- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #309.801
Uğra canım arada ki kkilo alma,stres yapma geç olsun temiz olsunCanim selamlar nasılsınız? Arada firsat buldukca bakmaya çalışıyorum hayatim bu ara hem yoğun hem stresli karisik yani. Inanirmisin koye hala gidemedim baya aksilikler çıktı moral olarak da iyi degilim. Toparladim baya eşyalarımı pazartesi koye gidiyorum iki hafta kalırım en az ondan sonra da taşınırım insaallah bir aksilik olmazsa. Bu arada tartim bozuldu baya oldu tartılamadım en son bir kilo almıştım malum benim stres olunca yiyorum ama daha fazla almamışım insaallah. Bu arada burayi sizleri gercekten ozledim insaallah yakin zamanda donerim
bide o çok az yiyip çok verebiliyo, birdenbirede alabiliyoCanım melita hurma diyeti yaptı
haftaya güzel bi yüzde getiren olursa listeye alabilir kaptanım belki , yeni katılıp denemesi bitenlerdenOlurdu.... Ama haftaya olmaz sanırım.... Ortalama düşecek
bu seminerler nerelerde oluyo kaptanım bizlerde gidebiliyomuyuz hizmetiçi miÇok çok sevindim senin adına :)
Bu konularda ben de çok okuyorum ve dönem icinde bi ara seminere de gitmistim. Hayatta bir şeyleri değiştirmeye karar veririz, bir şeyler çıkar karşımıza, "Ya şu dönem de geçsin, öyle yapayım" ya da "Şimdi iyi hissetmiyorum sonraya erteleyeyim" gibi bahaneler üretiriz. Ve başlamayı hep geciktiririz. Oysa ki bi yerden başlamak zaten asıl mesele ve sonrasında da odağımızı kaybetmeden devam edebilmek. Evet tabi ki sürecte birçok şey başımıza gelecek, iyi hissetmeyeceğiz ama devam etmeliyiz :) Değişim böyle böyle oluyor. Sen yazınca aklıma bunlar geldi paylasmak istedim. Ve tekrarlıyorum çok sevindim senin adına, eminim ki güzel seyler basaracaksın :) İnsan kafasında bir şeye odaklanırsa yapabilir ben buna inanıyorum :)
İzne de ayrıldın ama iletişimde olalım bizi bırakma sakın :)
yok tabi ne güzel hiç bozma motivasyonunu sarıl hedefine bizi de etkileSelamlar
1.lik icin emeği geçen herkesi tebrik ederim
Dun buralara pek ugrayamadım. Ama bugün cok motive hissediyorum kendimi umarım sizler de oylesinizdirsabahtan beri sapık gibi fit kadınların fotoğraflarına bakıp bakıp gaza geliyorum. Pes etmek yok
Persembe günü cok güzel. Cuma günü pizzalar petiborler dondurmalar pilavlar
Canim ben bir heves basladim ama bebegimin kilo alimi cok dusuk cikti.yemegimi azaltigim zaman sutumde azalinca benim diyet baska bahara kaldi.
Sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman başla canım önemli olan bebeğin,burda çok emziren arkadaşımız var ama onlarınki daha büyük tabi çoğuda izinde zaten. Sen o yaptığın hareketlere devam et emzirmenim etkisiyle gider zaten tabi sağlıklı beslendiğin sürece, yoksa kilo bile alırsınCanim ben bir heves basladim ama bebegimin kilo alimi cok dusuk cikti.yemegimi azaltigim zaman sutumde azalinca benim diyet baska bahara kaldi.
O akşam makarna larının yerini protein alsa daha iyi olur sanırımKaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor
Ayyy ben bu akşam menum pek iyi değil farkındayım yazacaktım iyi yazmışımO akşam makarna larının yerini protein alsa daha iyi olur sanırım
Çok haklısın rejim yapıyorsak makarna ve pirinç pilavını unutmak lazım ikisi de çok zararlı ://O akşam makarna larının yerini protein alsa daha iyi olur sanırım
Bende çok yapardım şimdi çocuğa bir avuç yapıyorum o kadar yoksa yerim acımam :))Ayyy ben bu akşam menum pek iyi değil farkındayım yazacaktım iyi yazmışımbu akşam iyi değil canım çocuk hasta kolaya kaçtım makarnaylayla malesef
Keske stresim ev yuzunden olsa neyse bosver canim tamam. Firsat buldukca yazarim:)Uğra canım arada ki kkilo alma,stres yapma geç olsun temiz olsun
Canım bir ara sıkıntı olmuştu o yüzden eskiye dö üş olmuştu Aama siz görürseniz çağırın mutlakatoplight kaptanım eskiden eksik üyesi olan gruplar yayınlanırdı yeni gelenler sadece o gruplara giderdi.ama şimdi bakıyorum üye fazlası var 10 listede bir sürü denemede yinede gruba çağrılıyor bu dogru bir şey mi ? Ben bilmediğimden soruyorum uygulama değişmiştir belki
Doğru diyorsunuz aslında az yapmak lazım olmazsa yemiyoruzBende çok yapardım şimdi çocuğa bir avuç yapıyorum o kadar yoksa yerim acımam :))
Süper daha ne olsun :) keki görmedik :)))) ama zaten kilonuz böyle ufak şeylere izin verir ölçüde :)Kahvaltı
-3 yk lor peyniri
-3 dilim karpuz
-2 dilim ekmek
-1 adet zeytin
Öğle
-salata
-1 tabak bezelye yemeği
Ara
-1 cay bardagi sut ile kahve
-1 kayısı
Aksam
-2 dilim fırında mucver
-1 dilim kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?