Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uğra canım arada ki kkilo alma,stres yapma geç olsun temiz olsun

Canım melita hurma diyeti yaptı
bide o çok az yiyip çok verebiliyo, birdenbirede alabiliyo

Olurdu.... Ama haftaya olmaz sanırım.... Ortalama düşecek
haftaya güzel bi yüzde getiren olursa listeye alabilir kaptanım belki , yeni katılıp denemesi bitenlerden
bu seminerler nerelerde oluyo kaptanım bizlerde gidebiliyomuyuz hizmetiçi mi
yok tabi ne güzel hiç bozma motivasyonunu sarıl hedefine bizi de etkile

+Kahvaltım z.yağda 1yumurta 3 zeytin domates maydanoz biraz kaymak peynir 1 dilim ekmek
+13.00 da çok ince bir dilim pasta
+15.00 gibi küçük bir tabak makarna ve 1 kase yoğurt yedim bu akşam yemeği niyetine bugünlük yemem. Suyu 2 litre içtm uyuyana kadar 3 litreyi tamamlarım. Bugün menüm pek iyi farkındayım

Canim ben bir heves basladim ama bebegimin kilo alimi cok dusuk cikti.yemegimi azaltigim zaman sutumde azalinca benim diyet baska bahara kaldi.
Sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman başla canım önemli olan bebeğin,burda çok emziren arkadaşımız var ama onlarınki daha büyük tabi çoğuda izinde zaten. Sen o yaptığın hareketlere devam et emzirmenim etkisiyle gider zaten tabi sağlıklı beslendiğin sürece, yoksa kilo bile alırsın

Kaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor
O akşam makarna larının yerini protein alsa daha iyi olur sanırım

Canım bir ara sıkıntı olmuştu o yüzden eskiye dö üş olmuştu Aama siz görürseniz çağırın mutlaka

Kahvaltı
-3 yk lor peyniri
-3 dilim karpuz
-2 dilim ekmek
-1 adet zeytin
Öğle
-salata
-1 tabak bezelye yemeği
Ara
-1 cay bardagi sut ile kahve
-1 kayısı
Aksam
-2 dilim fırında mucver
-1 dilim kek
Süper daha ne olsun :) keki görmedik :)))) ama zaten kilonuz böyle ufak şeylere izin verir ölçüde :)

Menüm toplight melita09

Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Yayla çorbası
Zeytinyağlı Taze fasulye
Karpuz
Ara
sade Türk kahvesi ve fındık tozu serptiğim muz :) ( çikolata niyetine :))
Akşam
Mangal yaptık avuç içi kadar biftek , 5 kanat ve salata yedim her şey çok iyi gidiyordu limonata bile baktım şekerli kalorili içmedim su içtim
Amma velakinnnn unutup iki avuç çekirdek yedimm yaaa ( sonra eşime kızdım niye uyarmadın diye
Su 2 _2.5 arası içtim
Spor henüz yapmadım gece 1 saat bisiklet yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…