- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.641
Size de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumGeçmiş olsun bizimki de hastafull ateş hali bakalım daha gitmedik doktora bu gecede ateşli geçerse gideceğiz.onlar hasta olunca bizdeki düzenlerde şaşıyor doğal olarak.bekarken ne kolaydı rejim spor işleri :)
Çok teşekkürlerGecmis olsun canım
Hadi inşallah ama ben çok fark hissetmiyorum gibi şişkinlik var ondan mı yoksa kahvaltıları çok saglam yaparımSelam hanimlar
Bugun oglusu okula goturdum calisma falan hak getire. Ama feci yoruldum yahu
Yarin cuma, guzel bildirimler geliyor mu bakalim?
Tebrik ederim iyi dayanmissiniz. Izgara tavuk falan yiyebilirdiniz aslında yanında da salata ayran vs. İlla bol tereyağlı pideli iskender yemeye gerek yokbugun ailecek yemeğe gittik ben yemedimmmm sakın pes etmeyin söyliimmmm...
Evde olmayınca çok zor ben şuan evdeyim gün ışıgından sonra hava kararınca hiç birşey yemiyorum çok atıştırmak istersem 1 kase yoğurt birkaç avuç çekirdek. Ama çalışma hayatına dönünce düzensiz olacak ve evdeyker şu fazladan 5/6 kilomu vermek istiyorumSelamlar
Benim yine cok düzensiz oldu yemeklerim ve aksam gec saate kaldı. Belli bi düzenim olmayınca ve dışarıda olunca böyle oluyor malesef
Sabah(12.00)
Sucuklu yumurta
2 3 dilim kadar ekmek
Akşam(19.45)
Karışık ızagra ve ayran
Yanında bi kac lokma lavas ve salata vs. yedim.
Sonra da saat 10 gibi cok ince 1 dilim pasta
Olabildiğince ekmeği tatlıyı azaltmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama bu kadar oluyo
Dışarıda yiyince ve evde sürekli sağlıksız seyler olunca bu kadar tutabiliyorum kendimi
Evet evdeyken ben de yoğurt salatalik vs yiyorum. Ya da suyun icine limon taze nane salatalık falan atip onu içiyorum öyle oyalanıyorum. Ama dışarda bi de herkesin içinde ben diyetteyim demek istemiyorum o yüzden yememek olmuyo. Belki çok saçma ama herkesin diyet yaptığımı bilmesini istemiyorum. Tatlı falan yemeyince de "hayırdır diyet mi yapıyosun amaan boşver iyisin ye gitsin" gibi söylemler oluyo. Insallah verebilirsiniz istediginiz kiloyu.Evde olmayınca çok zor ben şuan evdeyim gün ışıgından sonra hava kararınca hiç birşey yemiyorum çok atıştırmak istersem 1 kase yoğurt birkaç avuç çekirdek. Ama çalışma hayatına dönünce düzensiz olacak ve evdeyker şu fazladan 5/6 kilomu vermek istiyorum
Tam adamına sordunuzSiz eskilerdensiniz galiba size sorayım. Takım sonuncu olunca ne oluyor?
Haa pardon o zamanTam adamına sordunuzbende 1 hafta önce katıldım ve hiç birşey bilmiyorum hatta ben geçen haftanın sıralamasını bile bulamadım
Evet evdeyken ben de yoğurt salatalik vs yiyorum. Ya da suyun icine limon taze nane salatalık falan atip onu içiyorum öyle oyalanıyorum. Ama dışarda bi de herkesin içinde ben diyetteyim demek istemiyorum o yüzden yememek olmuyo. Belki çok saçma ama herkesin diyet yaptığımı bilmesini istemiyorum. Tatlı falan yemeyince de "hayırdır diyet mi yapıyosun amaan boşver iyisin ye gitsin" gibi söylemler oluyo. Insallah verebilirsiniz istediginiz kiloyu.
Siz eskilerdensiniz galiba size sorayım. Takım sonuncu olunca ne oluyor?
:) Kızlar benim bildiğim ekip yüzdesi yüzde 30 un altına düşerse takım 1.nota alıyor öbür Hafta tekrar baz altı kalırsa 2.nota alıyor ve sarı kart almış oluyor sarı kart alınca ekip performansları grup içinde biri tarafından ceza olarak hazırlanıyor sanırım 3 4 hafta boyunca . Sarı kartı sildirmek için de tüm ekipler içinde ilk3 e girmek zorunda kalıyoruz yani bizim o toplara hiç girmemiz lazım :)))Tam adamına sordunuzbende 1 hafta önce katıldım ve hiç birşey bilmiyorum hatta ben geçen haftanın sıralamasını bile bulamadım
:) Teşekkürler diyetin ilk günleri ya henüz canım yaramaz şeyler çekmiyor :)Gayet guzel bi menü olmus bence hafif yemissiniz
Teşekkür ederim canım hepimizin evladını bağışlasın RabbimOy kuzu Allah yardımcın olsun benimkide 2.5 :))
canım maşallah sana çok güzel bakalım diğer kızların sonuçları nasılGuncel:85.9
tatlım seninde yavaş yavaş gidiyor aslında ilk haftalarda çok ödem olur daha hızlı gitmesi lazım ama gitmemesinden daha iyi63.5 yüzdelik 0.313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?