Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım benim. Çocuklarımız iyi olsunlar da...
Amin amin benim oğlumda çok zorladı beni yani herşeyi zor oldu depresyona soktu beni sağolsun ama işte sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
2.5 yaşında hala geceleri uyku nedir bilmez 10 kere uyanır yat kalk yat kalk sabaha kadar odalar arası mekik dokuyorum:) haliyle spor yapacak güç bırakmıyor adamda

hosbuldum :) kurallar nedir? kaptan kim? neler yapmam gerekiyor? tarti gunu vs ne zaman?
Kaptanımız toplight :)
Kurallarımız 1.sayfada
Tartı günleri cuma aç karnına erkenden bildirim yapmamız bekleniyor hayırlı olsun inş daha önce çok iyi kilo vermişsiniz hepsini geri mi aldınız yoksa ekstra vermek için mi aramızdasınız :)

Gecmis olsun canım gayet iyi menün

Cok gecmis olsun insallah en kısa zamanda iyileşir. Bence menunuz güzel bi sıkıntı yok. Belki öğlene bi bardak sut ya da bi kase yoğurt ekleyebilirdiniz

Bilmez miyim o uykusuzlukları ilkinde çok çektim ben de. Ama benimki o yaşlarda artık normale dönmeye başlamıştı. İnşallah sen de bi an evvel kesintisiz uyku dönemine geçiş yaparsın canım gerçekten herşeyi etkiliyor. Şu an 5 yaşında geceleri yalnızca tuvalete kalkıyor çok şükür. O zombi anne modunda kurtuldum.

Ben tamda dediğin gibiyim ya darısı başıma inş artık eski düzenli hayatıma dönmek istiyorum

Ben tamda dediğin gibiyim ya darısı başıma inş artık eski düzenli hayatıma dönmek istiyorum
Başka sıkıntısı olmasın o kadar sık uyanıyorsa,burun tıkanıklığı karanlık korkusu falan

Başka sıkıntısı olmasın o kadar sık uyanıyorsa,burun tıkanıklığı karanlık korkusu falan
Benimle yattığı zaman uyanmıyor ama bende onunla uyuyamıyorum çoğunlukla üstüme çıkıyor sıpa bir yerini ezerim falan diye.başka bir sorun yok çok doktora gittik ama bir şey çıkmadı

Benimle yattığı zaman uyanmıyor ama bende onunla uyuyamıyorum çoğunlukla üstüme çıkıyor sıpa bir yerini ezerim falan diye.başka bir sorun yok çok doktora gittik ama bir şey çıkmadı
Yanına sana ait senin kokun olan bi eşya bırak dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…