Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben şimdi 14 kilo + ile geldiğim için cuma günü bu esas alınacak değil mi 14 olmaz belki 13 olur off çok kötü etkileyecek takım yüzdesini ((( çok üzgünüm

Ama ben şimdi 14 kilo + ile geldiğim için cuma günü bu esas alınacak değil mi 14 olmaz belki 13 olur off çok kötü etkileyecek takım yüzdesini ((( çok üzgünüm
bu cuma olmaz tatlım dereceye oynuyoruz 2 sarı kartımız var listedeki arkadaşlar detoks falan yapıyorlar ki ceza almayalım diye eğer dereceye giremeyecek gibi olursak öyle alırız bende gireceğim listeye de ekstrem durumdan performans yüzünden bekliyorum

gastroentrolojiye gitmen gerekiyor dahil,ye de olur

TMm ozaman sorun değil takım etkilenmesin tabi uygun zamanda girerim önemli olan katılım sağlamak benim için

+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir domates maydanoz 2 bardak çay (şekersiz açık) 2 tatlı kaşığı recel 1 dilim ekmek
+14.00 bir kase kiraz
+15.00 bir tabak karpuz
+Akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavi 5 kaşık fırında tavuk gögsu (domatesli patetesli)1 kase yoğurt 3 litre suyumu içtm şimdi yürüyüşümü yapacağım

İyi akşamlar kızlar

Benim menüm sizlere göre çok galiba erken kalkıp geç yatıyorum ondan belki gün bitmiyor acıkıyorum 6.30-01:00 arası hep uyanığım oğlumdan dolayı (

Kalkınca
2 galeta
Şekersiz Türk k.
Kahvaltı
Yarım domates
İki haş. Yumurta
5 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 muz
Biraz karpuz
Acıkınca ara :)
Bir avuç leblebi
Şekersiz nescafe
Akşam
Yarım tabak domatesli bulgur pilavı yanına közlenmiş yoğurtlu patlıcan

Spor:
1 saat kondisyon bisikleti
100 mekik

toplight

Menü süper sadece bugün okumuştum size de yazayım ilginç geldi bana. patates kızartma haliyle değil fırın haliyle en çok glisemik endeksi yüksek hale geliyormuş halbuki hep kızartması zararlı deriz:) patatesi mümkünse hiç yememek lazım en masum hali haşlama bir nebze daha iyi :)

Valla bence gayet iyi menunuz. Cok az yiyip hem metabolizmanızı yavaslatmayin hem de almanız gereken besinlerden eksik kalmayın bence
Bugün yulaf alacaktım unuttum gittim yine nesfit aldım.yeniyor mu yazdığınız haliyle :))
Ben seviyorum ama cogu insan sevmiyor yulafı zevk meselesi =)

Evet bende kararsız kaldım yemeğe ekleme konusunda ama benim bebeler seviyor aradan seçenek yemeye çalıştım

Valla bence gayet iyi menunuz. Cok az yiyip hem metabolizmanızı yavaslatmayin hem de almanız gereken besinlerden eksik kalmayın bence
Cidden korkuyorum bir anda vücut kendini korumaya alır diye :) yavaş yavaş kaloriyi düşürüp sporu arttırmak niyetim

Kahvalti yarim tam bugday ekmegine peynir ve domatesli tost,açik sekersiz çay
Ara sekersiz nescafe
Öğle yemegim yarım simit penir zeytin ve domates salatalik
Simit yedigim icin aksam bisey yemedim
Sadece akşam 3 dilim karpuz
10 bardak su
5 bin adım
Bugün aceleye geldi ogunlerim protein almadım hiç
Yarın daha dikkatli yola devam

Kaptanim daha sık uğra ya özlüyoruz, neler yapıyorsun
Inan ben de daha sık gelmek istiyorum.
Ne yapıyorum? Tez yazıyorum inan hiçbir değişiklik yok bundan başka.
Takımı da iyice takip edemez oldum ama geldiğimde bi selam vermeye çalışıyorum :)
Sen nasılsın? Bu hafta güzel bir bildirim gelecek mi?

Kızlar merhaba
Sabah
1 dilim ekmek
1 kasik tulum peyniri
2 zeytin
Yarim.bardak süt

Ara
14 kadar fındık
1 tane hurma

Öğle
1 porsiyon tavuk ızgara fileto
Ayran

Ara
Lifalif bar

Akşam
7 köfte küçük
1 tabak salata

Ara
Yarim haşlanmış mısır

3 litre su
Spor: 11.000 adim

Kızlar günaydın ya ne diyorum biliyor musunuz ben acaba tatil dönüşü mü başlasam pek verimli olmadı bu hafta sporum falan gayet iyiydi de yemek konusunda çok kısamadım grubu da etkilemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…