kimse kalmamış ya :) veririz yine bir şey olmaz napalım almayı bildiysek vereceğiz de :) ben kötü bir dönem geçirdim o yüzden ekstra kilo aldım maalesef artık önümüze bakacağız kilo verdikçe neşem yerine gelir diye düşünüyorum :)
İnş inanıyorumgelecek hepimizin neşesi kilo verdikçe çıtır olacağız
Inşallah canım güzel bi hafta olsun bizim için uzun süredir hiç bu kadar sıkmamıştım bende kendimiİnşallah Hmavidag da biraz düşer mükemmel olur
Bende de aynı durum canım. Halen daha atlatabilmiş değilim kötü dönemi lakin şiştikçe şişiyorum artık yeter. Birbirimize moral olucaz artıkSelam canım burda mısın sende :)) kimse kalmamış ya :) veririz yine bir şey olmaz napalım almayı bildiysek vereceğiz de :) ben kötü bir dönem geçirdim o yüzden ekstra kilo aldım maalesef artık önümüze bakacağız kilo verdikçe neşem yerine gelir diye düşünüyorum :)
Maalesef canım zaman öyle bir gidiyor ki anlamıyorsun ha bugün ha yarın başlarım derken kilo alıp başını gidiyor artık dur diyelim de kıyafetler canımızı sıkmasınn:))Bende de aynı durum canım. Halen daha atlatabilmiş değilim kötü dönemi lakin şiştikçe şişiyorum artık yeter. Birbirimize moral olucaz artık
Ay bende size kolaylık olsun diye bulayım dedim bulamamıştım sağolun:)))Cherry Mom canım
***5. Takım 584 & 585. Etap***ÜÇÜNCÜ
Cikilatacanavari (77/76,4/0,6/%0,39) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
kardelelen321 (79///%) sabit, mezun olmak istiyor
violin35 (59,4///%) sabit
hedef38beden (69,6/69,7/-0,1/%-0,07) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
gonulll (63,9/63,3/0,6/%0,47) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
emnis (65,9///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 1. izin hakkı)
beyazinci (56,3/55,4/0,9/%0,80) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
azaydidem (68,5/67,9/0,6/%0,44) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
rint (57,5/57,8/-0,3/%-0,26) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
karabiber01 (78,3/78/0,3/%0,04) 577. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
5. Takım Ortalaması: %0,181
nerdeyse 1 yıl olacak ekstrem durumdan girebilirsin listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?