- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.601
4 bitti canim.. Çok şükür öyle çok krizlere girmeden atlattik süt meselesini tek göğüs le bitirmeye başlamak iyi oldu çekiyor çekiyor gelmediğini görünce bırakıyor du... Ya cok yediğimde nefesim kesiliyor zaten ama aşırı ödem var ellerimi kapatamiyorum bazen... bide hamur işi çok istiyor canim..Oh maşallah nerdeyse 4 aylık olmuşun,geçmedimi daha bulantılar,naptın öbürünü kestinmi sütten,hamileyim diye çok yeme bak sonra giden zor dönüyouğra arada
Yarin gideceğiz öğrenmeye canim bakalim yaa hayirlisi.. Çok merak ediyorum . Sağlıklı olsundaCanım ya nasılsın cinsiyet bellimi
aynen benim de gecmiyor ya ilkinde 4 ten sonra kusmaya başlamıştım bunda o yok şükür ama bulantiya devam..Ayy çok zor benim 2. De 5. Aya kadar bulantı olmuştu
Aminn canimm Allah razi olsun.. Şu tiksinmeler geçse ugriycam inşallah.. sen nasilsin iş çocuk zor oluyodur alışabildin miiAllah kolaylık versin canım sağlıkla kavuşun minnaginla:) arada uğra çok da salma kendini
Geçer canım benim inşallah. Ben iyi diyelim.iyi olsun kendimi yorgun hissediyorum halsizim hastayım biraz da çocuk iş olayı baya yoruyo alışmaya çalışıyorum4 bitti canim.. Çok şükür öyle çok krizlere girmeden atlattik süt meselesini tek göğüs le bitirmeye başlamak iyi oldu çekiyor çekiyor gelmediğini görünce bırakıyor du... Ya cok yediğimde nefesim kesiliyor zaten ama aşırı ödem var ellerimi kapatamiyorum bazen... bide hamur işi çok istiyor canim..
Yarin gideceğiz öğrenmeye canim bakalim yaa hayirlisi.. Çok merak ediyorum . Sağlıklı olsundabu arada kaptanimiz nerde bıraktı mi burayi...
aynen benim de gecmiyor ya ilkinde 4 ten sonra kusmaya başlamıştım bunda o yok şükür ama bulantiya devam..
Aminn canimm Allah razi olsun.. Şu tiksinmeler geçse ugriycam inşallah.. sen nasilsin iş çocuk zor oluyodur alışabildin mii
Günaydın bu hafta girecektiniz sanırım listeye ?:)Kızlar günaydın ya ne diyorum biliyor musunuz ben acaba tatil dönüşü mü başlasam pek verimli olmadı bu haftasporum falan gayet iyiydi de yemek konusunda çok kısamadım grubu da etkilemek istemiyorum
Selam kaptanım geçmiş olsun rutin bir kontrol mü hasta mı ? Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bir giriyorsun çıkamıyorsunKızlar selam sabah 7.30 dan beri hastanedeyim büyük oğlumun endokrin kontrolü var kan sonuçlarını bekliyoruz çok sıcak hava
Geçmiş olsun çocuk küçük mü ? :)Geçer canım benim inşallah. Ben iyi diyelim.iyi olsun kendimi yorgun hissediyorum halsizim hastayım biraz da çocuk iş olayı baya yoruyo alışmaya çalışıyorum
Günaydın bu hafta girecektiniz sanırım listeye ?:)
Kilo kaybı hiç mi olmadı
1 yaşında canım çok saolasinGeçmiş olsun çocuk küçük mü ? :)
Hımm demek verdin sevindim senin adınabugun ailecek yemeğe gittik ben yemedimmmm sakın pes etmeyin söyliimmmm...
Bence devam etmelisin zaten deneme sürecindesin tatil dönüşü nde alacaktır kaptanım listeye, bu arada düzene alışır tatilde dikkatli yersin bence.yani 100 gr düşük çıktım sadece o yüzden takımın ceza alma durumu falan var ya hani ortalamayı etkilemiyim diyorum nasıl uygun olursa/
İnşallah kaptanimInan ben de daha sık gelmek istiyorum.
Ne yapıyorum? Tez yazıyoruminan hiçbir değişiklik yok bundan başka.
Takımı da iyice takip edemez oldum ama geldiğimde bi selam vermeye çalışıyorum :)
Sen nasılsın? Bu hafta güzel bir bildirim gelecek mi?
Geçmiş olsun çok dikkat et.. Allah kolaylik versin inşallahGeçer canım benim inşallah. Ben iyi diyelim.iyi olsun kendimi yorgun hissediyorum halsizim hastayım biraz da çocuk iş olayı baya yoruyo alışmaya çalışıyorum
Sık ve az yemişsin canım iyi benceİyi akşamlar kızlar
Benim menüm sizlere göre çok galibaerken kalkıp geç yatıyorum ondan belki gün bitmiyor acıkıyorum 6.30-01:00 arası hep uyanığım oğlumdan dolayı (
Kalkınca
2 galeta
Şekersiz Türk k.
Kahvaltı
Yarım domates
İki haş. Yumurta
5 zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 muz
Biraz karpuz
Acıkınca ara :)
Bir avuç leblebi
Şekersiz nescafe
Akşam
Yarım tabak domatesli bulgur pilavı yanına közlenmiş yoğurtlu patlıcan
Spor:
1 saat kondisyon bisikleti
100 mekik
toplight
Canım morordek kaptanlığı devretti ama buralarda malum çok yoğun4 bitti canim.. Çok şükür öyle çok krizlere girmeden atlattik süt meselesini tek göğüs le bitirmeye başlamak iyi oldu çekiyor çekiyor gelmediğini görünce bırakıyor du... Ya cok yediğimde nefesim kesiliyor zaten ama aşırı ödem var ellerimi kapatamiyorum bazen... bide hamur işi çok istiyor canim..
Yarin gideceğiz öğrenmeye canim bakalim yaa hayirlisi.. Çok merak ediyorum . Sağlıklı olsundabu arada kaptanimiz nerde bıraktı mi burayi...
aynen benim de gecmiyor ya ilkinde 4 ten sonra kusmaya başlamıştım bunda o yok şükür ama bulantiya devam..
Aminn canimm Allah razi olsun.. Şu tiksinmeler geçse ugriycam inşallah.. sen nasilsin iş çocuk zor oluyodur alışabildin mii
Tuzsuz yemeye alış ödem için.hamurişini de yaparsan tambuğday az yağlı yap az ye hiç olmadı.tek meme fikri iyimiş4 bitti canim.. Çok şükür öyle çok krizlere girmeden atlattik süt meselesini tek göğüs le bitirmeye başlamak iyi oldu çekiyor çekiyor gelmediğini görünce bırakıyor du... Ya cok yediğimde nefesim kesiliyor zaten ama aşırı ödem var ellerimi kapatamiyorum bazen... bide hamur işi çok istiyor canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?