- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.717
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.581
morordek kaptanım var benim bildiğimtoplight kaptanım sizde Ankarada mıydınız ? Öyle aklımda kalmış varmı başka takımda Ankara'da olan :)
bu cuma olmaz tatlım dereceye oynuyoruz 2 sarı kartımız var listedeki arkadaşlar detoks falan yapıyorlar ki ceza almayalım diye eğer dereceye giremeyecek gibi olursak öyle alırız bende gireceğim listeye de ekstrem durumdan performans yüzünden bekliyorumAma ben şimdi 14 kilo + ile geldiğim için cuma günü bu esas alınacak değil mi 14 olmaz belki 13 olur off çok kötü etkileyecek takım yüzdesini((( çok üzgünüm
gastroentrolojiye gitmen gerekiyor dahil,ye de olurkızlar benim bünyem sizden ters çalışıyor....sanırım ...ekmek yemediğim günler kilom azalmıyo...yediğim günler azalıyo...su içmediğim günler azalıyo....su içtiğimde vücudum tutuyo......tıka basa yediğimde zayıfladığım oluyo...yani...anlamadım gitti.....nasıl çalıştığını öğrenemedim.....bağırsak larda tembellik var sanırım...doktora gitmem lazım...hangi bölüme gitmeliyim
TMm ozaman sorun değil takım etkilenmesin tabi uygun zamanda girerim önemli olan katılım sağlamak benim içinbu cuma olmaz tatlım dereceye oynuyoruz 2 sarı kartımız var listedeki arkadaşlar detoks falan yapıyorlar ki ceza almayalım diye eğer dereceye giremeyecek gibi olursak öyle alırız bende gireceğim listeye de ekstrem durumdan performans yüzünden bekliyorum
Bugün yulaf alacaktım unuttum gittim yine nesfit aldım.yeniyor mu yazdığınız haliyle :))Kahvaltı
Yulaf lapası (yarım sb yulaf, 1 sb süt, 1tk bal)
Öğlen
1 kabak +1 buyuk kase yoğurt
1/2 simit
Akşam
1 tabak eriste
3 4 yk bezelye
2 litreden fazlafazla su ictim. Spor yapmadım
Menü süper sadece bugün okumuştum size de yazayım ilginç geldi bana. patates kızartma haliyle değil fırın haliyle en çok glisemik endeksi yüksek hale geliyormuş halbuki hep kızartması zararlı deriz:) patatesi mümkünse hiç yememek lazım en masum hali haşlama bir nebze daha iyi :)+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir domates maydanoz 2 bardak çay (şekersiz açık) 2 tatlı kaşığı recel 1 dilim ekmek
+14.00 bir kase kiraz
+15.00 bir tabak karpuz
+Akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavi 5 kaşık fırında tavuk gögsu (domatesli patetesli)1 kase yoğurt 3 litre suyumu içtm şimdi yürüyüşümü yapacağım
Valla bence gayet iyi menunuz. Cok az yiyip hem metabolizmanızı yavaslatmayin hem de almanız gereken besinlerden eksik kalmayın benceİyi akşamlar kızlar
Benim menüm sizlere göre çok galibaerken kalkıp geç yatıyorum ondan belki gün bitmiyor acıkıyorum 6.30-01:00 arası hep uyanığım oğlumdan dolayı (
Kalkınca
2 galeta
Şekersiz Türk k.
Kahvaltı
Yarım domates
İki haş. Yumurta
5 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 muz
Biraz karpuz
Acıkınca ara :)
Bir avuç leblebi
Şekersiz nescafe
Akşam
Yarım tabak domatesli bulgur pilavı yanına közlenmiş yoğurtlu patlıcan
Spor:
1 saat kondisyon bisikleti
100 mekik
toplight
Ben seviyorum ama cogu insan sevmiyor yulafı zevk meselesi =)Bugün yulaf alacaktım unuttum gittim yine nesfit aldım.yeniyor mu yazdığınız haliyle :))
Evet bende kararsız kaldım yemeğe ekleme konusunda ama benim bebeler seviyorMenü süper sadece bugün okumuştum size de yazayım ilginç geldi bana. patates kızartma haliyle değil fırın haliyle en çok glisemik endeksi yüksek hale geliyormuş halbuki hep kızartması zararlı deriz:) patatesi mümkünse hiç yememek lazım en masum hali haşlama bir nebze daha iyi :)
Cidden korkuyorum bir anda vücut kendini korumaya alır diye :) yavaş yavaş kaloriyi düşürüp sporu arttırmak niyetimValla bence gayet iyi menunuz. Cok az yiyip hem metabolizmanızı yavaslatmayin hem de almanız gereken besinlerden eksik kalmayın bence
Ah o bebeler :)) gerçi benim çocuğu geçtim eşimde öyle pirinç pilavı hastası ama kendisi 68 kgEvet bende kararsız kaldım yemeğe ekleme konusunda ama benim bebeler seviyoraradan seçenek yemeye çalıştım
Guzel menüKahvaltı
Yulaf lapası (yarım sb yulaf, 1 sb süt, 1tk bal)
Öğlen
1 kabak +1 buyuk kase yoğurt
1/2 simit
Akşam
1 tabak eriste
3 4 yk bezelye
2 litreden fazlafazla su ictim. Spor yapmadım
+Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir domates maydanoz 2 bardak çay (şekersiz açık) 2 tatlı kaşığı recel 1 dilim ekmek
+14.00 bir kase kiraz
+15.00 bir tabak karpuz
+Akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavi 5 kaşık fırında tavuk gögsu (domatesli patetesli)1 kase yoğurt 3 litre suyumu içtm şimdi yürüyüşümü yapacağım
Inan ben de daha sık gelmek istiyorum.Kaptanim daha sık uğra ya özlüyoruz, neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?