Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh maşallah nerdeyse 4 aylık olmuşun,geçmedimi daha bulantılar,naptın öbürünü kestinmi sütten,hamileyim diye çok yeme bak sonra giden zor dönüyouğra arada
4 bitti canim.. Çok şükür öyle çok krizlere girmeden atlattik süt meselesini tek göğüs le bitirmeye başlamak iyi oldu çekiyor çekiyor gelmediğini görünce bırakıyor du... Ya cok yediğimde nefesim kesiliyor zaten ama aşırı ödem var ellerimi kapatamiyorum bazen... bide hamur işi çok istiyor canim..
Canım ya nasılsın cinsiyet bellimi
Yarin gideceğiz öğrenmeye canim bakalim yaa hayirlisi.. Çok merak ediyorum . Sağlıklı olsunda bu arada kaptanimiz nerde bıraktı mi burayi...
Ayy çok zor benim 2. De 5. Aya kadar bulantı olmuştu
aynen benim de gecmiyor ya ilkinde 4 ten sonra kusmaya başlamıştım bunda o yok şükür ama bulantiya devam..
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuşun minnaginla:) arada uğra çok da salma kendini
Aminn canimm Allah razi olsun.. Şu tiksinmeler geçse ugriycam inşallah.. sen nasilsin iş çocuk zor oluyodur alışabildin mii

Geçer canım benim inşallah. Ben iyi diyelim.iyi olsun kendimi yorgun hissediyorum halsizim hastayım biraz da çocuk iş olayı baya yoruyo alışmaya çalışıyorum

Kızlar günaydın ya ne diyorum biliyor musunuz ben acaba tatil dönüşü mü başlasam pek verimli olmadı bu hafta sporum falan gayet iyiydi de yemek konusunda çok kısamadım grubu da etkilemek istemiyorum
Günaydın bu hafta girecektiniz sanırım listeye ?:)
Kilo kaybı hiç mi olmadı

Kızlar selam sabah 7.30 dan beri hastanedeyim büyük oğlumun endokrin kontrolü var kan sonuçlarını bekliyoruz çok sıcak hava

Kızlar bugünü çok çok hafif geçirmek lazım özellikle listedeki arkadaşlar
İnş ekip ön sıralarda olur inanın ekip ne kadar başarılı olursa takımın anlamı güzelliği ortaya çıkıyor herkes kilo vermek istiyor birbirimize destek olalım

bugun ailecek yemeğe gittik ben yemedimmmm sakın pes etmeyin söyliimmmm...
Hımm demek verdin sevindim senin adına
..bugün de benim tartı oynamadı kabak etki etmedi herhalde.
Hiç keyfim yok bugün,bazı insanların anlayışsuzlığı, bencilliği,empati yapmayışı canımı sıktı burdan değil, öyle işte
İnşallah yarın keyiflenirim

yani 100 gr düşük çıktım sadece o yüzden takımın ceza alma durumu falan var ya hani ortalamayı etkilemiyim diyorum nasıl uygun olursa /
Bence devam etmelisin zaten deneme sürecindesin tatil dönüşü nde alacaktır kaptanım listeye, bu arada düzene alışır tatilde dikkatli yersin bence.
İnşallah menü yorumlarım etkili olmamıştır bu düşüncende.

İnşallah kaptanim

Sık ve az yemişsin canım iyi bence

Canım morordek kaptanlığı devretti ama buralarda malum çok yoğun

Tuzsuz yemeye alış ödem için.hamurişini de yaparsan tambuğday az yağlı yap az ye hiç olmadı.tek meme fikri iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…