- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.621
Çok geçmiş olsun Allahım sifa versinKızlar selam sabah 7.30 dan beri hastanedeyim büyük oğlumun endokrin kontrolü var kan sonuçlarını bekliyoruz çok sıcak hava
Canım sen yazmaya devam et şimdi listeye girsen bile tatil haftasında bildirim yapamayacağın için sıkıntı olur yeni üye olduğun için 2 ayda izin alamıyorsuntatil dönüşü listeye alırızKızlar günaydın ya ne diyorum biliyor musunuz ben acaba tatil dönüşü mü başlasam pek verimli olmadı bu haftasporum falan gayet iyiydi de yemek konusunda çok kısamadım grubu da etkilemek istemiyorum
Canım kilo problemi var hastaneye yatıracaktı Dr ama vazgeçtik diyetle vermeye çalışacak 14 yaşında daha az önce geldik hastaneden helak oldum sıcaktanSelam kaptanım geçmiş olsun rutin bir kontrol mü hasta mı ? Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bir giriyorsun çıkamıyorsun(
Boşver onları ozaman canını sıkmana değmez her kimse... Stresten kilo yaparHımm demek verdin sevindim senin adına
..bugün de benim tartı oynamadı kabak etki etmedi herhalde.
Hiç keyfim yok bugün,bazı insanların anlayışsuzlığı, bencilliği,empati yapmayışı canımı sıktı burdan değil, öyle işte
İnşallah yarın keyiflenirim
Geçmiş olsun kaptanımCanım sen yazmaya devam et şimdi listeye girsen bile tatil haftasında bildirim yapamayacağın için sıkıntı olur yeni üye olduğun için 2 ayda izin alamıyorsuntatil dönüşü listeye alırız
Canım kilo problemi var hastaneye yatıracaktı Dr ama vazgeçtik diyetle vermeye çalışacak 14 yaşında daha az önce geldik hastaneden helak oldum sıcaktan
Gecmis olsun seninle beraber diyet yapsın kaptanım destek olursunuz birbirinizeCanım sen yazmaya devam et şimdi listeye girsen bile tatil haftasında bildirim yapamayacağın için sıkıntı olur yeni üye olduğun için 2 ayda izin alamıyorsuntatil dönüşü listeye alırız
Canım kilo problemi var hastaneye yatıracaktı Dr ama vazgeçtik diyetle vermeye çalışacak 14 yaşında daha az önce geldik hastaneden helak oldum sıcaktan
Oy kuzu Allah yardımcın olsun benimkide 2.5 :))1 yaşında canım çok saolasin
KatılıyorumBence devam etmelisin zaten deneme sürecindesin tatil dönüşü nde alacaktır kaptanım listeye, bu arada düzene alışır tatilde dikkatli yersin bence.
İnşallah menü yorumlarım etkili olmamıştır bu düşüncende.
bugun ailecek yemeğe gittik ben yemedimmmm sakın pes etmeyin söyliimmmm...
Ah canım bize bu yaşta zor ona daha zor diyet işleri :/Canım sen yazmaya devam et şimdi listeye girsen bile tatil haftasında bildirim yapamayacağın için sıkıntı olur yeni üye olduğun için 2 ayda izin alamıyorsuntatil dönüşü listeye alırız
Tebrikler.
Gecmis olsun canımBugün suyu biraz az içtim sanırım bebeğim hasta doktordaydık su aklıma gelmedi. 2 litre kadar içmişimdir
Geçmiş olsun bizimki de hastaBugün suyu biraz az içtim sanırım bebeğim hasta doktordaydık su aklıma gelmedi. 2 litre kadar içmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?