Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar günaydın ya ne diyorum biliyor musunuz ben acaba tatil dönüşü mü başlasam pek verimli olmadı bu hafta sporum falan gayet iyiydi de yemek konusunda çok kısamadım grubu da etkilemek istemiyorum
Canım sen yazmaya devam et şimdi listeye girsen bile tatil haftasında bildirim yapamayacağın için sıkıntı olur yeni üye olduğun için 2 ayda izin alamıyorsuntatil dönüşü listeye alırız
Selam kaptanım geçmiş olsun rutin bir kontrol mü hasta mı ? Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bir giriyorsun çıkamıyorsun (
Canım kilo problemi var hastaneye yatıracaktı Dr ama vazgeçtik diyetle vermeye çalışacak 14 yaşında daha az önce geldik hastaneden helak oldum sıcaktan

Boşver onları ozaman canını sıkmana değmez her kimse... Stresten kilo yapar
Geçmiş olsun kaptanım

Gecmis olsun seninle beraber diyet yapsın kaptanım destek olursunuz birbirinize

Katılıyorum rreyhann iyi tatiller şimdiden inş ipin ucu kaçmaz diyelim:)

Ah canım bize bu yaşta zor ona daha zor diyet işleri :/

+Kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir domates yeşillik 5 zeytin 4/5 kaşık kadar menemen 2 dilim ekmek 2 tatlı kaşıgı kadar kaymak ve recel
+16.00 1 tane muz ve bir avuç kiraz
+Akşam yemeğim küçük bir tabak makarna 1 kase yoğurt 1 bardak ayran

Bugün suyu biraz az içtim sanırım bebeğim hasta doktordaydık su aklıma gelmedi. 2 litre kadar içmişimdir

Bugün suyu biraz az içtim sanırım bebeğim hasta doktordaydık su aklıma gelmedi. 2 litre kadar içmişimdir
Geçmiş olsun bizimki de hasta full ateş hali bakalım daha gitmedik doktora bu gecede ateşli geçerse gideceğiz.onlar hasta olunca bizdeki düzenlerde şaşıyor doğal olarak.bekarken ne kolaydı rejim spor işleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…